КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 24

• 40 571
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Но в случаите, в които хомеопатичното лечение е започнало навреме и върви добре, до този момент не се стига.

# 466
А как трябва да се тълкува, ако в хода на хомеопатично лечение човек коренно промени усещането си за студ.
Ако е станал силно зиморничев, а преди това е бил пълната противоположност, дали тази зиморничевост е била подтискана от нещо?

# 467
Съжалявам, че пак ще повторя нещо, казвано много пъти, но е нужно да се изтълкува индивидуално. Иначе, ей така, взето отделно, не е повод за тревога.

# 468
Само ми стана любопитно, благодаря за отговора.

# 469
Само ми стана любопитно, благодаря за отговора.
С удоволствие ви отговрих, макар и неудовлетворително Simple Smile
Шайн, надявам се всико да е наред вече у вас Simple Smile

# 470
  • София - Варна - Бургас
А как трябва да се тълкува, ако в хода на хомеопатично лечение човек коренно промени усещането си за студ.
Ако е станал силно зиморничев, а преди това е бил пълната противоположност, дали тази зиморничевост е била подтискана от нещо?

Има много възможни тълкувания, едно от които, повтарям едно от които, би могло да бъде неправилно предписано хомеопатично л-во и в неправилно подбрана потенция.

# 471
Може ли да доразширим въпросът за кръводаряването? Разгледахте го от гледна точка на приемане на донорство (било то кръвни продукти или друго). А каква е гледната точка на хомеопатията за самото кръводаряване - т.е. от гледна точка човека, който дарява.

# 472
Мен ми се въртят тук едни псорични идеи заради "недостига" след кръводаряване, ама само си бая. Simple Smile... От друга страна пък след това да възстанови.... Thinking

# 473
  • София - Варна - Бургас
А кръводаряването от гледна точка на хомеопатията как се възприема?

Ние не сме Мормони или екстремисти. Каквото е и към всяка спешна животоспасяваща помощ, когато няма друга възможност да се спаси живота. Първо трябва да се спаси човека, което е първото условие. Да остане жив, за да може после да бъде лекуван хомеопатично.  Hug
  Да, практиката показва, че може да "придобие" някои черти от донора /донорите/ но това е хомеопатично лечимо.

# 474
Момичета, каква да е  гледната  точка на хомеопатията към кръводаряването. Работата на хомеопатията е да подпомага жизнената сила в мекото и нежно възстановяване на здравето. Ако жизнената сила си е наред, ще си възстанояи загубата и толкова. Ако се затрудни във възстановяването, помага й се и пак толкоз Simple Smile

# 475
Благодаря. Исках само да довършим въпроса (до толкова, до колкото може така виртуално да бъде довършен)

bouquet

# 476
Благодаря за отговорите, аз всъщност наистина имах предвид по-скоро от гледна точка на дарителя, не на получаващия кръвта. Simple Smile Но разбрах.

# 477
  • Страната на приказките
А има ли някаква възможност човек да се запише за интервю при чужди лектори, които идват тук да изнасят лекции? И как става това?

# 478
С преводач, пари и добро желание Laughing

# 479
  • Страната на приказките
Да, със сигурност тези 3 неща са необходими  Simple Smile  А откъде може да се разбере кога ще идва лектор и....къде?  Wink

Общи условия

Активация на акаунт