Заедно с Джансел Елчин, минали и настоящи проекти - тема 14

• 38 478
  • 737
  •   1
Отговори
# 1
Здравейте Hug Поздрави за темата  bouquet много харесвам Джансел, интересувам се от всичко свързано с него. Смятам да се отбивам в темата , ако нямате нищо против.  Wink

# 2
Шатциnewsm51 newsm51 newsm51

diadini   Hug  Hug  Hug Очаквам не само да се отбиваш, но и да споделяш мисли и вълнения за филмите на Джансел, а защо не и за самия Джансел.  Peace
Мисля след време да се загледам по първия спрян сериал на Джансел. Мисля, че той също ще ми хареса, щото вече знам че сме на противоположно мнение с комшиите за хубав сериал/филм.

# 3
Шаци  smile3525  love001, прекрасна нова тема, благодаря.

diadini   Hug добре дошла в "магията Джансел".
Момичета, само добри новини и приятни празнични емоции.  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 14:18 от riminiii

# 4
Шаци,прекрасна е новата тема,благодарам  Hug  newsm51  love001
Остануваме во новата тема да се дружиме и да споделуваме се што во иднина ке се случува со Џансел,како и нови момети од старите проекти.....се разбира и нешта што ке ни бидат пласирани од неговиот приватен живот  newsm53
МАГИЈАТА ЏАНСЕЛ продолжува  newsm10  love001

# 5
Шатци,  Heart Eyes  темата е невероятна.  Hug  Много ти благодаря за коледното настроение. bouquet   Желая много успехи на Джансел, както и заедно да дочакаме новите му проекти. Praynig

diadini, добре дошла. Hug

Да започна страничката с нещо хубаво. Heart Eyes

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 19:28 от ·٠•Snejka•٠·

# 6
ПРЕКРАСНА ТЕМА СИ НАПРАВИЛА ШАТСИ 
newsm10 newsm10 newsm10

За всички, които харесват Джансел Елчин (значи за всички в темата) Joy Joy Joy

# 7
Кали, много хубав клип си направила за Джансел!   bouquet   bouquet   bouquet Очаквам още.  Praynig И най вече очаквам да те виждам в темата.  Hug  Hug  Hug

http://www.youtube.com/watch?v=KiLHIuw2Xvo&feature=g-all-u

# 8
  • София
Здравейте  Laughing

Кали   bouquet  bouquet  bouquet

# 9
Ето ме  и мен,
Шатци,благодаря за прекрасната тема ,заредена с коледно настроение.
Дано винаги да цари празник тук.
Очаквам повече усмивки от Джансел и добри новини за бъдещи изяви.
Е месецът е отпускарски и той явно ще отпраши към Франция та новини сигурно няма да има.
Ние обаче можем да се забавляваме тук.

# 10
                                                                                                                                  [

Мила Шатци, благодаря ти.

Направила си  ни прекрасна тема-спокойно и уютно местенце където с уважени и  приятелство ще си споделяме всичко около  Джансел и партньорите му.Прекрасен  коледен подарък Hug

# 11

КАЛИ, Hug клипът е прекрасен.Зная го , и си го слушам и гледам много често. Направен е с много  любов newsm51

# 12

Голямо търсене падна. Шатси   bouquet  

Един (вие знаете) от любимите ми сериали (любим герой)!!!

# 13
  • София
Кали  newsm51 newsm51 newsm51
 newsm44 newsm44 newsm44 моя си клип  Laughing

# 14

Hug Hug HugМомичета,добър вечер. Hug Hug Hug

Тези  две кадърни дами Шатци и Кали ми ръзстроиха програмата за тази вечер Wink Wink Wink
Просто не мога да изляза от темата и клиповете Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А след клипа  от ЛП ,който Кали направи специално за Шатци си мисля същото като Рими Hug Джансел е новатор в турското кино.Трябваше да играе в този прекрасен но недовършен сериалЛП,за да се втурнат маса продуценти и режисьори да правят подобни  сериали.Следват месеци на филми с и за отмъщение на главните герои. Аз ще си избера да гладам само с любим актьор или актриса ,защо съм убудуна ,че нивото на ЛП просто няма кой да го стигне. Laughing Laughing Laughing/изказване на фенка hahaha hahaha hahaha/

Общи условия

Активация на акаунт