Отговори
# 540
E Би би не го приемай като гавра а като стимулиране на интереса към храната. И аз вчера дадох на Гери да посмуче парче круша и доста се настърви явно й хареса.

# 541
sofiaaa аз вече от седмица не я приспивам на ръце но моята бузанка си заспива ве4ер сама само през деня ни беше трудно и се приспивахме на ръце но от една седмица като видя че и се приспива я слагам в кошарката леко люшкам  или имаме една люлка като шезлонг там малко я люшкам като леко се унесе я местя в кошарата и тя си заспива с бибата ако много и се спи си заспива и с малко шшшшшшъткане и бибка Hugна гърда  също не заспива пробвала съм я  така че това е вариянт за сега иначе и аз приспивах само на ръце Simple Smile

# 542
Hey, hey  Hug
Ниска форумска активност, дано е заради смейкащи се и бърборкащи бебоци. Пиша бърборкащи, а не гукащи, защото ние вече почти не гукаме, а по-скоро цвилим или мучим. Понякога изтървава и едно бебешко "агуууу", ама все по-рядко.
Софиа, аз давам от шише 6 пъти по 140-150 мл. Вода многооо рядко и то по 10-30 мл. Приспива се сам, понякога, когато е по-изнервен му пускам сушоара или започвам да го галя по слепоочието. Не дундуркам и не казвам "ааааааааа", както съм виждала да правят.
Белверде, мерси за книжката. И аз ще я поръчам сигурно Simple Smile
Но първо ще изчакам Панаира на книгата, че може от там да взема някое по-голямо издание. Обожаваме го с мъжа ми и винаги си тръгваме с торби (да не кажа и с чувал) с книги. Сега мъката ми е, че почти не ми остава време да чета, почнала съм 2 книги и не остава и не остава време...
И искам да попитам Софи:), как е зъбчето на Емма? Показа ли се хубаво вече? Вчера видях едно озъбено бебе и беше много готино, но беше по-голямо от нас, на видима 6-7 месеца, може би. Видях го и се сетих за вас Simple Smile
Напускам ви засега, че дрънкалките подрънкват и Шушкинс се събуди.  Hug

# 543
Тефита, кога и къде е Панаира на книгата, дали ще го закача и аз  Thinking

При нас зимата дойде, вали сняг на парцали, студ и вятър, разходките ще се разредят явно  Tired

# 544
Здравейте!Минавам само да проверя как е била нощта и май ще водя рошко на разходка  Mr. Green
И да се похваля-детето сутринта пийна 80мл от гадното мляко Mr. Green Mr. Green Mr. Green Мамин сладък той Simple Smile
Вече втора вечер си имаме тати при нас.....ммммм.....много е хубавко....мама и тати в двата края на леглото,на ръба както се казва,а дребен се разперил като звездичка посредата.....колко е хубаво човек да има дете Embarassed Embarassed Embarassed
Ние се приспиваме в коликата с бутане.В по-трудни слуаи пускам сешоар,но както вече споменах отскоро това не върши работа,тъй като малкият започва да се надпява с него Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Оставям ви майчета Hug

# 545
Би би, Принцеске ,  Heart Eyes Справям се аз, с нетърпение чакам мама да дойде за празниците малко да ме отмени  Praynig направо съм каталясала вече, но е сладка умора Heart Eyes Малките ми дават стимул Heart Eyes
Блонди Честит първи сняг  Party Аз много обичам снега:))) Нямам търпение и тук да завали, че да овъргалям  малките като топчета hahaha Joy
Ухх, тук днес е едно топличко и слънчево, май ще има разходка, трябва да се възползваме, а и аз да си почивам, че те навънка много спинкат, а за мен това е релакс Mr. Green
Приятен ден на всички:))) Hug

# 546
  • София
Привет момичета  Hug
Аз малко се позагубих но малката ми изцица и последните сили които имах и почивните дни си бях на релакс вкъщи.
Да се похваля,че вече и аз съм готова с подаръка за малката Снежи на Галка и днес ще бъде изпратен  Mr. Green
Емма тея дни беше ужасна,но сега май се оправи малко...Дано да е било само период.Мъчат я зъбките сега но не виждам да е подут венеца  newsm78 Като я намажа и се успокоява за известно време а иначе пищи и лапа ръцете едновременно.Явно и зъбките ще ги изкарваме като някакъв ад  Tired

# 547
Блонди и в Бг вече има сняг при нас преди 5 мин заваля

# 548
  • София - град
Не съм ви чела признавам си. Хвърлям по един поглед но съм затрупана.

Теффита, точно се връщаме от преглед. Зъбите и ДВАТА, докторката каза че ще пробият венеца но 10тина дни. Били стигнали до горе и ги чакаме всеки момент да лъснат  Laughing Първо не ми повярва жената, но сама се увери че на 3 месечното ми бебе му растат зъбите  Crazy

Мерки и теглилки 5 ,600кг, 60 см  Heart Eyes а преди 3 месеца беше едва 2,500....

Биха ни 2 ваксини наведнъж дано не изтерясаме  Crazy

Отивам да работя  Hug

# 549
  • София
Софи Айде честити ви 2 бъдещи зъба  Mr. Green Със здраве да си ги ползва  Hug

# 550
  • София - град
Мерси Тайра, представям си какво смешно зайче ще е с 2 зъба отпред  Joy hahaha hahaha

# 551
  • София
Със сигурност ще е много сладка а и няма дълго време да е само с 2 зъба.А те кои и излизат-долните ли или?

# 552
  • София - град
да, долните резци май се водят.

# 553
  • Враца
Софи, честити зъбчета, нека са много здрави и белички.  Heart Eyes
Софиаааа, аз преди го приспивах на ръце, но вече много ми натежава и ме боли ръката, та затова вече го гушкам на спалнята, много лесно заспива (дано не изям сега много укори за това  Embarassed). И при нас, както при Биби това глезене започна с коликите, които все още имаме и държа да отбележа, че са много странни. Тормозят го само когато спи. Close То е едно гънене, пънене, пруцкане, накрая се събужда и реве. Затова и не може да спи по много през деня, максимум 30 мин. Кеф, а?!  Twisted Evil

# 554
Хилоооууууу...

Запис. Върнахме се от село. Мн гадно беше- свинско не хапнах грам !!! Вчера сутринта се събудих от:
Скрит текст:
квиченето на прасето, докато го колиха.
 Как пък после не съм яла, адски гадно ми стана. Sad Повече няма да стъпя на такова "мероприятие", това ми беше първи и последен път-  Sick отврат. Имам да чета 5 страници само (добре сте се представили).

Цунки, мунки, по муцунки, ние излизаме.

Общи условия

Активация на акаунт