Заедно с Джансел Елчин, минали и настоящи проекти - тема 14

• 38 485
  • 737
  •   1
Отговори
# 645

Я колко е добър и във футбола Джансел #Crazy #Crazy #Crazy

Старо е  newsm78  ,но не е хванало ръжда Grinning

# 646
Благодаря  newsm51 Относно Дядо Коледа...той донесе ама.....на дъщеря ми newsm09

# 647
Благодаря  newsm51 Относно Дядо Коледа...той донесе ама.....на дъщеря ми newsm09
Следващия комп, който ще донесе дано да е за теб!  Peace

Следващия ми музикален поздрав е от Алекс   bouquet   bouquet   bouquet Момичето, което  направи невъзможното, за да гледаме докрай преведен ПС

# 648
Дайче   Hug  , не съм наясно с това гласуване със снимките, кликнах, но ми отчете друг вот.  newsm78 Благодаря за клипа.   bouquet
Шатци,   bouquet  Семейство Елчин няма да ни подарят някоя снимка на тримата, ами пускат едни загадъчни снимки с Нала. Утре, ако имат мач, може да се появи някой футболист с ръкавички в розово. Те да не са някаква подсказка - например Пънар бременна с момиче?  Rolling Eyes Фантазирам си, щото няма новини.
Никол, позволявам си да пусна клипчето, че е станал малък фал.

http://www.youtube.com/watch?v=A9e1zXpNqDs&list=UU7t2dZ3sNK2 … HZeQ&index=18[http:

А моя избор засега е

http://www.youtube.com/watch?v=QkzCaAgmN0I

Хубаво фантазираш,ама тъй като сем.Елчин лятото не плануваха бебе по техни думи.Сега даже и да е бременна Пънар е още рано за пола.А дали е бремена ще стане ясно като роди. hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy.То при Джансел така се получава.Два дена преди сватбата стана ясно че ще се жени.Ако стане татко ще разберете след това. hahaha Joy Joy JoyТо и без това папараците поне от август месец не са ги снимали .Така че може да откарат още 4-5 месеца без да се появят в обективите. hahaha Joy Joy Joy

# 649
Иф,  Hug всичко е Божа работа. Едни не искат бебе, то идва, други с години го чакат, но уви.  ooooh! Ако Пънар е бременна, продължавам с фантазиите   Embarassed , и не се знае пола, то Джансел може да дава заявка за желания пол.  Laughing
Ей, утре да не прочетем в някой турски жълтурник моите брътвежи.  #Crazy

# 650
Здравейте влюбени Джанселки  newsm51 Днес слушам за хиляден път един клип от вчера и не мога да се спра - "Love story". И гласувам, разбира се.
Себи, промяната на резултата се вижда като презаредиш страницата. Но за снимките не можах да открия как става.
Уси, много харесах втория клип  smile3501. И музиката е хубава   bouquet
Никол, напълно споделям резюмето, което е направено в клипа, който си постнала. Мисля, че това е накратко всичко, което им се случи  txtloves. Присъединявам се към пожеланията за нов комп от Дядо Коледа.
Момичета, написахте ли писма за добрия старец? newsm78 Още не е късно  newsm10
А за семейство Елчин  stork-boy stork-girl - което пристигне първо  Hug

# 651
Упях да гласувам и за снимките (с моя английски  Joy). Може да се гласува за всяка, пак през час. Ако някой се интересува, не че открих Америка, само споделям  Hug Hug Hug Hug Hug

# 652
Мамаели  Hug , ако говориш за клипа на Морганчето/ Любовна история/, щото аз пуснах на 8-ми от друга фенка, то да си призная, че аз го въртях цял ден когато го видях за първи път.  Embarassed
Май с теб имаме еднакви вкусове.  Laughing Мога да ти пусна още един, гледан стотици пъти от мен.   Wink

На Дядо Коледа ще пиша след 21.12. Да не се мина, ако се разминем с Коледата.  Wink

# 653

HugДобър вечер Hug

Не съм много сигурна дали ще успея да гледам тази вечер ПС , но ще се постарая Flutter

Замислих се за любовта във филмите в които е играл Джансел . Май в почти всички е бил обичан истински.

Ето и в този толкова малко коментиран филм в който е участвал е имло също една истински влюбена в него жена .

# 654
Себи, ами то ако няма любов в един филм, фенките ще намалеят рязко.  Naughty  Мъжете най често имат друга любов. Ето доказателството  Wink

Кога ли Левент щеше да си смени колата? Май скоро трябва да е.  newsm78

# 655
И малко тъжен МУРАТ   

# 656

Никол   , ама то в тази роля   Джансел  като Мурат е все тъжен почти 90% newsm78 newsm78 newsm78

Може и да успеете да ме  опровергаете Confused Confused Confused

Последна редакция: пн, 10 дек 2012, 22:35 от sebilMM

# 657
Себи, и Мурат и Хасрет бяха тъжни през втори сезон. Но за мен имаше и весели моменти - когато Джерен го убеди, че Хасрет го обича и той започна номерата - с нейните камъни по нейната глава. Щото с нея по друг начин не става.

# 658
Уси ние с теб пак се увлякохме  по  действията  в следващите серии .

Да ,имаше смешни  Shocked моменти , но мен те не ме разсмиваха , а натъжаваха . Страшно много унижиха  Хасрет - сцената с тортата беше отвратителна. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Приятно гледане Hug

# 659
ДА ВИ ПОЖЕЛАЯ  ЛЕКА НОЩ     

Общи условия

Активация на акаунт