Заедно с Джансел Елчин, минали и настоящи проекти - тема 14

• 38 481
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Явно от българска фенка Grinning Сега, не е лоша песента.Какви арабески песни има  Mr. Green това си е екстра като мелодия.

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 14:18 от Shatzi

# 46
Shatzi  Hug Hug Hug

Благодаря за светкавичната ти реакция.  newsm10 smile3501 newsm51
Скрит текст:
google - чо ме прати в някакъв френски от 1945г. на Марсел Карне и в друг ирански от 1997г.
А за клипчето с Мурат оджа - дано ако го чуе да няма кой да му превежда думичките, че  smile3511 smile3513    

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 15:21 от dai4e

# 47
# 48
Шатци   bouquet
Погледнах и другите клипчета на момичето. Та ми се струва, че тя е открила Джансел от Огнено сърце.
Себи, то и аз не слушам чалга, но този път се заслушах - "секси мъж на хоризонта"  Laughing  Laughing  Laughing
Иначе не искам да гледам Джансел като секси мъж в живота, че от тая порода не ги тача,  но не искам да се крие от хората като се облича и държи неглиже. Може би му е омръзнало фенското внимание, ама като е ставал актьор в Турция, да е мислил какво го чака.  Naughty Ей тука ми харесва как се държи

http://www.youtube.com/watch?v=1sAYRuQPYkM

Дайче, нямах време да търся другите епизоди, но се надявам да ги има в ютуба.

Рими   bouquet , и аз благодаря за епизодите от Децата на рая.

# 49
  • София
Ето го снощния герой  Laughing с двата гола Wink

http://

# 50
# 51
  • София
Джансел ми се струва позаякнал  Joy Joy Joy

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.506855632678972.120743. … 064186&type=1

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 15:50 от Shatzi

# 52
 smile3501 football football football football smile3501

Браво и на голмайстора и на Шатци Heart Eyes за инфото -Сега вече ще запомня как е изглеждал на този мач и няма да поствам в токущо изиграни Joy Joy Joy
Та да си зная - вторник мач с Джансел и голове вкарани от него Wink Wink Wink - сряда ден за снимки. Разбрах Grinning Grinning Grinning

Уси , той винаги се е държал уважително с Пънар и папараците.
Да е видял някой   папарак да  подарява нещо на актьор затова че му е отделил време и внимание newsm78 newsm78 newsm78  Аз ,не! Джансел обаче от всякъде се прибира с торбичка с подарък.Ако искате ще ви докажа с поне 5 примера Laughing Laughing Laughing

# 53
# 54
Шатци и на мен ми се струва ,че е качил килограмите.Не знам дали е заради белия екип или действително е така.

# 55
  • София
Не е заради екипа Иф Hug ей го преди месец със същите гащи Laughing

# 56

Ех ,пък и вие Иф и Шатци може и да е качил 200-300 грама голяма работа  Wink Wink Wink
Ръстът му позволява ,ако беше някоа "трътка " щяхте да видите тогава Laughing Laughing Laughing
Аз си мисля , че от покачената мускулна маса става по-мощен в атака и по- резултатен Joy Joy Joy

# 57

А бе в гръб няма много разлика . hahaha Joy Joy Joy

# 58

Да , може би тези 200-300-грама за които говоря се виждат в профил newsm78 newsm78 newsm78

Малееееее.....какви сме- под лупа сме го заразглеждали hahaha hahaha hahaha

Нямаше начин този зевзек да не е до него , а сигурно и пасове му подава за головете.

-Джансел , я да започваш да снимаш , че хич няма да ти е леко с нас по стадионете Joy Joy Joy

Аз спирам  Laughing Laughing Laughing ,защото го харесвам всякак.

Н
Чакам го в новия проект , а до тогава има да си гледаме и обсъждаме старите , а те са доволно много.

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 16:22 от sebilMM

# 59
Себи,ама няма лошо да качи някой килограм и без това изглежда много слаб понякога.

Общи условия

Активация на акаунт