Вълци, вампири, ловци: да се сгушим удобно в любимото чудовище - тема 7

• 22 435
  • 753
  •   1
Отговори
# 60

Нелка,ти си моя човек!  Heart Eyes

Лека нощ от мен!  Hug

# 61
Нели Joy тъкмо гледах един епизод и си мислех за поне 20 от 30те точки, е не чак толкова описателно ама...застана пред пистолета и вика 'гръмни ме' hahaha лека нощ и от мен, аз си припомних тази медитераниан красота тази вечер и ще спя спокойно Laughing

# 62
  • София
Вие докато спите, изчетох цялата първа тема. Е, няма такава забава hahaha
Мириел и Ването се чудят как да обяснят на децата си броя на клоните, за които са се хванали Mr. Green, Мокка има душевни терзания Дийн или Деймън, Деската : "Плами чуди се къде да го денеш и нарочно тука го пльосна"  hahaha, Цитат на: zisska в Пон., 14 Март 2011, 19:11
Колкото до Ван Хелзинг...бих му цепнала шлиферчето без да се замислям... "Плами,земи тури мента,глог и валериан под езика,
че кат те гледам как си се разрипала мое се контузиш ма. " "Виж с Аларик може да си правим цяла нощ тра-ла-ла..."
 Joy

# 63
  • sf
Добро утро
гласувах с третата опция.
а ето и нещо от доброто старо време  Mr. Green
Скрит текст:

# 64
  • София
Good morning

Закуска?

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 08:33 от NellyR

# 65
Вие спите ли изобщо? Изписали света!

Като каза Донсита за доброто старо време:

Много му отиваше тая роля, мно-го!

Ване, какво си поправяла, бре? Отивам да чета.

ПП Прочетох. Е, браво, пак ли ченге ще го играя?  hahaha

# 66
Добро утро и от мен.
Гласувах с "Да"
Ето нещо и за добро утро :

Скрит текст:

Хубава тема отново , благодаря !   bouquet

# 67
  • София
Тъй, тъй, за днес имаме: Once upon a time, The walking dead, Misfits и 666 Park avenue Party

# 68
Я,днес,сладурков имал хепи бъртдей,да е жив и здрав!  Heart Eyes Blush Mr. Green

# 69
Тъй, тъй, за днес имаме: Once upon a time, The walking dead, Misfits и 666 Park avenue Party

smile3519

Misfits, защото другите не ги следя.

Разкрих мистерията с въпроса защо тоз кривчо ми действа загряващо - май месец е роден, на 13.  ooooh! Орис!

# 70
  • София
Малко от 666 тогаз, действа по-добре от кафето за събуждане
Скрит текст:

# 71
  • КиТ
Вие докато спите, изчетох цялата първа тема. Е, няма такава забава hahaha
Мириел и Ването се чудят как да обяснят на децата си броя на клоните, за които са се хванали Mr. Green, Мокка има душевни терзания Дийн или Деймън, Деската : "Плами чуди се къде да го денеш и нарочно тука го пльосна"  hahaha, Цитат на: zisska в Пон., 14 Март 2011, 19:11
Колкото до Ван Хелзинг...бих му цепнала шлиферчето без да се замислям... "Плами,земи тури мента,глог и валериан под езика,
че кат те гледам как си се разрипала мое се контузиш ма. " "Виж с Аларик може да си правим цяла нощ тра-ла-ла..."
 Joy

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 Трябва и аз да го направя,писъствам в 2 цитата  Crazy Joy Joy Joy Joy

+ Revenge и Homeland Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 72
  • София
Аааа, нашето творчество из всички теми трябва да се публикува в сборник "Забава с мамите". Препрочитането му винаги ми носи коремни болки!

Добро ви утро!

Пуци, не си ченге, ти си символ на реда и дисциплината!

И дали има нещо по хубаво от това да си пиеш кафето с ядящ Дийн?
Ще ви отговоря: не!

# 73
  • срещу двата комина :)))
хилоъ, аз се включвам в духа на наближаващия празник  hahaha

# 74
  • Велико Търново
Тоя що никой не го пуска, а?

Добро ви ютро!
Ване, мерси за хубавото оформление.  bouquet

Айде и един красив звяр за честит понеделник:

Общи условия

Активация на акаунт