Вълци, вампири, ловци: да се сгушим удобно в любимото чудовище - тема 7

• 22 840
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Кой ял, ял
Скрит текст:

# 271
Е що тъй подценяваш фен клуба на Момчето. Мнозина го харесваме , но за твоя радост(и на Краули) малцина сме обсебени от неговият чар. Ей го на в емблематична поза  Laughing

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Не го подценявам, ама то вашето е безопасно и основно адресирано към момчето Тейт.  Mr. Green

Теди, абсолютно! От мен за Дамян и Стефчо можеш да чуеш само нехубави неща. Ако говорим визуално, разбира се.  Mr. Green

# 272
  • София
нели, не виждам снимките

# 273
# 274
  • КиТ
И аз ,но успях по някъв начин Crazy,Нели  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 275
Скрит текст:

# 276
Понеже досега се възмущавам на 13 годишни, които държат да ме убеждават, че Здрач е открил топлата вода и всичко де що има вампирско държи произхода си на него, да ви черпя с малко класика. Очевидно Патинсън и пръчката са имали машина на времето и се връщали назааад назааад, че без тях Ан Райс горката щеше гладна да остане... #facepalm

# 277
  • София
мокка, споко!

# 278

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Не го подценявам, ама то вашето е безопасно и основно адресирано към момчето Тейт.  Mr. Green

Самоуспокояваш се , бих казала  Mr. Green

Сега малко разнообразие - от мен един зомби killer - Норман Рийдъс

# 279
  • КиТ
Понеже досега се възмущавам на 13 годишни, които държат да ме убеждават, че Здрач е открил топлата вода и всичко де що има вампирско държи произхода си на него, да ви черпя с малко класика. Очевидно Патинсън и пръчката са имали машина на времето и се връщали назааад назааад, че без тях Ан Райс горката щеше гладна да остане... #facepalm

Остави ги да тънат в неведение горкинките  smile3560 smile3560 smile3560 smile3560 smile3560 smile3560

# 280
Самоуспокояваш се , бих казала  Mr. Green

Ау? smile3516

Йо, мани ги, след онова писмо от здрачофенка до създателите на филма 'Човекът-вълк" нищо вече не е същото.  hahaha

# 281
Ъууу Mr. Green   Ми предполагам , че има фенки и Евън ..... Rolling Eyes (във форума де , не по света Laughing)

# 282
  • София

Сега малко разнообразие - от мен един зомби killer - Норман Рийдъс

И китайчето почнах да го аресвам, как свали онова зомби за секунди Crazy

# 283
Позволете ми да се гръмна тогава  #Sniper

# 284

И китайчето почнах да го аресвам, как свали онова зомби за секунди Crazy

Като герой , да ! Но като визия Норман отдавна ми е на сърце   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт