Лондон - 4

• 76 339
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря, Мими. И аз мислех, че е така.

# 286
Sunny76, нашият полет беше в 17:15 и купихме билети за Easybus в 15:15 (Earl's Court). Стигнахме на спирката по-рано, но имаше свободни места и шофьорът ни качи. Пътуването бе около час, точно както пише в сайта им. Спокойно минахме всички проверки, разгледахме магазинчетата на летището и се придвижихме към изхода. Би трябвало времето да ви стигне без притеснения.

Относно цената на easybus билетите  - за да напълни микробусчето от Лутън, шофьорът качи 3-ма без билети - дадоха му по 10 лири на човек. Нашите онлайн билети бяха по 5 лири в едната посока и 12 в другата.

# 287
Sunny, според мен този час е ОК. Можеш да влезеш в сайта на easy bus и там, при разписанието да видиш кой автобус в колко часа пристига. /Времето е различно, явно според трафика в различните часове на денонощието./

# 288
Благодаря, Мимиф, Ли! Ще погледна пак в сайта.

# 289
  • Варна
Момичета, а дали на Ватерлоо или Виктория има място, където да си оставя багажа за 2 =3 часа , за да мога да се разходя .
Полета ми е късно вечерта и не ми се стои много на летището.

# 290
Sunny,  за London Pass пропуснах да ти кажа. Не сме купували, защото бяхме с дете и като знам кооолко е търпелив... Все пак питах на рецепцията в хотела (да знам, ако размислим) и момичетата казаха, че можем да го купим от повечето от будките в метрото.

# 291
Здравейте,
тъй като в последно време чета и старите теми за Лондон, ето за оставянето на багажа по гарите :

http://www.left-baggage.co.uk/locations.php

Преценявате си коя ви е близка гара.

А аз да попитам - хотела ни е на Bayswater Rd, затова съм си резервирала билети за изи буса от и до marble arch . Но последния ден като освободим хотела и аз мисля да оставим някъде багажа.Най-близо е London Paddington Station и като наближи времето за буса - до marble arch.
 Но ако го оставим на London Victoria Station и там наоколо се разхождаме, дали ще може да се качим на изибуса от Виктория,или ще ни направят проблем, тъй като  на билета  пише marble arch ?
А иначе цените на билетите бяха едни същи и от Лутън до спирките в Лондон.

# 292
Но ако го оставим на London Victoria Station и там наоколо се разхождаме, дали ще може да се качим на изибуса от Виктория,или ще ни направят проблем, тъй като  на билета  пише marble arch ?
А иначе цените на билетите бяха едни същи и от Лутън до спирките в Лондон.

Не би трябвало да е проблем. Ако искаш пиши им и ги питай. Аз съм правила обратния вариант - на билета ми пишеше Victoria, но аз слязох на Marble Arch. Шофьора само ни пита кой къде ще слиза, за да знае дали да спира на съответната спирка или да подминава  Peace

# 293
Да, в твоя случай е нормално, искаш да слезеш на предната спирка и да не е проблем, но при начално качване ...А може пък на отиване да ги попитаме дали връщането ще е проблем ако се качим от Виктория.

# 294
  • Варна
тука коментирате за билетите за изи бус,
Само онлайн ли се купуват.
Аз ще го хвана от Виктория, там от къде да си купя билет Embarassed
Благодаря ви предварително.  bouquet

# 295
Можеш да си вземеш билет и от шофьора, цената е 10 паунда. Провери каква цена ти дава в сайта за твоята дата и час.

# 296
Преди седмица шофьорът продаде билет на цена 17 паунда.

# 297
Мимиф, благодаря. На сайта пише че се продава и на летището и си мислех че там евентуално може да има и безплатни туристически карти на града, които да си взема.
Хубавото е че поназнайваме достатъчно английски да питаме. Надявам се че хората са отзивчиви. Идеята е да не се лутаме много в търсене но това и онова.

Току що си напазарувах и билети за Изибуса навръщане. Докато се чудех последната седмица кога да ги купувам цената им скочи Simple Smile
mandy2, стори ми се че като влезеш в акаунта ти дава възможност да смениш началната спирка. Ако искаш провери и не знам ще те таксуват ли нещо за това.

# 298
  • Варна
Можеш да си вземеш билет и от шофьора, цената е 10 паунда. Провери каква цена ти дава в сайта за твоята дата и час.
Благодаря ти много.  bouquet

# 299
и си мислех че там евентуално може да има и безплатни туристически карти на града, които да си взема.

Sunny, има много хубави карти на града, карта на метрото и London Planner в хотелите. Щом десетгодишно дете още в края на първия ден се ориентираше без проблем в метрото, можеш да си представиш как е организирано!

Първоначално малко ни притесниха ремонтите през уикенда, но в такива случаи има информация и служители, които те насочват на коя линия да се прехвърлиш.

Много приятно да си изкарате!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт