Заедно с Джансел Елчин, минали и настоящи проекти - тема 14

• 38 483
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Себи, клипът от ЛП за Шатци е супер. Ще ме накарате да го изгледам и този сериал, макар че не искам да гледам Джансел като мошеник, лъжец и убиец.   Sad
Аз пък тръгнах да търся инфо за Cennetin Çocukları / Децата на небето ми го преведе Гугъл, а аз имам спомен за друго име  newsm78/. Попаднах на тази снимка 

Ако не беше белега, нямаше да го позная. Rolling Eyes

# 16
Уси, там е магията я.Гледахме  убиеца Селим/Джансел и изписвахме страници в темата за да го защитим и оправдаем.Луда работа , но невероятна актьорска игра. В тези дълги зимни вичири когато намериш време  го изгледай и ще спретнем една дискусия- кой кого обича и е влюбен или не.

Ние със Шатци имаме един не състоял се словесен двубой  на тема "Обичала ли е Зейнеп- Селим "
Когато си готова с отговора -обади се . Аз съм насреща с позиция и ще я отстоявам докрай Wink Wink Wink

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 20:40 от sebilMM

# 17

Филма мисля че се казва Деца на рая -поне моите спомени са такива.
Снимката е от френския период на Джансел има още по неузнаваеми ,ама си е той с около15 години по млад. hahaha Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 19:43 от if-73

# 18
Себи, само да паднат снеговете/да не щъкам из двора/ и ако маите ми позволят, ще го изгледам.  Peace

Иф   bouquet

# 19
Уси   Praynig Praynig Praynig моля се и за сняг и Маите да са сбъркали Praynig Praynig Praynig

Иф този период на Джансел-френсият ми е малко тъмен ,в смисъл няма много информация за него и сега ми се отвори работа - да търся за да запълня празнотите.

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 21:39 от sebilMM

# 20
                            Това е познато , но много интересно от френсия му период.
                            Младият Джансел в театрални постановки-

# 21
# 22

Огненото сърце Джансел Елчин се жени за „Анджелина Джоли“

Актьорът от „Огнено сърце”  започва своята кариера на френската сцена, а днес се радва нa звездна слава в Турция

Я вижте на какво попаднах току- що  в нета  Hug Hug Hug

Сега съм спокойна и доволна от рекламата у нас  Hug Hug Hug

Ето това става за плакат Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 22:05 от sebilMM

# 23
Пънар са я оприличили на Анжелина?  Rolling Eyes
Може би заради цвета на очите й.  Peace

http://www.youtube.com/watch?v=I792544Un1M&feature=BFa&list=ULbfIf4tkaxn4

# 24
Уси ние с теб май си нямаме работа и все в новата тема стоим  Hug Party LaughingДа ,ама аз имам и то много.

Да , оприличили са Пънар  на Анжелена предполагам , защото Анжи  е символ на женска красота и изящество  в световен мащаб.

# 25
Себи, вечер аз наистина нямам работа.  Peace
Изгледах си поредния епизод на ПС и си припомних вълненията от разкриването на тайната.
И първата целувка. Едно клипче с нея

http://www.youtube.com/watch?v=Ub6TtJYR9FY&feature=channel&list=UL

Лека нощ!

Преди да изчезне от Турция, Джансел е решил да изиграе един мач.

Good evening dear friends now#CanselElcin 's team Tiyatro. playing a match against Dinamo Express so please wish them luck

as usual to know the results follow the comments under the photo

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 23:38 от Snake777

# 26
Уси и аз изгледах серията и клипчето /много е хубаво ,не го бях гледала/ и работата си свърших.
Сега вече мога и мача с Джансел да изгледам на запис  ,ако има такъв Wink Wink Wink
Моли се утре Шатци да не каже - а това е мач игран миналата година ,както го прави с мен Joy Joy Joy

Аз преди да пожелая лека нощ , ще се поразровя из архивите  за отдавнашни участия на Джансел когато току-що не е излетял , а долетял в Турция Laughing Laughing Laughing

# 27

Със сцени  от малко познат ни сериал  ви пожелавам лека нощ.

# 28

Ето и резултата от мача  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 29
Себи, тази вечер е на Джансел, игра и вкара два гола за победата на отбора си с 4:1.

В туитър вървят специални и поздравления и фоеверки.

И ние се присъединяваме, браво.   bouquet

we are happy that you achieved 2 goals in today's Match we wish you always scored goals in Matches and in life too

- congratulations Yeeeeeeesssssssssssss Cansel Scored a goal soooooo it's 3-0 for Tiayto and it also mean he is in Turkey as we said

- Cansel Masha Allah scored a new goal go go Cansel goooooooo So the results now 4-1

Tebrikler tiyatro ..Tebrikler
 Cansel bey 2.golu attı ..Artik hattrick bekliyoruz ... den...

Goool! Cansel, dinamo'nun farki kapatmasina izin vermiyor. 1-4...
 Bravo ..2. gol ...Hattrick bekliyoruz @cansellelcin ...,,:)))

Много хубаво клипче, страхотно беше едно време,  по време на първи сезон на ПС, ех...
Уси Hug, Шаци Hug Кали  Hug Иф   Hug спомняте си, нали Simple Smile

А Себи, ти си намерила резултата аз докато напиша...

А снимката не е от тази вечер, снимките излизат обикновено няколко дни по късно,
а и тук Джансел е Кенан  Simple Smile  с мустачките, снимана е преди 3 ноември.

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 00:46 от riminiii

Общи условия

Активация на акаунт