Вълци, вампири, ловци: да се сгушим удобно в любимото чудовище - тема 7

• 22 314
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
  • София
той всъщност нещо повече от татко на Пръчка и чичо на смотла играл ли е?

# 31
  • КиТ
О Честит Рожден Ден newsm67 newsm67 newsm67 newsm67

+древен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 22:51 от plami89

# 32
  • София
 Joy Joy Joy
Ами аз скоро го гледах в Ризоли и Айлс, беше гадже на Ризоли за няколко серии.
Във Фриндж помня, че се е появявал, мисля, че и в Монк  Thinking
А, да, във втори сезон на 24 е играл.
За филми сега не мога да се сетя, а ме мързи да отварям идмб-то.

# 33
Нели, това Стивън ли е hahaha понеже Ване ще ни измете с метлата, да си пренеса спама- той моя мъж все ме пита какво препоръчвате да гледа, все му казвам, ма нещо още нищо не е загледал Laughing инак отдавна съм похвалила Сюжети, Сюжетки и де що има талант на екрана Crazy ма ние сме си така в нашето семейство Blush

и забравих да кажа на Плами  love001 за Нейтън, откак го раздава Касъл е просто невероятен Embarassed

# 34
  • София
Свръха, Свръха е ключа от бараката. Моят се влюби в него от пръв кадър, който видя и от пръв звук, който чу.

# 35
  • София
Нели, това Стивън ли е hahaha понеже Ване ще ни измете с метлата, да си пренеса спама- той моя мъж все ме пита какво препоръчвате да гледа, все му казвам, ма нещо още нищо не е загледал Laughing инак отдавна съм похвалила Сюжети, Сюжетки и де що има талант на екрана Crazy ма ние сме си така в нашето семейство Blush
Печелиш награда, ще ти налепя и плочките Joy

# 36
Свръха, Свръха е ключа от бараката. Моят се влюби в него от пръв кадър, който видя и от пръв звук, който чу.

направо ще му покажа мнението, че умалях да повтарям hahaha

Нелиии, къде беше лятото като лепихме ooooh! Hug

# 37
  • КиТ
и забравих да кажа на Плами  love001 за Нейтън, откак го раздава Касъл е просто невероятен Embarassed

Видях,го че се е съблякъл за това го постнах,иначе не следя Касъл  Crazy Joy Joy Joy Joy

# 38
  • София
Теди, виж ся! тва е малко вредно да му показваш.
Аз днес почнах сутрешното кафе с ревю на Скротума за Здрач: Новолуние. Хилих е сама около половин час. Отидох на танци, прибрах се след 4 часа, отворих тук - таме форума, хилих се сама пак около час. Сега продължавам да се хиля, а преди половин час той каза, че съм тотално откачила и неконтролируемо луда... та... имай си едно на ум.

# 39
  • КиТ
Каже му,че е от ниско прилитащите самолети,които пръскат + бръмбарите,ще те разбере  Crazy Peace

Whistling Whistling Whistling Whistling

# 40
# 41
  • София
И аз го четох скротума снощи и си се хилих сама. И мен ме обявиха за луда  Joy

А сега малко Звяр:
Скрит текст:

# 42
добре, сега по ХБО върви епизод на ИК, аз съм гледала само реклама тия дни, ама по Фокс преди години вървеше един сериал..ма беше някакъв супер зле...нищо общо с това дето е сега, един и същи ли е всъщност Shocked

по въпроса- казах на мъжо, че за пред вас съм в гола тема, за да му събирам инфо за филми и той каза hahaha тъй де- от всичко ме отряза- свръх, без връх, сюжет, звяр, революцията блудкава му се стори, сега отивам във фантастичната тема да се поогледам, ама утре може да го заставя да пуснем сюжет, мисля най- много ще му хареса, умираше за Green Lantern, пък това е нещо подобно сякаш Crazy

Плами, как няма да го следиш Касъляка- ей това е шоуто което и двамата гледаме и винаги се заливаме от смях- невероятни, просто няма кух епизод там, няма сълзи, няма сополи, последния път буквално със сълзи се смях Embarassed

# 43

Тук съъъъм! Simple Smile) На анкетата отговорих с "ДА"  Hug

# 44
  • София
Звяр да е
Скрит текст:

Тази е супер

Общи условия

Активация на акаунт