На пазар във Варна - 25

• 50 143
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Относно новия Карфур- щели да го откриват на 12.12. Ще е по-малък от този в мола.

# 46
Разбрах, че месните продукти на Лесидрен са с добро качество. Продават ли се някъде из Варна ?  Hug

# 47
  • Варна
Запис  Simple Smile

# 48
Благодаря на всички за предложенията за НГ  Hug

На повечето места вече е заето  Mr. Green

# 49
Страхотна тема!Браво Peace
Искам да попитам,някой виждал ли е   някъде  да  се продават  дълги кожени рокли?Или евентуално ателие,което шие  кожени артикули?Благодаря предварително Hug

# 50
# 51
  • Варна
Дъщеря ми си поръча на дядо Коледа розов куфар Crazy. Да сте виждали някъде детски куфари до към 40-50лв? Може и тип раница с издърпваща се дръжка, но не съвсем ученическа. В Хиполенд, Той таун и Метро няма.

# 52
  • Варна
В Гранд Мола има магазин на Гепард май, имаше розови куфари,3 различни размера.

# 53
  • Варна
запис,че сте ми много полезни Hug

# 54
  • Варна

Благодаря, но търся детски, от нормалните и най-малките, за ръчен багаж, ми идват големи. Детето е на три години  Whistling

# 55
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Благодаря, но търся детски, от нормалните и най-малките, за ръчен багаж, ми идват големи. Детето е на три години  Whistling

Виж в Джъмбо

# 56
Страхотна тема!Браво Peace
Искам да попитам,някой виждал ли е   някъде  да  се продават  дълги кожени рокли?Или евентуално ателие,което шие  кожени артикули?Благодаря предварително Hug

Мяркала съм един магазин на Червения, точно зад спирката (тази, която е посока общината). Виждала съм кожени панталони, рокли на витрината. Може да погледнеш там, не съм влизала - това е, което съм виждала на витрината. Дано ти помогне =)

# 57
  • Варна
Гледах размера в сайта им, 50/38, същия като детските на Самсонайт,онези с животинките. Но за 3 годишно дете си е големичък:)

# 58
Дъщеря ми си поръча на дядо Коледа розов куфар Crazy. Да сте виждали някъде детски куфари до към 40-50лв? Може и тип раница с издърпваща се дръжка, но не съвсем ученическа. В Хиполенд, Той таун и Метро няма.
  По Владислав посока центъра,от страната на пилетата на грил,след тях има Райфайзенбанк,точно до банката има една книжарница.Там съм виждала такива малки раници с дръжка която се дърпа.Ако се сетя за още някъде ще пиша пак.

# 59

Аз да питам за магазин за платове или дамаски, където има нещо като изкуствен велур, трябва ми в светло бежово.   bouquet
срещу Стоматологията има два магазина.

Общи условия

Активация на акаунт