Лондон - 4

• 76 326
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
А някой посещавал ли е "The London Dungeon"? Изглежда интересно.

Аз не посетих нито един дънджън. Имах възможност да посетя такъв в Единбург, а после и в Лондон. Но когато ми разказаха за какво става въпрос се отказах. Доколото разбрах в тези тъмници са затваряли едно време болните от чума, защото са си мислели, че така ще изолират заразените и вероятността да се заразят е по-малка (не съм сигурна за инфото обаче). Зловещо е, защото си представете какво правели вътре затворени болни хора, ужасно е. И вътре имало разни хора, които те плашат и т.н. Ходихме в мадам Тюсо. Сигурно много от вас знаят, аз не знаех, че Мадам Тюсо е далеч не само восъчни фигури  Mr. Green Както и да е. Там имаше някакво подобие на Дънджънс, ужасно беше Sad Разни хора седят там уж окървавени, зловещи, в едни затвори, някви други луди изскачат отстрани и се завират с ужасно плашещите си физиономии в лицето ти и те стряскат и това става за секунди. Ти си вървиш по един коридор, пред теб хора, зад теб хора, не можеш да спираш. И са пуснали някаква зловеща музика, тъмно, някакви отпред пищят. Абе все едно се снимах в Saw  Joy Всички жени пищяхме, а мъжете се хилеха като зелки, ама от оня нервния смях  Mr. Green Беше си мн истинско. Направи ни впечатление на мен и на милото, как преди да ни пуснат да влезем да минем по тоя коридор една мила женица от персонала няколко пъти повтори, че вече няма восъчни фигури и вътре са живи хора, да не ги пипаме, да не ги удряме, повтори го 3 пъти. И се сещам милото като ми каза след като вече свърши тоя ужас: "Тия кой знае колко тупаници са изяли дето така стряскат, че ни предопредиха няколко пъти да не ги пипаме и удряме"  Mr. Green Но имайте предвид, че някои може и да се забавлявали, но аз толкова хорър филми съм изгледала, че не ми беше кеф. А и всичко беше максимално реално, не кукли, а хора, кървави, и се държаха като луди, и те стряскат постоянно. Между другото не пускаха деца под определена възраст Simple Smile

Много готин пост.. определено бих посетила такова мероприятие  Sunglasses

# 466
  • срещу двата комина :)))
аз също бях на това мероприятие в Мадам Тюсо, но може би , защото бях ходила в Дънджъна не ме впечатли особено  newsm78 Беше ми по-скоро неприятно цялото мигащо осветление и изкачащите хора, но не съм пищяла или да се уплаша. Просто исках по-бързо да изляза, тъй като нещо не ми допадна  Thinking

# 467
radi86, ето това имах предвид когато написах, че някои ги кефи Wink Моята сестра такъв зор ми даваше да ходим, ама не успя да ме убеди. За капак аз получих една порция в Мадам Тюсо. Между другото в Дънджънса правят снимки. Сестра ми има на една гилотина и приятеля и и реже главата с една брадва, бррррррррр  Mr. Green

Между другото препоръчвам Мадам Тюсо. Много се иненадах от това, което видях. Винаги съм си мислила, че са само восъчни фигури, но има още, много приятно се изненадах от факта Simple Smile

# 468
mu_ry, ти можеш да кажеш най-точно, тъй като си била и на двете. Аз също нямах търпение това да свърши. Беше наистина изнервящо, права си, неприятно беше. Sad

# 469
Привет!
Аз съм нова във форума, но прочетох и четирите теми за Лондон и ми бяхте много полезни!
Мерси за което! Heart Eyes

# 470
  • Sofia
А някой посещавал ли е "The London Dungeon"? Изглежда интересно.

Но имайте предвид, че някои може и да са се забавлявали, но аз толкова хорър филми съм изгледала, че не ми беше кеф. А и всичко беше максимално реално, не кукли, а хора, кървави, и се държаха като луди, и те стряскат постоянно. Между другото не пускаха деца под определена възраст Simple Smile
Много благодаря на всички, май ще го пропусна. И за мадам Тюсо ще си помисля. А сега да питам - някой ходил ли е директно от летището до Уиндзор? Струва ми се, че ще спестя време.

# 471
  • UK
от Хийтроу има автобус до Уиндзор (Т5), не е от най-бързите понеже минава и през други места

# 472
  • Sofia
Пак аз, как ползват намаления децата? С лична карта или трябва да се вади международна ученическа карта ISIC?

# 473
  • Варна
Нашето дете е на 7, и никой не ни е искал никакъв документ за удостоверяване на възрастта. Пътуваше си безплатно и това е.

# 474
  • Sofia
Нашето дете е на 7, и никой не ни е искал никакъв документ за удостоверяване на възрастта. Пътуваше си безплатно и това е.
На 7 си личи, че е малко, обаче моето на 14,5 е на границата, затова питам.

# 475
  • Варна
На 7 си личи, че е малко, обаче моето на 14,5 е на границата, затова питам.
Да, в този случай не знам как се процедира, съжалявам.

# 476
Искам да посетим Гринуич, като направим една разходка по Темза  до там и обратно, някой има ли представа, от къде тръгват корабчетата, билети и т.н. newsm78.
Относно картите за метрото, каква карта е най удачно да си вземем за 4 дни, като освен пътуването от и до Хийтроу и забележителностите(повечето 1 и 2 зона) че посетим и Уембли.

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 15:14 от pastmaster

# 477
  • срещу двата комина :)))
Искам да посетим Гринуич, като направим една разходка по Темза  до там и обратно, някой има ли представа, от къде тръгват корабчетата, билети и т.н. newsm78

от Уестминстър, Окото и още няколко места . Билети се продават на самите кейове, има няколко компании, които предлагат превози. Тук може да провериш по-точно :

http://www.tfl.gov.uk/modalpages/2648.aspx, а това е карта с по-централните : http://www.tfl.gov.uk/gettingaround/piers/21314.aspx

# 478
Нещо което днес ми просветна, че полетът ни е в неделя в 8.40 сутринта, а първият влак на метрото от Ръсел скуеър е в 7.00, и ще трябва някак си да се предвижим до Падингтън за влаковете на Хийтроу. #Cussing out. Такситата как са като вариант за това не голямо разстояние (окол 4км.). newsm78

# 479
  • София
Мисля, че първото метро от Ръсел скуеър към Хийтроу е в 5.40. Няма смисъл да си там, да ходиш с такси до Падингтън и после скъп влак до летището като имаш метро до хотела. От Ръсел скуеър до летището е около час.
http://www.tfl.gov.uk/assets/downloads/first-and-last-piccadilly.pdf
ето кликни на Пикадили лайн и виж кога е първия влак
 pastmaster  видях ти старите публикации. И аз бях в района на Ръсел скуеър\Президент\, пътувах с БГеър и бях в Лондон за 4 дни. Wink Ползвай си метрото смело в оффпик часове. Аз си взех ойстер на летището и я заредих с 20 паунда. Стигнаха ми. Метрото тръгва от терминал 4, преминава през другите и спира на РС.
Завиждам за Роби Wink

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 20:04 от missmarina

Общи условия

Активация на акаунт