Литературен клуб - ХІІ

• 67 707
  • 756
  •   1
Отговори
# 735
  • Разпиляна във въображението
Започвам Къща от карти на Майкъл Добс

# 736
  • София
Аз най-накрая дочетох 1Q84 на Мураками - ами хубава си е трилогията. За мен от прочетеното от него "Хроника на птицата с пружина" си остава връх, но и трилогията ми допадна  Peace.

# 737
  • Габрово
Момичета, едно питане...

Случайно на някой да му се намира българско издание на "Балада за Стария моряк" от Самюъл Тейлър Колридж? Трябва ми превода на един стих.  Blush

# 738
# 739
  • София
Търся книга/и, в която действието разказано  от няколко гледни точки (крайно противоположни), така че читателят вижда ситуациите през различни призми.  Simple Smile

# 740
  • Пловдив
Мисля, че във форума е говорено за "Мидълсекс" и "Оризовата майка" за различни гледни точки. Но не съм чела и двете книги и не мога да си заложа главата, че не те лъжа  Blush

# 741

От прочетените по-скоро се сещам за "Жестокото присъствие на времето" на Дженифър Игън.

# 742
  • Ямбол
Аз се сещам за тази:

# 743
Търся книга/и, в която действието разказано  от няколко гледни точки (крайно противоположни), така че читателят вижда ситуациите през различни призми.  Simple Smile

"Оризовата майка" е такава, също и норвежката "Дъщерите на Хана", а и "Любов" на Шафак също

# 744
  • София
Здравейте, някой има ли мнение за Отклонение на Блага Димитрова? Защото Хермес ще имат намаление и нея си я харесах от каталога.  Peace

# 745
Отклонение е любима книга  Peace

# 746
  • София
Какво намаление и къде ще имат Хермес? В сайта им нищо не откривам?  newsm78 Да не говориш за панаира на книгата от 9-ти?

# 747
  • Пловдив

не важи за електронната книжарница. Чудя се какво да взема за баба ми - от вас знам, че "Аз преди теб" и "Изгубената дъщеря са хубави", но не знам колко са подходящи за възрастна жена... Ако имате някакви по-добри предложения... Харесала съм й и "Другата Болейн", но така или иначе искам и нещо на Хермес да й взема, за да се възползвам от намалението  Laughing За себе си засега съм решила да взема един разговорник и Калуня-каля  Peace

Съжалявам, не знам как да намаля картинката  newsm78

# 748
  • София
Изгубената дъщеря е хубава, но е много тъжна..

# 749
  • София
unchita, благодаря за инфото!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт