Отговори
# 510
Блонди, за съжаление се продаваше само със списание "Моето дете", много е полезна, защото има и много за кърменето, 200 стр. е, ето я
Скрит текст:
, не се продава по магазините, но предполагам я имат налична в издателството и ако искаш може да се свържеш с тях и да ги помолиш да ти пратят една. Мога и аз да се обадя и да поискам, че така ще е по-лесно, ако искаш и ще ти я дам като дойдеш или ако не можем да се видим, ще ти я изпратя на адрес тук в София  Flutter Тъкмо ще имам възможност да ти върна жеста за сутиена Hug

Тук въпросната книга я продават за 3 лв: http://shop.sbb.bg/?cid=3&pid=736&cat=107 Wink

# 511
 Благодаря за успокоението и аз режа само с ножичка и как го кръцах незам.
  Аз се убедих, че всеки във Форума си има мнение, да понякога и на мен нещо ми е ставало обидо, като се има впредвид, че не всички пишем постояно, не всеки има време, аз предпочитам в хубаво време да прекарвам навън, Бг Мама е хубавя форум, добре е човек да се сверява, но не и да става начин на живот,има си педиатри и познати и форуми, всеки си прави,каквото си знае.
  Факт е че когато се застуди ще има повече писане тук, но като цяло нека форумът да  е за разнообразие, забавлени, съвет, не за критики, обидени (хихи и аз съм била) и такива. Нека е за успокоение, да види човек, че не само неговото чаве реве, иска на ръчички, кисели се или не яде и такива други неща.
   Аз съм такъв човек,че много се зарибявам,когато почна да гледам сериал по цели нощи не мога да спа, докато не го изгледам, гледам с форума ,да не е така, че ако почна да пиша и в други теми, то се не видя има само пред лаптопа да седя и да чета и дапиша, а това отнема време за детето ми, за мъжа ми, за къщата ми , за реалните ми приятели. За това чета всеки ден, но гледам много много да не чета друго извън темата ни,че и там ако се задръгна то няма да стана Simple Smile

# 512
  • София
Оо супер Михи, че си я намерила Hug Аз мислех, че я няма, защото на задната корица пише, че се продава само със сп. Моето дете, но най-вероятно е имало интерес и са направили още. А цената е нормално да е тази, защото цената на списанието е 4лв., а винаги, когато има книжка е 7лв. Flutter Ами момичета, поръчвайте, няма да сбъркате, чудна е книжката, 100 стр. са само с рецепти, разделени по възраст, от 6м. до 3г.
Рецепти има и тук http://www.pakostnik.com/bg/recipe.php , който не е видял, на всяка пише и за каква възраст е подходяща

# 513
 Hugздравейте момичета и аз пиша рядко но ви чета винаги когато имам време и това което научавам тук във форума ми е много полезно Hug Блонди  bouquet
Аз също мисля да захранвам след 5 навършени месеца т.е. след 3 ти януари и ще почвам със зеленчукови пюрета които ще си приготвям сама за моята бебка Heart Eyes
Ние още не сме на режим кърмим се на поискване и се притеснявам защото четох че трябва да е на определен режим за да започнем захранването но за сега се храни доста хаотично всеки ден променя часовете и не мога да и създам режим водя се по нея  Crazy
иначе интервалите между храненията ве4е са 4 часа и нощем си се събужда да си хапва един път и така  Heart Eyes
започна да се обръща по коремче а като седнем да вечеряме като е с нас на масата постоянно гледа хранта и как  се храним май и става интересно Party Party Party
Аз все още не съм избрала подарък за сладура на Мери Джейн но има още време до Коледа Grinning
Ами това е май на 18 ти сме на ваксини и тогава ще се отчета за мерките:)
Лек ден  bouquet

# 514
  • Враца
Поръчах си книгата Simple Smile Доставката е 2 лева само, егати кефа  Mr. Green

И ние нямаме режим, всеки ден ги сменя часовете, но не се притеснявам, като дойде време за захранване ще му мисля, пък и до тогава може да си е направил режим Малкият принц.  Heart Eyes

# 515
  • By the sea
Брей, от няколко часа никой не е писал newsm78
И ние сме на поискване, шише  с АМ вече давам само вечер или ако сме излезнали на разходка и евентуално няма къде да я накърмя. Моето Кити също много се поти, но това от доста време вече, а днеска ака вече 2 пъти, странна работа Laughing
Книжката, за която сподели Белверде, я бях мернала по реповете, когато беше излязъл броя на списанието, обаче си викам, гледай сега с какви работи ме занимават, на мене седмици ифетални морфологии са ми в главата, те със захранване ме занимават Stop Обаче почти дойде и това време Crazy
Аз чета всички постове, с някои съм съгласна, с други не, и въпреки, че с повечето от вас вероятно никога няма да се срещнем на живо, ми е мило и уютно когато вляза тук, не спирайте да пишете, форумът е такъв, какъвто си го направим Hug
Блонди, ако спреш да изразяваш мнение по която и да е тема, много ще ти се сърдя, да знаеш Twisted Evil Heart Eyes
Шехи, въпреки, че се включваш по-рядко, всичко, което споделяш е много на място. Кефи ме трезвата ти преценка върху нещата..от живота Peace Hug
Марги, много забавно пишеш Simple Smile Напомняш ми на Лудничката с тези емотиконки, тя зачезна някъде Rolling Eyes
Аз подаръка съм го измислила, ама не съм го купила Mr. Green
Айде, бягам, че трябва да разфасоваме един Гошко, а и имаме гости, бай бай Hug

Последна редакция: нд, 02 дек 2012, 17:56 от PaperMonster

# 516
ехоууу  Hug
Ох, пак рецептиии, ще се пробва и медовика  Hug благодаря ви, не спирайте всякакви неща да коментирате, никога човек не знае какво ще му потрябва и какво ще му е полезно  Hug
Белверде, мерси за книжката, може би и аз ще си я поръчам  Hug
Гунди, кака, болят ли те зърната още  Hug не знам мойто чаве като пусне и зъбки, ако ме хапе - ще се прости с цицата  Mr. Green
Някой да си поръчва от Америка дрешки  Hug

# 517
ехоууу  Hug

Гунди, кака, болят ли те зърната още  Hug не знам мойто чаве като пусне и зъбки, ако ме хапе - ще се прости с цицата  Mr. Green

Амиии аз от известно време се каня да сподела с теб, че май открих лек? Слагам си от 1 седмица и малко зелеви листа на зърната и си мислех да ти казвам, понеже от както си слагам (почти постоянно имам зеле в сутиена) се родих и вече няма почти никаква болка, а хем Ния суче като луда.Ноооо първо споделих с Дбс и тя малко ме обърка и притесни , понеже каза, че била чела/ чула, че зелевите листа намалявали кърмата ? newsm78 Исках да говоря с ЛЛЛ преди да ти пиша и се канех още на Пандушката на именния ден,ама нали съм несериозна нито на ЛЛЛ писах, нито вас поздравих Rolling Eyes Hug  bouquet Heart Eyes newsm51 smile3525 Heart Eyes

# 518
Гунди, компреси от зелеви листа се препоръчват за намаляване или спиране на кърмата.Даже мен в началото като имах много точно това ме бяха посъветвали от ЛЛЛ.
С Кики пък така си я спирах- просто се държи постоянно.Изрично се споменаваше да не се слага компреса върху ареола и зърната....защо,обаче незнам  newsm78

# 519
Гунди, компреси от зелеви листа се препоръчват за намаляване или спиране на кърмата.Даже мен в началото като имах много точно това ме бяха посъветвали от ЛЛЛ.
С Кики пък така си я спирах- просто се държи постоянно.Изрично се споменаваше да не се слага компреса върху ареола и зърната....защо,обаче незнам  newsm78
HugЛоша работа- махам ги и забравям за това, нека ме боли. Embarassed Sick

# 520
Ноооо първо споделих с Дбс и тя малко ме обърка и притесни , понеже каза, че била чела/ чула, че зелевите листа намалявали кърмата ?
Ей, човекоооо Hug не съм искала да те притесня и объркам, споменах това, което знам.  Hug Hug Hug

# 521
Здравейте, ние вече сме в Хасково при майкине. Толкова хубави, а Вторник заминаваме за Бургас, при мама си най-добре .. Hug Hug Hug Hug

# 522
Ноооо първо споделих с Дбс и тя малко ме обърка и притесни , понеже каза, че била чела/ чула, че зелевите листа намалявали кърмата ?
Ей, човекоооо Hug не съм искала да те притесня и объркам, споменах това, което знам.  Hug Hug Hug
Нищоо дее, то това споменатото може да се окаже, че ме е спасило. Аз хем тогава ти казах колко ми помага, хем някак ме бъзна това инфо, но чак сега се заех да проверявам, а като че ли наистина кърмата ми е малко по- малко от 2 дни- не че ми е спряла или свършила, но ми е нормално , а не блика чаак толкова колкото беше. Но в последното може и да се заблуждавам....все пак дори и малка вероятност да има за спирането й мисля да си търпя болка или поне през няколко дни за по мъничко да слагам зелце. Hug  bouquet Heart Eyes

# 523
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Минавам да видя какви ги къдрите и помежду другото съм си спретнала една тава с бисквитена торта пред мен,та да не се налага да ставам по Н пъти докато ви чета  Joy Joy Joy
Блонди,по принцип му давам Хип Комбиотик и педиатърката каза да вземем същото,само че ХА.Ама познай-нъц нъц нъц,човекът не го харесва!Аз и не мога да разбера това някакъв вид саботаж на шише с биберона от страна на сина ни ли е  newsm78 Гледа шишето,рипа,ще скочи още малко да го вземе от ръцете ми.Давам му го и познайте...Започва едно плюене на биберона,въртене на глава...абе не знам.Колкото и да си мисля,че може да ми се е увеличила кърмата,не мога да си представя,че му е достатъчно.Днес изпи с 300 зора 90мл Crazy
Блонди,ти май беше споменала,че имате подобен проблем?Справихте ли се?
Днес излизаме на разходка,наш рошко заспа още вкъщи.Слизаме от колата,аз решавам,че е много студено и ще му сложа шапка Mr. Green Груба грешка Shocked В момента,в който шапката се озова на главата му,двете му очички-звездички се отвориха Shocked и Нямаше затваряне.С което пък се провали и разходката ни,но здраве да е Laughing
Отивам да се поопъна малко...До после Mr. Green

# 524
  • By the sea
"Зеле в сутиена"  Mr. Green Може да се включи в някое заглавие на тема Mr. Green
Миланова, на 5-ти ли ще ходите на дипломиране? И ние ще ходим тогава на сестра ми Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт