Чета ви редовно, макар и радко да пиша. Моето съкровище е вече на 3 месеца и половина и преди 2 седмици беше 6 500г и 62 см- юнак. Рита като луд, обръща се от корем по гръб, а главичката отдава си държи изправена. Нощем си спи спокойно от 21 до 8-9 сутринта, но на всеки трети час се буди да си иска млякото , макар че го залъгвам с вода, той не се дава
Казабланка браво а теб за захранването - и аз го почвам с картофа Боян и май даже няма да дочакам да направи и 4 месеца
Изчела съм доста материали на СЗО, но избрах да не се съобразявам с тях - виждам резултата на т.нар. СОЦ-схеми, но не виждам на нашето поколение нещо да му има. Определено мисля, че естествените храни са по-добри от адаптираните, ако не беше така, човечеството нямаше да оцелее и еволюира. Мое мнение, моля никой да не се ръководи по него
да не забравя - след зеленчуците следва жълтъка, после мръвката - колкото по разнообразна - толкова по-добре

bg_trinity може пък да не се обърка от сокчетата
Моят лакомник си пие всичко, дано и с пюретата е така 
Васе, остави тая толерантност... 
За това се кефя на тези, които се опитват да разбират другите, въпреки твърдите си убеждения.
Отлепи се лесно и без проблем. Ще продължаваме така и на консултацията ще обсъдим дали човека да не ни остави още месец и да се намеси само при нужда.