няма стигане момичета.Незнам дали изобщо ни отразявате,майките,които се включваме по рядко,но дори и така да е знайте,че поне аз лично може да не се включвам често,но се старая да ви чета редовно и всички сте част от нашето ежедневие,ако не съм успяла да вляза да ви чета 1 ден и вече ми липсвате. По темата
захранването,мислех че сам уш подготвена,но се указа,че единственото нещо за което съм сигурна е,че ми се изка да захраня на 5,5мес.при мен това е началото на февруари,всичко друго,както каза фери ми е пална каша в главата 
Диди,Антонио падна от леглото пред 1мес.направо изтрапнахме с таткото,но слава богу нищо му нямаше,той беше и с чувалче за сан и дори нямаше никаде зачервено,но много се уплашихме

На нас на 18дек.когато пражим 4мес.ще ни слагат пак ваксини 3 на брой,толкова бяха и на 2ят мес.3та нее задължителна и безплатна ние си я копуваме и струва 75 евро,казаха че била за минингит,сега на 4ят мес.пак ще ни я слагат плус другите 2 задължителни.По моите мерки теглилки,които до сега не са ме излъгали Антонио е 7500кг и 68,9см.започна да качва вече с по бавни темпове.Акаме на 4,5,6 дена,няма запек, като ходихме на консултация ни предписа био гая,но даже започна да ака от 4 на 6 дена,още няма ефект,но пък,като се изходи 2 памперса пални до врата му стига и няма запек,като пюре е затова не се тревожа.Моето момче,вече си има режим за вечерта малко е касен,но мен ме устройва,капим се в 22ч. и кам 23ч.най касно ядем за последно и го слагам ж леглото му да заспива сам,нито люлея нито правя други ритуали освен да го цункам и да му пожелая лека нощ
и така до 6,7ч.сутринта храня го и пак заспиваме до 10,11ч.след,което ставам докато тои си гука послушно мама минава през баня и тн...Махнах нощното хранене с помоща на бибата,не сам давала вода само биба и гушкане и до 1,2 сед като много детето си свикна да си спи цяла нощ и в леглото сам.Антонио,е с залагалка от 3 седмично бебе и не си лапаше ръцете,но от 3сед.това дете си плюе бибата или заедно с нея и си лапа и 2те ръце палци,показалци,юмручета няма спасение само ги махам и той пак си ги лапа.От 1 мес.ни излязоха лишеи по телцето и на лицето 1,2 малки по то4но под брадичката ходихме на лекар уш нямал Атопичен дерматит а суха кожа,ползвам серията на А дерма за нормална кожа,сега купих пак на А дерма за атопична и суха кожа,но все още ги има не са не6то страшно, но неприятно
Някоя от мамите беше написала името на хомеопатично за зъбките,моля ви пак да го напишите,че си го бях записала някаде и незнам каде и изкам да си го купя. Ами това е от мен,целувки на всички и малките ви душички

, но не бих отишла в най-голямата лудница