На пазар във Варна - 25

• 50 508
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
  • ride my bike...
aз никъде не открих в колко отваря Джъмбо Thinking
Надявам се да е от 9 Simple Smile

# 406
Джъмбо отваря в 10:00ч. Peace ( възможно е по празниците да е и от 9:00ч, но малко се съмнявам )

Някой да има представа около Чаталджа или в някой от големите хипер маркети да се продава сладкарска боя или хранителна / незнам как се казва точно / ?
В Пикадили център,на щанда за подправките имаше боички по 0.65лв  Peace

Благодаря и аз.  bouquet
Тази боя е страхотна аз си купих от Кауфланд, прави невероятно свежи цветове( аз правих глазурата на меденките с нея ), отзад пише, че става за боядисването на великденски яйца. Тази година най-накрая съм сигурна, че ще си имам готини великденски яйца Peace

# 407
  • Варна
Реа кажи накратко рецепта за глазура на меденките  Praynig Знам, че има много готварски теми, но там от много инфо и препратки се обърках ( то не са уроци по айсинг, то не са чуда, което е трудно за мен, като не голям любител на готвенето) и накрая коледните ми курабии не стига, че станаха твърди, ами и без глазура. Може и на ЛС! Моля!

# 408
Би ли споделила как точно правиш глазурата за меденките newsm78. Тази година мисля да направя на децата коледни меденки и събирам идеи. Hug

# 409
Глазурата е правя, така:
300 гр. пудра захар
2 белтъка (на стайна температура)
С миксера се бърка. После се разпределя в различни купи и се боядисва с желаният цвят, маже се върху меденката и се суши се във фурна на 30-50 градуса за 3-4 мин.
Глазурата трябва да се втвърди като целувка, ако е еластична, не е достигнала захарта.

stenly, ще ти пусна на ЛС със снимков материал и рецепта за сладки  Wink

# 410
Може ли и на мен Praynig
Споделете от къде да си купя формички за коледни сладки и шприц Grinning

Последна редакция: нд, 16 дек 2012, 21:15 от Netty

# 411
Може ли и на мен Praynig
Споделете от къде да си купя формички за коледни сладки и шприц Grinning
В кауфланд , в джъмбо и пикадили гледах, че има със сигурност.

# 412
Джъмбо отваря в 10 часа.

# 413
  • ride my bike...
Формички си купих от магазин "за левче" - 6 формички са. Не са точно коледни,но има елхичка, звездичка и зайче. Струваха 1.50.
Вече ги пробвахме Simple Smile

# 414
  • Варна
Благодаря за отговора за Бенетон, жалко, че са го затворили.
Моля за идея от къде да купя коледни играчки за елха, но хубави, не масови. Трябват ми за подарък. Ето такива подобни, но местоположението на магазина не ме устройва с тази лудница по моловете.
http://dims-92.com/AnonymousDisplayProductFolder?param=4553686f7 … 136303b543d42473b
Ако сте виждали някъде подобни в района на Центъра, Чаталджа, моля за инфо. Благодаря!   bouquet

# 415
  • Варна
Моля за идея от къде да купя коледни играчки за елха, но хубави, не масови. Трябват ми за подарък. Ето такива подобни, но местоположението на магазина не ме устройва с тази лудница по моловете.
http://dims-92.com/AnonymousDisplayProductFolder?param=4553686f7 … 136303b543d42473b
Ако сте виждали някъде подобни в района на Центъра, Чаталджа, моля за инфо. Благодаря!   bouquet
В района на центъра, се сещам за една магазинче в близост до църквата Свети Атанасий. След входа на църквата продължаваш направо и магазина е в дясно, на ъгъла с първата пресечка. А иначе страхотни декорации и всякакви украси за елха съм купувала от Mr.Bricolage.

# 416
offtopic От каква възраст са подходящи електрическите четки?
Моят син е 2 и 2 мес , специално преди седмица говорих със заболекарката си по този въпрос , защото пък моя напоследък отказва да ги мие и исках да го разнообразя.Категорично ми каза , че мн рано.Незнам от каква възрат са , но по тонът и разбрах скоро да не му вземам....

# 417
  • Варна
offtopic От каква възраст са подходящи електрическите четки?
Моят син е 2 и 2 мес , специално преди седмица говорих със заболекарката си по този въпрос , защото пък моя напоследък отказва да ги мие и исках да го разнообразя.Категорично ми каза , че мн рано.Незнам от каква възрат са , но по тонът и разбрах скоро да не му вземам....

Върху опаковката на четката, която купих, пише 5+

# 418
  • Варна
Ако сте виждали някъде подобни в района на Центъра, Чаталджа, моля за инфо. Благодаря!   bouquet
В района на центъра, се сещам за една магазинче в близост до църквата Свети Атанасий. След входа на църквата продължаваш направо и магазина е в дясно, на ъгъла с първата пресечка. А иначе страхотни декорации и всякакви украси за елха съм купувала от Mr.Bricolage.
Благодаря за насоката, сетих се за магазинчето, както и за Щрих в този район. Дано има каквото търся!  bouquet

# 419
  • Варна
Дядо Коледа търси Бъги на Хот Уийлс. И евентуално една игра със змии и стълбички,постила се на пода. Може ли да ме насочите конкретно, няма кога да обикалям. Ако някой от вас обикаля днес детските магазини,моля да погледне и за мен.
пп. Играта я иам в Джъмбо, но колата ни е на ремонт и ми е много далече.

Общи условия

Активация на акаунт