И нашата първо ме уплаши със АД и като гледах в нета за какво иде реч ми се приплака, но въпреки всичко си мислих, че не е това, защото му виждах главата и сравнявах. Когато отидохме на кожен още от вратата ми каза, че това е СД и няма нищо притеснително. Тогава ми изписа онова кремче, което ви показах на теб и Смайли и се оправихме
спокойно ще мине и вашето, но с правилната козметика/лекарство

като цяло взе да нервничи на моменти и лапа каквото му попадене 
, ставах в 5,30 да проверя живо ли е това дете, че ние все на често ядем вечер (хем се изцедих,че барът преливаше). Има надежда да се научим да спим нощем.. ще видим как ще е тая вечер...
), много ни къркорят червата и ревеммммм
Днес бяхме на хематолог по повод ниският хемоглобин (вече започна да се покачва) и споделих за акито, че днес е зелено, според д-рката може да е от АМ-то неразположението. Да видим утре какъв цвят ще е
не знам какво да го правя
като му извадя ръката и дам биба и не иска, плюе и се ядосва, а снощи на два пъти го чувах как смуче, ама ми се спеше и не станах да му махам пръста, само през деня го тормозя, ама много се сърди
Педи ми каза да дам еднократно 2мл. Панадол и пак само ако вдигне Т. За лепенките, каза че сме още малки. 

Лека нощ, спокойни бебчета и наспиване на всички мами

ще ги бориш, че и с подкупи!
Препоръчани теми