Заедно с Джансел Елчин, минали и настоящи проекти - тема 14

• 38 478
  • 737
  •   1
Отговори
# 30

Рими Hug  благодаря ,че сподели радостта ми от победата на тима на Джансел и вкарания от него гол.  bouquet

Е , това не е от този мач Wink Wink Wink ,но е било нещо такова.

Пак лека нощ. Hug

# 31
Добро утро в тази прелестно оформена тема   madnoel

Shatzi , страхотен уют и настроение си създала.  newsm10 smile3501 newsm51

# 32

Hug Hug HugМомичета,добър вечер. Hug Hug Hug

Тези  две кадърни дами Шатци и Кали ми ръзстроиха програмата за тази вечер Wink Wink Wink
Просто не мога да изляза от темата и клиповете Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А след клипа  от ЛП ,който Кали направи специално за Шатци си мисля същото като Рими Hug Джансел е новатор в турското кино.Трябваше да играе в този прекрасен но недовършен сериалЛП,за да се втурнат маса продуценти и режисьори да правят подобни  сериали.Следват месеци на филми с и за отмъщение на главните герои. Аз ще си избера да гладам само с любим актьор или актриса ,защо съм убудуна ,че нивото на ЛП просто няма кой да го стигне. Laughing Laughing Laughing/изказване на фенка hahaha hahaha hahaha/

sebilMM  wavey и с мен се случи това - отнесох се в дебрите на един албум  Stuck Out Tongue

madnoel  madnoel  madnoel  madnoel  madnoel

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 08:13 от dai4e

# 33
Добро утро.  Hug Hug Hug
dai4ebouquet

Усмихнат ден. Hug

# 34
·٠•Snejka•٠· wavey
И от многото снимки, колажи и гифчета в този албум с изумление си припомних smile3555 кой е оформил мустака на Джансел за последната му роля на Кенан  
, ами  това е самата
и при това положение аз вече харесвам Джансел и с този му мустак  smile3521
 newsm17, колко са хубави  smile3534

Дано не съм досадила на някого smihesorry, това е за последно днес   comp03

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 09:04 от dai4e

# 35
 HugДобро утро Hug

Дайче Hug добра кафеджийка се оказа  Wink Wink Wink два вида кафе рано сутринта newsm78  -Аз съм по силното черно  bouquet  bouquet

Права си за Берен и Джансел -да сладки са и в сцени от СЛ  и в живота .
Това ,че са останали приятели и след филма и това ,че Джансел много мило споделя ,че тя за него си е останала Ясимен за мен  се случва много рядко,ако не и никога в техните среди.

Снеже Hug

Хубав и спокоен ден момичета Hug

# 36
# 37
Добро утро!  Hug
Дайче,   bouquet
Себи, видях аз че футболиста Джансел е с мустак, но друга снимка от близко време няма. Много късно играят и не вярвам фенките да са на стадиона по това време, че да снимат и пращат снимки. Сал един фен очаквам да пусне снимка.   Wink 
А Джансел искам повече да не се дегизира, да си бъде естествен, щото пак се намери някой да го разпознае в еуфорията при футболистите. Осанката му поне да е неговата, а че ще е рошав, не се и съмнявам. Simple Smile

Хубав ден момичета!  Hug

# 38
  • София
Добро утро  Grinning

Дайче bouquet на никого не досаждаш Hug какво значи за последно днес  Mr. Green

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 10:07 от Shatzi

# 39
Добро утро!  Hug

Арабките продължават с 52 серия на сценария за Лъжлива пролет.
И се справят  добре, сценаристите на новите сериали сериозно надничат надничат в него.  hahaha

# 40
............
Права си за Берен и Джансел -да сладки са и в сцени от СЛ  и в живота .
Това ,че са останали приятели и след филма и това ,че Джансел много мило споделя ,че тя за него си е останала Ясимен за мен  се случва много рядко,ако не и никога в техните среди.
.............    

sebilMM и аз това виждам и в един от многото колажи на Фунда с  #Crazy Мурад и Ясемин  Peace  bouquet Hug

Shatzi  Hug  Hug Hug
Казали са хората "никога не казвай никога" и това с пълна сила се отнася за мен  Embarassed
Имах късмет да работя и се сприятеля (тогава бях на 20 години) с една очарователна във всяко едно отношение жена малко преди да стане пенсионерка (като мен сега) и тя казваше и в присъствието на все още влюбения, стоящ до нея и щастливо смеещ се съпруг : "Харесва ли ми един от артистите, ако ще и най-тъпия филм да е - гледвам си го (филма) от началото до края."
Та и аз сега май съм в това състояние  Joy Joy Joy и това е той, великолепен е  Peace Embarassed Laughing

Думите са излишни, само ще ми докарат главоболие има или няма субтитри  Joy Joy Joy
Скрит текст:
Милички, къде да намеря, за да изгледам Деца на (или от) рая. Търсих с Гугъл и не успях да си помогна.

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 13:26 от dai4e

# 41
Дайче, тук е 1-ви епизод.

http://www.youtube.com/watch?v=QhXtEa7gla4

# 42
  • София
Това пускано ли е   Laughing с дата 22.11.2012 е  Shocked

# 43

Здравейте Hug

Дайче ,като говорим ,че е великолепен актьор Джансел ,то е защото ни го  доказва и показва във всеки филм в който участва.Уникален е  и като цялостен образ и в най малките детайли и мимика.
Ти ни постна  Мурат , но и преобразяващия се Селим в Азиз е не по малко  добър .

А,тиУси доколкото разбрах го искаш Wink Wink Winkтолкова елегантен и изправен в живота колкото е и тук , в ролята на Азиз, защото в действителнос  изглежда точно така.

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 15:17 от sebilMM

# 44
Шатци Hug hahaha hahaha hahaha  bouquet  bouquet  bouquet

Това от български фенки ли е направено newsm78
За първи път се кефя на чалга .Категорично не е пускан клипа с този музикален съпровод Rolling Eyes Shocked Rolling Eyes Shocked Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт