На пазар във Варна - 25

• 50 477
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Запис

# 76
  • ВАРНА
МОмичета,в Двете кули има ли го още Денци център - мисля така се казваше магазинът за електроуреди срещу Чиполино  newsm78

# 77
  • Варна
Малко не е съвсем по темата, но е свързано с Варна.
Знаете ли кога ще включат светлините на коледната украса по центъра? Simple Smile

Вече са включени, тази вечер ги видяхме.

# 78
Има ли Снежанката и Дядо Коледа? Че децата приритват вече  Grinning Да ги водя утре вечер...

# 79
  • Варна
...
Вчера купих един хляб от нов магазин за хлебни изделия до Мамс енд ми центра, беше невероятен та реших да се пробвам да си правя в къщи на машината за хляб Peace
Mоже ли по-подробно къде е магазина?   bouquet

# 80
Магазинът е на входа на подземния гараж на Мамс енд ми от дясната страна. Пада се точно срещу спортния цетнтър Денс палас.
Светлинките на елхата не ги ли палеха на 6 декември - Никулден newsm78

# 81
  • Варна
МОмичета,в Двете кули има ли го още Денци център - мисля така се казваше магазинът за електроуреди срещу Чиполино  newsm78

Да, има го - казва се "Денси". Wink

http://www.densi.bg/index.php?menu=4

# 82
  • Варна
Магазинът е на входа на подземния гараж на Мамс енд ми от дясната страна. Пада се точно срещу спортния цетнтър Денс палас.
Светлинките на елхата не ги ли палеха на 6 декември - Никулден newsm78
Благодаря!

Кой питаше за презапис на стари ленти върху диск? Днес видях една фото-музикална-рекламна къща. В блока между кметство Приморски и ветеринарната клиника, на края към "Ген. Колев".

# 83
  • ВАРНА

Да, има го - казва се "Денси". Wink

http://www.densi.bg/index.php?menu=4

Благодаря,аз гледах в сайта,но незнаех реално дали го има  Peace И аз ще си търся там хлебопекарна,че това май ще ми е желанието към Дядо Коледа  Mr. Green

# 84
  • Варна
Елхата в центъра я палят на Никулден. На 28.11 бях там и все още нямаше украса на елхата и ги нямаше елените на шадраваните .

# 85
  • Варна
А в колко часа палят елхата? Върти ми се нещо за 18.00.

# 86
  • Нейде из лудите гори...
Влизах да попитам за елхата, но намерих отговора си.
Пекарната до Мамс енд ми преди беше на Дубровник , продават вино, сладкиши и хляб.. Няма да сгрешите, ако минете от там, аз съм им голяма фенка и щастливка, че отвориха срещу вкъщи  Mr. Green

# 87
  • Варна
Момичета, ако може да ме насочите къде във Варна продават хубави мъжки гривни от сребро и/или бяло злато.

# 88
  • Варна
Момичета, как мога да стигна до магазин Джъмбо с градския автотранспорт? Удобно ми е или от спирка Мир или спирка Дубровник.

# 89
  • Варна
Каро, порових, но не открих веднага, как за да кажа. Сетих се да потърсиш транспорт до Кауфланд Владиславово в сайта на Кауфланд.

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 15:33 от Мира Иванова

Общи условия

Активация на акаунт