Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Може ли прилагането на Stafeococcinum 15 CH и Streptococcinum 15 CH по време на бременност и в какви дози?
Може ли хомеопатията да излекува хронична инфекция със златист стафилокок и причинените от нея усложнения?
Може ли да се приемат едновременно Шуслерови соли и монопрепарат?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Може ли прилагането на Stafeococcinum 15 CH и Streptococcinum 15 CH по време на бременност и в какви дози?
-
Може ли хомеопатията да излекува хронична инфекция със златист стафилокок и причинените от нея усложнения?
-
Може ли да се приемат едновременно Шуслерови соли и монопрепарат?
-
Какво представлява сикотичният миазъм? Колко дълго продължава?
-
Къде е най-подходящото място да задам въпрос за профилактичен прием на Sterpтоккоцинум при появата на скарлатина в детска градина?

от една страна ми казват да не се настройвам толкова положително, че да не се разочаровам, ама аз някак си чувствам все едно цял живот съм била на хомеопатия и все едно правя точното нещо
но наистина ще видя дали няма да ви се оплаквам като получа някоя криза
Благодаря отново

)