-Въх,Стано,да,ама сега какви пирани снахи са се народили[/b]
Аз за сок4етата да си кажа (само да не ми излезе име
Ами сигурно му харесват, след като захапва биберона и не го пуска докато не изкара и въздуха му, даже вече и го стиска с вде ръчички
Първо му давах мъничко, по 20 мл праскова или круша и ги разреждах с преварена води4ка - това за да ходи по лесно до тоалетна. После започна с класическата си ябълка, като постепенно увеличих количеството до 50-60 мл. слрд 2 седмици пробвахме морков само и минаха николко дни без реакции нежелателни. Моркова е доста труден и излиза малко количество, затова сега, когато знам, 4е ги према добре ги смесвам.
Иначе за захранването съм чувала, че когато въведеш нова храна, трябва да изчакаш няколко дни за нежелани реакции, предполагам може да се добавя към храни, за които вече знаеш, че се приемат добре от детето.

И аз искам да благодаря на всички толератни дами тук
Казаното тук би следвало да се приема като споделен личен опит, а не наложени нормативи. Моля , никой да не се ръководи от споделеното от мен

dbs - благодаря за чушката, наистина не съм чувала да се използва, изплъзна ми се, или по точно наби ми се пред погледа от коша със зеленчуци отсреща

все един път в месеца ще успея да съм мила за час -два
В крайна сметка ползите от по-късно захранване е да се минимизират доколкото е възможно хранителни проблеми у детето в по-късна възраст. Аз съм избрала да вярвам в това и спорове от рода на "ама нащите баби като са яли кисело мляко едва ли не от раждането нали нищо им няма", е не го разбирам това. Аз лично не си представям 3-4 месечното ми кърмаче, което още не може да си сяда на дупето с лъжица пюре в устата. Та, аз ще си почакам
Не мога да разбера обаче стомах ли е, черва ли са, какво е това чудо, много ми е гадно, не мога да стоя права на моменти...Храня се нормално и редовно, нямам проблеми с ве-це-то
Трябва да посетя док. в най-скоро време
ето че сега спи сладко сладко, а майка и си изпи кафето и дреми пред тв-то 
Само да издам под секрет, че тя пооредя доста, но на снимките не личи. Затова пък порасна много, сигурно 6-7 см има