На пазар във Варна - 25

• 50 146
  • 734
  •   1
Отговори
# 15
Не бях много сигурна и се обадих да питам за да не те подведа, но ми казаха че вече нямат свободни места...  Tired

# 16
  • Варна
Moга ли да се снимам за документи в някое фото и да ми дадат снимките на флашка, не ми трябват на хартия.
Можеш. Peace Можеш също и в копирен център да отидеш - там ще ги сканират и пак ще ги запишат като снимка на флашка.
С най-добри чувства - с това можеш и сама да се справиш. Peace Защо ти е да търсиш фото, копи, да чакаш, цената им? Hug

# 17
# 18
Не бях много сигурна и се обадих да питам за да не те подведа, но ми казаха че вече нямат свободни места...  Tired

Така и си помислих, то никъде май няма места вече  ooooh!

# 19
  • Варна
  bouquet
Някой има ли нова информация за втория Карфур? Откриха ли го вече?
къде се намира? Flutter
В големия блок на Оркид на Осми приморски полк до облеклото.

Още няма нищо. Работят отвън. Вътре е празно. Инфо от тази сутрин.

# 20
  • Варна
Шапка за плуване дали може да се намери някъде в Левски или Цветния, в Спорт депо дали има?

# 21
  • Варна
Шапка за плуване дали може да се намери някъде в Левски или Цветния, в Спорт депо дали има?
Аз съм купувала от Спорт депо  Peace

bouquet
Някой има ли нова информация за втория Карфур? Откриха ли го вече?
къде се намира? Flutter
В големия блок на Оркид на Осми приморски полк до облеклото.

Още няма нищо. Работят отвън. Вътре е празно. Инфо от тази сутрин.

Значи, фалшива тревога. Накрая ще се окаже вярна информацията, че ще отворят чак през февруари.

# 22
  • Варна
Така се надявах в събота да си напазарувам от "кварталния" Carrefour, но изглежда, че няма да стане.
Като се има и в предвид фирмата строител на обекта колко е сериозна, може и другата година по това време да отвори.

# 23
  • Варна
Привет от мен и запис, да не загубя темата Simple Smile

# 24
  • Варна
Ееее жалко... Аз така се бях навила, че ще ходя да пазарувам, и аз като July82 (даже доволно пари си изтеглих Mr. Green )

# 25
  • Варна
Moга ли да се снимам за документи в някое фото и да ми дадат снимките на флашка, не ми трябват на хартия.
Можеш. Peace Можеш също и в копирен център да отидеш - там ще ги сканират и пак ще ги запишат като снимка на флашка.
С най-добри чувства - с това можеш и сама да се справиш. Peace Защо ти е да търсиш фото, копи, да чакаш, цената им? Hug
Понеже скенерът ми не работи, мога да си занеса моя флашка и снимка на хартия в копирен център, а те ще ми я сканират и качат на флашката, правилно ли съм разбрала?  Embarassed

# 26
  • Варна
Някой може ли да предложи къща за гости около Варна на най-много 100км, подходяща за празнуване на НГ?

Знам, че не ми е за тук въпроса, но се надявам на съвет, идея и предложение  Hug

Рейче, миналата година като минавахме през Дуранкулак видях две много хубави къщи за гости, отделно от това някой ми беше хвалил едната къща, но от тогава толкова много време мина, че нищо конкретно за имена на тези къщи, не можах да се сетя.

Но, като написах в гугъл "дуранкулак" излезе това, може да ти е от полза.
http://shabla.be/rooms/

П.С. Сетих се за още едно интересно място, което отдавна ме интересува, но още не сме успели да го посетим - Шато "Рубаят" в село Медово, община Поморие. Доколкото разбирам е комплекс с 2 ресторанта, хотелска част, дори имат улица на занаятите.

Дават го на 65км от Варна. Пише, че има двуетажни къщи с възможност за настаняване до 6 души - цена 80лв. Видях и някакви Новогодишни предложения.
Това е сайта на Шато-то:

http://www.medovo.com/hotel.html#.ULYL_jP9bfI

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 15:17 от missNoir

# 27
Понеже скенерът ми не работи, мога да си занеса моя флашка и снимка на хартия в копирен център, а те ще ми я сканират и качат на флашката, правилно ли съм разбрала?  Embarassed
Да, точно така  Peace

# 28
клюкарка Simple Smile , знаеш ли за Барите как стой въпроса с куверта? Може и на ЛС да ми пишеш, ако знаеш подробности  Peace
Скоро звънях,
Барите нямат свободни куверти доста отдавна Tired
Иначе кувертът им беше с 3 нощувки.

# 29
  • ВАРНА
Някой може ли да предложи къща за гости около Варна на най-много 100км, подходяща за празнуване на НГ?

Знам, че не ми е за тук въпроса, но се надявам на съвет, идея и предложение  Hug

да не те разочаровам,но началото на ноември като звъняхме почти всичко беше вече заето,то зависи и за колко човека търсите,но аз останах с впечатление,че повечето са летни вилички без особено голям готварски кът и трапезария,друго което се сещам около язовир Цонево ( с.Аспарухово) има много хотелчета и там имаше свободни стаи,куверта май беше за 2 нощувки с включена празнична вечеря,дано намерите  Peace

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 16:06 от morgana07

Общи условия

Активация на акаунт