Да са живи и здрави и с гордост да си носят хубавите имена 
На 19 сме пак на контрола, до тогава сме само на кърма.Така ми се иска да останем само на кърма
Трябва ли бебето да качва по килограм на месец,за да не се дохранва,500гр. примерно не е ли достатъчно, при положение,че бебето е спокойно, игриво, пълни доволно памперсите(наакани и напишкани).

Аз в началото се притесних,но после се сетих за вашите постове и една усмивка грейна на лицето ми 
При мен се налага защото като свърши млякото в мен започва да реве за още и се принуждавам да дам АМ. Аз също последната седмица започнах да се изцеждам /въпреки, че не исках / и да давам после доизцеденото и чак ако още е гладен тогава дохранвам с АМ. 
Трябва ли бебето да качва по килограм на месец,за да не се дохранва,500гр. примерно не е ли достатъчно, при положение,че бебето е спокойно, игриво, пълни доволно памперсите(наакани и напишкани). - това е най-важното
А ако искаш пусни и питане до ЛЛЛ за твое успокоение 

) 
Трябва ли бебето да качва по килограм на месец,за да не се дохранва,500гр. примерно не е ли достатъчно, при положение,че бебето е спокойно, игриво, пълни доволно памперсите(наакани и напишкани). - това е най-важното
Препоръчани теми