На пазар във Варна - 25

• 50 511
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте  Hug Някой има ли информация каква е цената днес в Хипермарке за втора ръка във Владиславово?
Последен ден от най-скъпата седмица, но за точна цифра ще излъжа.

# 391
  • Варна
има ли още щанд на Голдън Роуз в "Пикадили" Младост?

# 392
  • Варна
Дон Домат, в коя част на магазина е този щанд? Аз съм редовен клиент, но такова нещо не съм забелязала там, но може и да не съм му обърнала внимание ...

# 393
  • Варна
Преди беше точно пред кафенето, до щанада за цветя. Ако днес ходиш, погледни моля те!
но аз вече рядко ходя в Пикадили, понеже се преместих малко по-нагоре, преди бях редовен клиент.

# 394
Здравейте  Hug Някой има ли информация каква е цената днес в Хипермарке за втора ръка във Владиславово?
Последен ден от най-скъпата седмица, но за точна цифра ще излъжа.

Благодаря,Блу  Hug

# 395
  • Варна
Преди беше точно пред кафенето, до щанада за цветя. Ако днес ходиш, погледни моля те!
но аз вече рядко ходя в Пикадили, понеже се преместих малко по-нагоре, преди бях редовен клиент.

Няма го, сетих се сега като каза ... Онзи с многото лакове, моливи и т.н.
От бая време го няма всъщност  Thinking

# 396
Днес е 19,99 , а от утре - 11,99  Peace

# 397
  • Варна
Някой да има представа около Чаталджа или в някой от големите хипер маркети да се продава сладкарска боя или хранителна / незнам как се казва точно / ?

# 398
  • Варна
Мерси, Мира   bouquet

# 399
  • ride my bike...
В колко отварят Jumbo?

# 400
  • Варна
В 09.00

# 401
  • ВАРНА
Някой да има представа около Чаталджа или в някой от големите хипер маркети да се продава сладкарска боя или хранителна / незнам как се казва точно / ?

В Пикадили център,на щанда за подправките имаше боички по 0.65лв  Peace

# 402
  • Варна
Morgana07  благодаря! Hug

# 403

В Пикадили център,на щанда за подправките имаше боички по 0.65лв  Peace

Благодаря и аз.  bouquet

# 404
  • Варна
Това за Джъмбо ли? Че и мен ме интересува, а според оскъдната информация в нета е от 10.00. Да не е променено или да е само сега за декември?

Общи условия

Активация на акаунт