ВТОРИ клас - първи срок - 2

• 58 010
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
  • София
И От мен весели празници и много разбирателство и топлина в семействата ви! Hug

# 421
  • В светлината на слънцето
Девойката се върна много доволна от операта и коледното тържество днес.  Grinning За единия ваканцията е вече факт. Другият е все още на градина, но само някакви си 2 часа го делят от ваканцията.  Mr. Green

Весели празници и от мен! Пожелавам ви да изтеглите от питката с късмети онова клонче с дрянови пъпки, за което най-много мечтаете всички!

# 422
  • София
И нашето училище свърши за тази учебна година. Днес беше коледното тържество, сега спи след него.  Simple Smile
Вчера дойде с още няколко 6-тици и вече имаме запълнена една страница с 6-ци. Има само две 5 - едната по физическо, другата по математика. Но по математика има още доста 6-тици, та ще го броим за нормално. На мен това оценяване ми се вижда стресиращо, дано да отпадне догодина с новия закон.

Да се похваля и още нещо - в последния брой на списанието "National Georgaphic Кids" са публикували една нейна реплика за допълване на картинка, бяхме я изпратили от предния брой. Тя е много доволна, аз заради нея също Simple Smile

Весели и светли празници! Много здраве, любов и хубави мигове с близките!

# 423
  • Пловдив
Приятна ваканция и Весела Коледа на всички santa2!

# 424
  • при моите деца .....
При нас днес също имаше само тържество.
Весела Коледа и от мен! Желая много щастие на всички вас и на хората, които обичате!

# 425
  • София
И ние приключихме с тържество още вчера. Желая на всички весела ваканция и една вълшебна Коледа, пълна с много любов и топлина, прекрасни изненади и сбъднати желания!  Close-mas:

# 426
Нашето тържество беше днес. След като предварително знаехме, че ще бъде без маски и специални костюми, в последният момент моят ми "сервира", че децата ще се маскират. Crazy Ей, аман от тази разсеяност. Време за импровизации нямаше. Добре, че извадихме късмет и моя приятелка ни услужи с костюм на Джак Спароу. Страхотно се получи  Laughing , но най-важното е, че децата много се забавляваха, пък и ние покрай тях.  Laughing

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И ПРИЯТНО ИЗКАРВАНЕ НА КОЛЕДНАТА ВАКАНЦИЯ!!! БЪДЕТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО УСМИХНАТИ!  Hug

# 427
  • Варна
Весели празници и от мен! Пожелавам ви коледната магия да е с вас през цялата следваща година, за да бъде тя по-добра, по-успешна и по-хубава!

# 428
И ние днес имахме тържество. Карнавал на тема приятели в живота врагове в приказките. Имаме и домашно през ваканцията - таблицата да се знае като стихотворение и 4 преразказа да се напишат. 
Весели празници и хубави и незабравими дни през ваканцията!

# 429
  • София
Весели празници и от мен! Бъдете здрави!

# 430
  • София
Здравейте, тази седмица ни беше изпълнена с много тържества и забавления. Имаха си и редовни учебни часове освен в петък. Взех си отпуск, за да не се налага да препускам излишно.
Тържеството в училище както винаги беше фантастично. Прекрасна подготовка, костюми, песни и танци. Ходихме и в Руския културен инф. център на коледна приказка. И на децата, и на мен много ни хареса.
Останаха още два дни от коледния календар. С такова нетърпение разкриваха изненадките, голямо забавление. На мен ми дойде малко в повече, че идеите по едно време бяха доста намалели, но поне не остана много.

Някой да има информация за зимните пързалки? По-скоро през ваканцията кои работят и евентуално часове за свободни пързалки.

Много ми се иска и тази година да направим и един ски-курс на Витоша. Дано да правят отсъпки за второ дете, за да дойде по-разумна цената.

# 431
Весели празници.
Весела и забавна ваканция.

# 432
  • sofia
Весели празници и от нас.
  car003  car003

# 433
Е през ваканцията никой не пише.Коледата я изкарахме добре,децата получиха много подаръци.Класната ни даде книжка с таблицата,иска ваканцията да я научим до 6 ние я знаем само с 2 не му се занимава,а трябва.
Весели празници.

# 434
  • Пловдив
До тук моят хубавец си прекарва много добре ваканцията, само игри и ритане на топка. Не е отворил нищо. Вчера му разправям да по решава за 1 ч. задачи, а той ми отговаря от утре. Да видим. Усещам, как другата събота и неделя няма да стане от помагалата.

Общи условия

Активация на акаунт