Отговори
# 555
  • Варна
Леле,
егати вятъра дето духа ooooh! Отнесе покривалото на количката, понеже не го бях закопчала и трябваше да го гоня. Но се разписахме и днес с повече от час навън.
Софи,
честити зъбчета Hug
Блонди,
честит ви първи сняг Simple Smile Хич не го и чакам, ако може да завали малко по Коледа и после пак искам слънце Simple Smile

# 556
Ееее, Софи две зъбета  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Честити, още веднъж да са и белички и здравички Simple Smile
Блонди, панаирът е тази седмица, до неделя, май го изпускаш, а  Confused Аз много го обичам и винаги гледаме да си купим луксозни издания или цели поредици. С отстъпката излиза супер, миналата година взехме луксозно издание на всички Шерлок Хоумс. Ти кога пристигаше? Питам те и защото забелязах, че моят Шушковец като види руса жена и ахва и започва да се смее жизнерадостно. От малък с предпочитания  hahaha
В моя квартал вали сняг сега. Почва се... Хем и става коледно, хем усещам, че ни предстоят доста 'къщни' дни...

# 557
К'ъв сняг бе ?!?  ooooh! Тука е циганско лято.  newsm44

# 558
  • София
Оххх няма да можем да излезнем с Емма,че заваля сняг и тука  Cry А така ми се искаше да излезнем...Явно сама ще си мръзна навън  Mr. Green

# 559
Привет   bouquet
Аз трябваше по принуда да излизам рано с мунчо и се наложи да го будя и кърмя скорострелно.После със скоростта на девет диви свини /свинската тематика е сериозно застъпена през декември,няма как/ се втурнах към центъра....а там оф роуд! Няма такива разкопки просто.Едва се придвижваш пеш,какво остава за колички.Един господин реши да помага и ми нарами количката.Такъв пауър му беше дошъл че и до нас можеше да я носи. ooooh!
Като се чета изобщо не личи каква кошмарна нощ преживях. Дивчо реши да ръкомаха до 1 часа  Tired Как не си откачи някой крайник незнам. Когато най сетне заспа беше за половин час,после си порева за разнообразие.
Та изобщо не ме интересува какво е навън.Продължавам да чакам майстори да си добоядисат и усещам как почва да ми кипва защото вместо да легна да спя аз чакам бастуна дето не си е свършил работата  #Cussing out
Биби,още ги има.На всяка смяна на памперса го разглеждам и преглеждам и си стоят.Определено не е синка като от ударено.Не се променя и не се маха.Днес си мислех да не им обръщам внимание за ден например да видя дали пък като ги търся да не си внушавам че ги има.Иначе си е здрав,жизнен,яде. newsm78 Тази седмица ще видя как са и може да пусна една кръв за всеки случай.
Тефи,ти нали кърмеше.Какво стана..... ако си писала и не съм прочела извинявай  Peace Embarassed

# 560
  • софия
Ех наистина заваля сняг! Навън си е доста студено.

Не съм се включвала отдавна. Гледам се е заформила голяма дискусия относно захранването. На мен все едно ми е за 1-ви път. Нещата са коренно различни отпреди 11г. Чета и си изграждам план за действие, понеже педиатърката ни преди месец ми заръча да почвам сокчета. Да ама не.
Мъжа ми ме пита какво ще отговоря като ме пита дали давам и как ги понася. Е как каво - истината, че сокчета са в далечното бъдеще. Ако нещо се заяде - да прочете малко. Пък мога и да я сменя.
Айде и аз поръчах книгата да не остана по - назад.

Еха Софи зъбчета Joy

Ние в сряда сме на консултация и ваксини. Как не ми се иска да го боцкат. предния път вдигна Т и беше като парцал. Дано този път мине по - леко.

# 561
Хеееей сладкиииииииии =)
как стеее? Оххх,най сетне и аз да се натъкмя тук  Grinning Съвсем съм ви изпуснала  ooooh! Гледам вече на някои им растат зъбчета...леле,леле.Колко бързо минава времето.
Ние сме много добре.Растем си.Минахме вече ваксините за първите 2 месеца.На 3-та консултация не ни биха,защото още не беше минал 1 месец от предната.Но сега декември ще ни боцкат.Минахме и през ортопед.Всичко ни е ок.Даже се развиваме по-бързо от колкото трябва  Grinning И малката все бърза като мен.Много е жилава.Слагам я в шезлонга.Тя вири краката,вдига главата и седи така свита като охлюв  Laughing През деня почти не спи..Нощем заспива много късно (и по това се е метнала на мен Laughing) чак към 11.Но пък сутрин спи до 9-10.Не се буди през нощта,но много шава и се мести .Изкарва си ръцете през решетките на леглото.Голям е бонбон.Смее ми се с глас, когато и запея : "Пате,пате,пате,пааатенце...жълтоклюно патенце..." и много се плези.Науила се е да цъка с езика и само примлясква и се хили.Мрънка само когато и се доспи,иначе не плаче.Хич не обича вече да лежи.Иска да гледа отвисоко.Забавляваме се много покрай нея и дните ми минават адски бързо и неусетно.Много ми е послушна (чукам на дърво) ,много.Направо е като по поръчка. Heart Eyes Ако всичките ми деца ще са такива и 10 мога да отгледам Laughing Надявам се с вас всичко е ок.Ще се върна да ви попрочета да видя какво се случва с вас :* Целувам виии и малки слънчица и тях  Hug Hug Hug Heart Eyes

# 562
  • София
Честит първи сняг! Такова слънце беше сутринта, че мислех да излизаме, а сега - виелица. Отврат. Въпреки че скоро имам рожден ден, не обичам зимата.
От днес приспивам Сашето в количката. Заспива за секунди, сутринта спа 2 часа в нея, сега пак заспа, дано да дремне повечко. Като се размърда, го побутвам малко и пак си заспива. Ако е в леглото при всяко мърдане или обръщане на главата се събужда и спи не повече от 30-40мин. Максимум е спал час в леглото си през деня. Затова пък нощем е отличник - от 19-19,30ч до 6,30-7ч.  Laughing
Муки, пусни задължително кръв, но педито да ти каже точно какви показатели ти трябват. Дано всичко е наред. Hug
Блонди, направих гевреците!  Laughing Кажи ми моля ти се как ги направи толкова гладки, как ги обръщаше в тенджерата, как ги вадиш от нея, за да не се разкъсат?! Малко повече трябваше да ги посоля май, че в първата тава станаха по-безвкусни. Иначе много ги обичам.  Wink
Лудница, къде избяга ти??? То колко много мами изчезнаха...
Аз се надявам зъбките да ни поникнат доста по-нататък. На Пепи първото зъбче изби на 11 мес. Laughing

# 563
Идвам да си посипя главата с пепел  Embarassed ooooh! Sad Голяма съм тъпа патица - храня малката преди малко и нещо ми смърди гадно, ама отврат, на мърша, на изгнило, на разложено... няма да повярвате откъде идваше тази миризма - от гушката й  Shocked нали е с гънки и вратлето й все скрито и явно се стичало мляко, слюнки и явно свеки не я е изкъпала добре вчера, отпреди ли, тя сега я къпе, и там се развъдили бактерии сигурно, страшна смрад, не червено, ами огнено лилаво, то сигурно го боли горкото, направо ми призля, заболя ме стомах, ужас, изкъпах я веднага, измих я хубаво и наплесках сто кила крем против подсичане на Мсутела, дано й мине, ужас, как може  ooooh! Cry Тя сигурно вчера и днес затова е крива и само мрънка и плаче  Cry

Би би, за гладки - не знам, нищо не съги правила. Иначе в тенджерата като ги пуснеш, после обръщам и вадя с кръгла, голяма решетъчна лъжица, не се разкъсват  Hug

А, Софи, значи все още нямате зъбчета, само ги чакате, преди останах с впечатление, че едното се е показало. Но някой друг преди това писа, че има зъбче, ама забравих кой беше  Crazy Спокойно могат да излязат в трети месец, няма какво да се блещи сестрата, Криско в края на трети месец изкара и двете долни  Simple Smile

# 564
  • София
Блонди и ние сме с гънки и на Емма от самото начало почти винаги й мирише вратлето.Дори го бях споделила преди време.Не е от това,че не е изкъпана хубаво според мен...Явно и за съвсем малко да се е стекло мляко и да е стояло така човечето и веднага почва.Ние 4 дена се борехме сега пак с вратлето и сега вече й е на Емма нормален цвета там иначе беше ужасно огнено червено.Тя горката покрай тая гушка се научи да си мърда главата назад,че да имам достъп до врата  Mr. Green И Ками ще се оправи много бързо  Hug
Аз сега се прибрах.Свърших си работата за отрцателно време и главата още ме боли от студ  Confused Какво ще правим цяла зима не знам...Много съм се изнежила  ooooh!

# 565
  • Варна
И на Зайо вратът понякога мирише на пресечено мляко, не се е зачервявал обаче, като изключим обривите, които му излизаха като новороден Confused Може би червеното е просто от прегъването на вратлето и евентуално дебели дрешки, яки, такива работи, не допускам, че е от недобро измиване.
Блонди,
ще и мине, спокойно Hug

# 566
И аз бях останала с впечатление, че на ЕМма на Софи са й избили зъби? newsm78
Не мога да разбера защо всички педиатри твърдят, че не може толкова рано да избиват зъби??Има толкова деца с избили преди 5-6 месец.....

# 567
И аз бях останала с впечатление, че на ЕМма на Софи са й избили зъби? newsm78
Не мога да разбера защо всички педиатри твърдят, че не може толкова рано да избиват зъби??Има толкова деца с избили преди 5-6 месец.....
Аз също, даже й честитих  Mr. Green Ама моля ви се, какви са тези зъби толкова рано, да спират да растат, че не им е сега времето Wink  Има бебенца, които са със зъбчета още при раждането си (имам предвид прорязало зъбче).

Днес ходих да търся залъгалка наподобяваща бебешки палец ooooh! та белким я хареса бебешон. Да ама не!!! newsm78

# 568
Заблудата е с основание:  Mr. Green "Емма е добре,зъба проби и се подава малко над венеца"  hahaha Hug

Мерси, Тайра, Месечинке, за споделеното за гушките  Heart Eyes, ще трябва да внимавам вече. С Криско никога не ми се е случвало и направо се втрещих сега, най-вече от тази миризма  Sick

Най-сетне се спрях на две играчки за Велизарка на Ивка  Party, само чакам да ми поясни каква им е банята и кое от двете да взема (другата не е за баня и май повече ме кефи, после ще я покажа)  Grinning

# 569
Може би твърдят, че не може да избият толкова рано, защото масово пробиват венеца след 6 месец, по-често около 7-8. Винаги обаче има изключения, патологии, има и бебета, които се раждат със зъбчета. На нас на предната консултация  (3 м.) като казах, че се лигавим постоянно и навираме ръце ни каза това и провери венците, каза, че са надути, но може да излезнат както и до месец, така и след месеци.
Муки, кърмех от гърда, от дясната само (много е сложно за обяснение). От ЛЛЛ казаха, че не било невъзможно, но си докарах хиперлактация в гърдата и видимо изменение. Реших да се изцеждам и така продължавам. Писна ми вече, ама в името на здравето на Явор ще скрибуцам с помпата. Казах на мъжа ми обаче, че в момента в който ми спре кърмата мятам помпата през терасата.
Блонди, на нас веднъж ни се беше подсекло зад ушето. Мацнах Судокрем и мина до вечерта. Щателно проверявам всички гънки вече. Ще и мине на Кам  Hug
При нас натрупа. Мислех да ходя на маникюр, ама не ми се излиза вече. По-скоро не ми се преоблича, навлича... Nature Snowman

Общи условия

Активация на акаунт