Лондон - 4

• 76 289
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
От 1 Май NationalExpress ще предлага нова линия Лутън-Виктория
http://www.nationalexpress.com/wherewego/airports/london-luton-airport.aspx

# 376
здравейте, има ли живеещи в Сидкап, Кент.ще се радвам да чуя тук бг реч.от няколко дни сам тук и тепърва ще опознавам обстановката

# 377
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
здравейте, има ли живеещи в Сидкап, Кент.ще се радвам да чуя тук бг реч.от няколко дни сам тук и тепърва ще опознавам обстановката
тирамису, тук обсъждаме планиране на екскурзии в Лондон за няколко дни Simple Smile Обърни се към мамите живеещи във Великобритания. Ето тук Simple Smile Успех!

# 378
  • Sofia
Момичета, знаете ли, че Easy bus от 1.05. променят маршрута си в Централен Лондон и вече ще пътуват само до Бейкър стрийд? Аз вече резервирах хотел до гара Виктория, за да ползваме удобството на директния транспорт до там, а сега се оказва, че ще се наложи да се прекачваме и да губим време и на отиване, и на връщане...

И аз съм бясна поради същата причина! Резервирах хотел до бившата им спирка в Earl's Court, за да ми бъде удобно на тръгване към Лутън, но сега се оказва, че трябва да тръгваме от Baker Str.  и цялото това удобство изчезва! Cry Изключително некоректно от тяхна страна е и условието да ми върнат парите - да им пратя писмо на хартия (!?!), при положение че билетите са купени и платени онлайн.

Някой има ли информация в колко часа тръгва автобуса на Wizzair от Victoria за полета им в 21:50 ч до София?

# 379
  • срещу двата комина :)))
здравейте, завърнах се и аз от Лондон  Heart Eyes беше невероятно, разбира се, просто нямам думи. Бяхме шест дни, доста неща видяхме, доста и не успяхме  Laughing пускам линк със снимките си, ако някой има въпроси да пита  Hug

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10200162285153002.1073 … &l=73e4d3fedc

# 380
mu_ry, много хубави снимки! Късметлии сте - уцелихте слънцето в Лондон  Sunglasses

# 381
mu_ry, много хубави снимки. Благодаря за споделянето!   bouquet
За шест дни доста неща сте успяли да видите.  Simple Smile

# 382
мда, за втори път ходя в Лондон и все слънце хващам  Joy а , и за информация, възможно е в един ден да се видят Уиндзор и Хемптън, и даже към 6 вече бяхме в центъра  Laughing

# 383
mu_ry, снимките са прекрасни! И ние се завърнахме току-що от Лондон и хванахме слънчево време, но си беше студ (поне за мен, аз съм доста зиморничева  cold)
Да споделя само за шатълите - грешка е да се разервират предварително. doh Поне според мен. Бяхме запазили места с Terravision, тъй като easybus не спират на Виктория. Уж имаха час, минах специално и през офиса им на летището, за да попитам дали не трябва нещо да се завери резервацията, увериха ме, че не е необходимо да се прави нищо. Отиваме на сектора и гледаме извила се една опашка от около 100-тина човека. Оказа се, че няма никакво значение за колко часа имаш билет... Стоиш си на опашката и те качват като ти дойде реда (а явно в онзи момент имаше няколко полета кацнали наведнъж). Бях бясна, но нямаше полза от това... качиха ни 1 час по-късно от часа, който бяхме запазили...   boo Това съответно доведе до промяна на плановете и за деня. Автобусите на National Express бяха полу-празни и по-редовни, но пусто нали бяхме платли вече билети и то отиване и връщане.... Слава Богу, че на връщане нямаше проблеми иначе сигурно щях да получа инфаркт!
С изключение на това, екскурзията беше страхотна!

# 384
мда, за втори път ходя в Лондон и все слънце хващам  Joy а , и за информация, възможно е в един ден да се видят Уиндзор и Хемптън, и даже към 6 вече бяхме в центъра  Laughing
И на нас ни предстои пътуване до Лондон в края на май, та в тази връзка да попитам, ползвахте ли London Pass и колко от забележителностите включени в него си струват, тъй като се чудим дали да си вземем  6 дневната им карта или да си вземем 3 дневната и останалите дни да си обикаляме Мадам Тюсо, Аквариума и другите забележителности които не са включени там?

# 385
И на нас ни предстои пътуване до Лондон в края на май, та в тази връзка да попитам, ползвахте ли London Pass и колко от забележителностите включени в него си струват, тъй като се чудим дали да си вземем  6 дневната им карта или да си вземем 3 дневната и останалите дни да си обикаляме Мадам Тюсо, Аквариума и другите забележителности които не са включени там?

ние бяхме взели 3 дневна и според мен всяко си заслужава  Peace не успяхме да минем през изложбата на Тауър бридж, понеже беше затворен заради маратона ... също се качихме на корабче от Пас-а и аз бях много доволна  Peace

# 386
  • ул. "Мечтание"
Използвах GreenLine и нямаше проблеми. Не съм чакала на опашки да се кача. Автобусите бяха през 15 минути. Но пък ми и беше супер удобно от/до Бейкър стрийт. Май имат и до други спирки, но не съм се интересувала.  Thinking

Аз също останах супер доволна от пътуването. За съжаление имах твърде малко време да разглеждам, но пак видях доста неща и се забавлявах добре.  Wink

# 387
а да попитам някой да е имал проблем с роуминга  newsm78 цялото време го прекарах без мрежа  Joy с айфон съм, ако изобщо има значение  Tired

# 388
  • ул. "Мечтание"
При мен често си губеше обхавата.  Thinking

# 389
  • Sf
Имам няколко телефона в роуминг тук. Последните 10 дни е УЖАС, не знам по каква причина.

Общи условия

Активация на акаунт