Вълци, вампири, ловци: да се сгушим удобно в любимото чудовище - тема 7

• 22 840
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
Ехаа тоя Чейс бил 85 бря  Joy

# 121
# 122
  • КиТ
Ехаа тоя Чейс бил 85 бря  Joy

Батко викаш  Whistling Joy Joy Joy Joy

# 123
Чак пък  hahaha приятелят ми е 85, точно в моята категория е  Joy въпреки че съм почитател на 86  Joy Joy Joy Joy

# 124

Плами, между 3 (4?) и 6 клас бяха чавдарчетата. В шести ни правиха пионерчета. И дойде 89-а.  Laughing
Shocked Аз , станах пионерче в края на 3ти клас , имам и снимка даже! К`ви са тия дърти чавдарчета в 6ти клас, то в седми комсомола ни зовеше !

# 125
  • София
А той какво ли е бил? Набора Whistling
Скрит текст:

# 126
  • София

Плами, между 3 (4?) и 6 клас бяха чавдарчетата. В шести ни правиха пионерчета. И дойде 89-а.  Laughing
Shocked Аз , станах пионерче в края на 3ти клас , имам и снимка даже! К`ви са тия дърти чавдарчета в 6ти клас, то в седми комсомола ни зовеше !
Нещо се бъркаш май, аз бях чавдарче до 4-ти клас. От 5-ти вече пионерче Peace

# 127
Комсомолец! Виж колко е щастлив , все едно е познал броя на петимата от РЕМС!

Нели не бъркам .Втори клас бяхме чавдарчета , а в края на трети пионерчета, най - късно 4ти.......и така до 7-8ми клас .

# 128
  • София
Комсомолец! Виж колко е щастлив , все едно е познал броя на петимата от РЕМС!

Нели не бъркам .Втори клас бяхме чавдарчета , а в края на трети пионерчета, най - късно 4ти.......и така до 7-8ми клас .
Е ти го направи сега партиен секретар. Наборът тамън стана пионерче и взе, че Плами се роди.
Кафе, аз мисля, че беше до 4-ти, но може и да е било до 3-ти. Със сигурност не е повече от това Peace

# 129
  • срещу двата комина :)))
Нейтъъън или Саймън  Joy

# 130
Абсолютно възможно, Нелка, преливат ми се спомените. Сигурно в четвърти сме станали пионерчета.

Май точно за Прешъса иде реч, а той коя година е  Joy

Значи ще я пребия, прешъса е година по-малък от Мечо и 2-3 години по-малък от самата Вана.  Twisted Evil Аз по сукалчета не си падам.  Crossing Arms

Нейтъъън или Саймън  Joy

Саймън.  Blush

# 131
Чейс е тъкмо за мен  Mr. Green. За Иън ще се прежаля, само да каже и стягам багажа.

# 132
Добър ден,Пионерчета,Чавдарчета,Комсомолци и Дребчовци,като мен!  Laughing

Аз цял ден на работа не мога да спра да си мисля за Диййййййн!  Heart Eyes И малкото акъл дето имах,тоз момък ми го изпи!  ooooh!
Подкарала съм Свръхестествените от 1-ви сезон и съм на 12 епизод!  Crazy
Лисичката,ако не се лъжа ти също си на сезон 1 ?  Thinking Чакай ме да си ги обсъдим заеднооо!  Hug

Айде да не сте капо с мойте бръщолевеници

# 133
 Нелко ,може би зависи от у-щето . Нашето беше малко до 3ти клас само, а после ни прехвърляха в друго основно.Та сигурно са искали да ни опионерчат рано. Но стига спам . Гол , сладък и неосъзнат фей  Laughing

# 134
denimira ,да на сезон 1 все още,след малко епизод 17.
Пустият му Уинчестър май не оставя никой на мира  hahaha  Heart Eyes

Айде аз пак да честитя на човека

Общи условия

Активация на акаунт