Проблеми с бъбреците, пикочните пътища и пикочен мехур - 24

• 83 167
  • 709
  •   1
Отговори
# 495
Аз отдавна ходя в Токуда. Вече 5г сигурно станаха. Лекуващ лекар и е д-рр Мирчов, задължително обаче той се консултира и с д-р Такова защото тя е детски уролог.

# 496
marychery, благодаря ти Hug
Вчера я водих на преглед в Хисаря, добре е Маги. Попитах я за морето, каза че вече може да пробваме да видим как ще се отрази. И Маги чак не можа да повярва и я пита: "А може ли да се потапям", а тя й вика, ами тогава защо ще ходиш, ако не се потапяш Grinning
Надявам се и урината да се окаже стерилна, утре ще излезе резултата.

# 497
Успех, покефете се малко на морето и вие. Стискам ви палци да се върнете със стерилна урина и напълно здрави.

# 498
Отново се оказа, че Маги има бактерии - пак Ешерихия коли Sad Колко плака вчера. Всичко това й действа много зле. Подтисната е, не може да се отпусне. А и не е малка вече. Тъкмо се беше зарадвала вече, че е добре.
Обадих се на лекарката, да й кажа, че има бактерии. Каза да й дам Уростим и нещо с червена боровинка. Купих Феминела Уро сироп. Според вас, дали ще се изчисти само с това? На мен не ми се вярва. Защото преди всякакви лекарства е пила и не можеше да се изчисти. Обикновено като има бактерии й давам Пиелосептил и за 2 седмици се изчиства. Но сега лекарката каза да не й давам от него.

# 499
Отново се оказа, че Маги има бактерии - пак Ешерихия коли Sad Колко плака вчера. Всичко това й действа много зле. Подтисната е, не може да се отпусне. А и не е малка вече. Тъкмо се беше зарадвала вече, че е добре.
Обадих се на лекарката, да й кажа, че има бактерии. Каза да й дам Уростим и нещо с червена боровинка. Купих Феминела Уро сироп. Според вас, дали ще се изчисти само с това? На мен не ми се вярва. Защото преди всякакви лекарства е пила и не можеше да се изчисти. Обикновено като има бактерии й давам Пиелосептил и за 2 седмици се изчиства. Но сега лекарката каза да не й давам от него.

Дали ще се изчисти само с Феминела Уро - д-р Мирчов каза, че е много хубав продукт. Но дали само с него щ се изчисти нзнам. Опитай. Той по спомени се пие 8 дена май беше. Пуснете и нова стерилна урина. Съжалявам че пак сте с бактерии, но мисля че е време пак да потърсите причината за тях.

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 17:52 от marychery

# 500
Сигурно има причина за бактериите, но засега никой не може да открие. И при д-р Момчилов в Пирогов съм я водила, в Токуда при доц. Лилова. Даже и в отделението лежахмее . Казват всичко й е наред, но бактерии непрекъснато има.
Относно Феминела Уро, лекарката каза да го приема 1 мес. заедно с Уростим. Ще пробваме. Дано да се изчисти. Другото, което досега са ни казвали, че при Маги протича безсимптомна уроинфекция. Няма температура, не пишка често, а като се пусне урина и хоп бактерии.

# 501
  • София
Феминела Урофорте може да се пие и ежедневно. На малкия му е изписано за профилактика.

# 502
Точно за Феминела урофорте сироп имам въпрос.
В каква доза е изписан от лекар?
Не намирам дозировка за деца и по упътване оставам с впечатлението, че за всички възрастови групи е по 15 мл дневно, което ми  е странно.

# 503
Не намирам дозировка за деца и по упътване оставам с впечатлението, че за всички възрастови групи е по 15 мл дневно, което ми  е странно.
Да и на нас така ни е изписан!

# 504

На нас ни бяха изписали по 5мл сутрин и вечер, т.е. 10мл дневно. На 4г. е.

# 505
slan4ize_76, tan, благодаря!  bouquet
tan, специалист /нефролог или уролог/ ви го назначи така? Имаше ли резултат?

# 506
Блу, д-р Такова от Токуда ни изписа Феминелата. За резултат не мога да кажа. При нас проблемът беше вторично напикаване, често пишкане, понякога и през 10мин., при пъленен контрол преди това. Без видима причина за това напикаване. И до ден днешен никой не е установил проблем. Последно д-р Пандаров каза, че няма нито урологичен, нито нефрологичен проблем, всичко било на психична основа. Не знам дали е така. Но е факт, че до сега никой не е намерил проблем. Оплаквания няма, урините са ни стерилни и така.

# 507
tan, желая на детенцето ти скоро да "израсте" този проблем, колкото и банално да звучи. Важно е все пак, че няма урологичен и нефрологичен проблем.
В крайна сметка феминелата я давам 2х5мл. Не съм пускала стерилна урина, но в обикновената има 2 левкоцита в седимента. А пусках урина, защото понякога е леко мътна, особено ако прекали с млечни продукти. Отделно, че сега в жегите се поти много, съответно пишка по-малко и урината й е по-концентрирана. Карам я да пие много вода, но не винаги се получава.

# 508
Мисля, че дозировката на Феминела е еднаква за деца и за възрастни. На Маги й давам по 15мл.

# 509
Здравейте,малката е с Т.,38*.Утре ще пускаме ст.урина.
Възможно ли е да се изолират бактерии,ако Т се дължи  само на никнене на зъбки?(вече е на 10м.,а има само две зъбчета отдолу)

Общи условия

Активация на акаунт