Отговори
# 570
  • Бургас
 Направо ме притеснявате с този студ. В Бургас е толкова топло. Не знам какво ще правя да не излизам цял ден. Сега, както съм и с двамата ако не си взема дозата въздух ще лудна.
 Шех, направо ме спаси за корите за Медовик. Изобщо не знаех, че ги продават. Правих този сладкиш (обожавам го) като бях бременна, направо ми се взе акъла с тези блатове. А мъжа ми откога точи лиги.
Миланова,като дойдеш в Бургас, обади се да се видим ако имаш възможност. Чакам включване от Кашпи, Марги, Басейнчето и Пепър. Хайде да се видим. А Марги вашия подарък се надявам да го дам лично на момъка. Ако забравям някоя съгражданка, моля нека бъда извинена.
Блонди, и на Вико му понамирисва вратлето от време на време.

# 571
По повод залъгалките днес си мислех newsm78 някой има ли обяснение защо са с различен размер. Каква е логиката - в смисъл, че бебето расте, но зърното ми не...За бибите към шишетата разбирам само това с броя и големината на дупките.

Да Блонди, не се тормози, при мен се е случвало с Емка зад ушенцето и сега си имах едно на ум. Може да се получи и ако не е подсушено добре.

# 572
  • Варна
Ние пък още сме с бибероните с 1 дупка Rolling Eyes Последно вчера Бобо пи от шише, защото бях излязла. Не е имал проблеми заради само едната дупка. Иначе сме ползвали шишета много рядко, дали трябва да сменя накрайниците въпреки това?

# 573
И аз мърморя на моя мъж, че не бърка хубаво под гушката като го къпем Неско, та после пак минавам всички гънки, ама той с тези дебели пръсти ... А и не мога да го лиша от малкото контакти, които има с малкия - голямо удоволствие им е и на двамата!  Peace
 Ехеееее, сняг ... трудно ми е да повярвам чак. Ние до сега бяхме навън по боди и анорак!  Blush
Редактирам се за дупките ...  hahaha Ние преди два дни взехме двойка, не че ги ползвам много, но от време на време давам вода или чай (все още).

# 574
  • София
Показах на Емма преди малко снега,понеже много натрупа при нас и тя седеше на прозореца и се блещеше и сигурно се чудеше какво е това бяло нещо навън  #Crazy Shocked Mr. Green
Сега съм я сложила в кошарата да заспива,но сериозно започвам да се притеснявам за кошарата.Такива шутове раздава и така скача,че преди седмица се наложи да ударим спирачките на кошарата понеже Емма беше потеглила с нея нанякъде  #Crazy newsm78 Кога трябва да я свалям на долното ниво  newsm78 Тя още не се върти и не се изправя,но знам ли...

# 575
Снега си го дръжте при вас  Naughty Изобщо не искам такова нещо у наше село  Naughty
На Явката гънките особено вратните се мият много прилежно- заставам зад ваната и му викам за да вдигне гушата и да измия.Постоянно е олят там и се завонява ужасно,а ръцете му миришат така както Блонди описва.Постоянно са му потни и ги стиска на юмруци.Колкото и да мия пак нещо усещам ....... ма чак пък да ме втресе,не  Crazy
Тази вечер ще сме сами мама и син  Heart Eyes Много крив става вечер напоследък и не искам Кика да се мъчи ,а съм сама и ще спи на село.Та чакам свекито да я вземе..... колкото и да ми е неприятно по- ми я важно да се  наспи детето  Tired

# 576
По повод залъгалките днес си мислех newsm78 някой има ли обяснение защо са с различен размер. Каква е логиката - в смисъл, че бебето расте, но зърното ми не...За бибите към шишетата разбирам само това с броя и големината на дупките.

Зърното е мекичко и се разтяга, като суче бебето, то влиза доста навътре в устата му: Ама, в малката устичка не върви да тикнеш дълъг и голям биберон. Но все пак като расте устичката, малката бибка е и по-къса, трудно се засмуква и достига до горе до небцето на бебето, та предполагам затова  Hug

Аз днес поръчах с три капки на МАМ, за след 4 месеца, макар че може и да се дави с тях, ама да пробвам  Simple Smile

# 577
  • София
ха добър вечер и от нас

тоя сняг от къде се взе, нали казваха уж за сряда  newsm78. Че даже и натрупа Simple Smile

днес по повод снега извадих новия космонавт на Брани, който го купих специално за него, защото има доста дрешки от кака си, и не че няма космонавт от нея, но много ми беше харесал и точно това си помислих, да си има връхна дрешка, която да си е само негова и затова го купих. И с каква неприятна изненада открих че Шишко мамин едвам се намърдва в него защото е за 60 см.  #Cussing out И сега пак ще носи космонавта от сестра си. Къде съм бляла незнам  #2gunfire

муки, и нашите ръчичики намирисват, и вечер много усърдно ги мия, ама той постоянно ги държи свити и навряни в устата. И си събира едни черни, зловонни мъхчета  Mr. Green

# 578
Нашата гушка не мирише, но и след къпане все има мъхчета, и моя мъж като на Васето с тези дебели пръсти не може да я измие хубаво  Crazy Но ръцете миришат отдалече  Mr. Green И целите в мъхчета, вечно ги държи на юмручета и ги навира в устата си. А един ден какво да видя, има косъм на езика си, издърпах го аз - мой косъм  #Crazy Добре, че не го е глътнала, от тогава ходя само с вързана коса.
Ние утре ще ходим до В. Търново на гости на прабаба и прадядо Simple Smile Днес като приготвих багажа, какво да ви кажа... ние с мъжа ми с по 1 раничка, а за Ина 1 сак  hahaha И сака със сгъваемата кошара  Mr. Green Дано не ни завали снега по пътя  Laughing

# 579
  • Варна
Уф,
наш дребо е постоянно с косми по ръцете, по лицето, по врата - негови, мои, всякакви ooooh! Доста взе да се скубе, чаршафът му при главата е все едно коте е спало Mr. Green Обаче бретонът му расте ли расте, на мама пънкарчето #Silly

# 580
Привет,момичета Hug
Блонди,не се притеснявай,случва се,при нас ръчичките й миришат така,и все са потни и пълни с косми.
Софи,честито ви зъбче!
И аз хич не обичам снега,дано тук не завали скоро,че ще сме закотвени вкъщи.
Ние днес цял ден сме по лекари-ходихме на ваксини,много плака,милата,едната не я усети,но на втората вдигна болницата на главата си,направо сърцето ми се сви,и аз щях да ревна.После бяхме на ортопед за първи път,всичко е наред засега,след 8-мия месец пак ще ходим и лекаря препоръча дотогава да не я слагам в проходилка,което много ме разичарова,надявах се след шестия да може.
Да ви се оплача каква овца съм-от два дни Велито много пищи в колата.Навръщане спряхме до един магазин,мъжа ми слезе,аз останах с бебето.Ама то пищи,сякаш го колят и слязох да я изкарам от колата.И в стремежа си по-бързо да стана,й ударих главичката в уплътнението на вратата.Направо щях да умра,колкото пищеше преди това,после се захласна чак.Сега се притеснявам да не й стане нещо,чувствам се отвратителна майка,не й стига,че я боднаха днес,а и аз я довърших  ConfusedДнес ни е тройно критичен ден, да свършва,че много ми дойдоха притесненията.
Спокойна вечер от мен!

# 581
Алоха  Hug
Ати, ми да си беше запушила ушите и да си хапнеш прашеско  Mr. Green Hug
Честит ви първи сняг софиянки, и аз искам  Twisted Evil миналата година на 21 декември нямаше и аз много се молех на 22 (на рождения ми ден ) да има...сутринта ставам - а навън снежна приказка  Heart Eyes абе като се замисля на мен много ми се сбъдват желанията  newsm78 трябва да внимавам какво си пожелавам  Mr. Green
Блонди, не си сама, както се казва  Joy колко е дълга Камито  Embarassed за подаръка питам  Hug
Ивка  Hug Hug
при нас нищо ново - уикенда си бяхме на село, скъса се да се смее и да говори, устата ме заболя да се хиля и аз  Mr. Green от днес пак сме на рев вълна  ooooh!

# 582
  • София - град
Да. да аз ви заблудих ама понеже го виждам над венеца реших че е пробил, но явно според докторката не е още , може да има още кожичка за сцепване.
Няма лошо да си честитим по няколко пъти де  Joy

Тоя сняг да се разкарва чеее  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Sick

Ние пък купихме на Емма панорамна книга /заради един линк за развитието на бебетата по месеци и там пише че е хубаво да й четем вече./ и мнооого й харесва как изкачат героите. Вече 2 пъти й четох и такъв интерес предизвиква...не очаквах.

# 583
Калка,идеята е страхотна,но наш роши-боши не знам кога ще е на кеф за разходка.Ето днес пак беше заспал в нас,един съсед реши да пробива нещо,събуди се и излязохме.Познайте-след 10 минути ревна,накърмих го,но не даде резултат.Прибрах го Crossing Arms
Ако приключим скоро с един ремонт,за който сме се подготвили,ама не е почнал още,може да ми дойдете на гости с  малките джудженца:mrgreen: Mr. Green Mr. Green
Аз да похваля плешинцето на мама-след обед удари още 120 АМ от ония мити бълвоч ХА Sick Sick Sick
Замислила съм от утре да се спретна момичета на една диета.Да видим дали ще има резултат,че с таз предница и таз задница много съм депресирана #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Сега се сетих...миналата година милото ме беше питало какво искам за Коледа.Аз си пожелах  EFP
И сега осъзнах,че тази Коледа не ми трябва нищо друго освен здраве за мъничето ми Embarassed
Блонди,абе ти си най-невероятната мама за Ками.Айде стига сега с такива мисли.И наш бебо въпреки миенето и обливането с олио,гушката му събира боклуци и понякога на мирисва!
Ивка,а аз да си призная,като го взимам от коша в колата,за да го кърмя и няколко пъти му думнах главата в тавана на колата.Много ми е гузно,макар той да не реагира по никакъв начин....Или тъкмо го кърмя (пак в колата ),ама то шилото се изпъва и си удря главата във вратата.Леле,излязах най-нескопосната и некадърна майка Sad Sad Sad
Аз искам при нас да завали сняг,да ми стане едно такова Коледно....Коледа ми беше любим празник до преди няколко години...Сега пак ми харесва,но...животът те променя.....А пък последните 2 години бях на работа на Коледа и Бъдни вечер,та тази година ще си празнувам спокойно със пълното вече семейство Simple Smile
Ох,отплеснах се Embarassed
До после  Heart Eyes

# 584
  • Враца
... на 22 (на рождения ми ден ) ...

Аз съм на 29-ти. Wink Дано Армагедона (според маите) да не ни попречи да си отпразнуваме рожденните дни.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт