На пазар във Варна - 25

• 50 247
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, помогнете! Трябва да купувам бална рокля за дъщеря ми. А си нямам на идея ,къде във Варна да търся такива рокли.Освен бутика на Джулиа Контогруни:) Ако можете да ме упътите с адреси и ориентири?
бутик Ла Споса-http://lasposa-bg.com/  , виж им адреса

# 61
Страхотна тема!Браво Peace
Искам да попитам,някой виждал ли е   някъде  да  се продават  дълги кожени рокли?Или евентуално ателие,което шие  кожени артикули?Благодаря предварително Hug

Бистра Лефтерова-Л ефтерова Дизайн

# 62
  • Варна
Търся пола от тюл - идеи?

# 63
  • Варна
За раничката може да видиш и в книжарници Orange в двата мола.

# 64
  • Варна
Дъщеря ми си поръча на дядо Коледа розов куфар Crazy. Да сте виждали някъде детски куфари до към 40-50лв? Може и тип раница с издърпваща се дръжка, но не съвсем ученическа. В Хиполенд, Той таун и Метро няма.
  По Владислав посока центъра,от страната на пилетата на грил,след тях има Райфайзенбанк,точно до банката има една книжарница.Там съм виждала такива малки раници с дръжка която се дърпа.Ако се сетя за още някъде ще пиша пак.

В тази книжарница, обаче цените им са доста надути.

# 65
Страхотна тема!Браво Peace
Искам да попитам,някой виждал ли е   някъде  да  се продават  дълги кожени рокли?Или евентуално ателие,което шие  кожени артикули?Благодаря предварително Hug

Мяркала съм един магазин на Червения, точно зад спирката (тази, която е посока общината). Виждала съм кожени панталони, рокли на витрината. Може да погледнеш там, не съм влизала - това е, което съм виждала на витрината. Дано ти помогне =)

Благодаря ти!Ще проверя Peace

# 66
Къде във Варна продават обувки (по-скоро вече ботуши) на марката Ned's ? Българска, с много добро качество? Simple Smile

Последна редакция: пт, 30 ное 2012, 13:42 от sylv3r

# 67
По информация от техния сайт:
Бул. Бл. Варненчик №48, бул Княз Борис 1 №39

# 68
В Гранд Мола има магазин на Гепард май, имаше розови куфари,3 различни размера.

Благодаря, но търся детски, от нормалните и най-малките, за ръчен багаж, ми идват големи. Детето е на три години  Whistling
   Ето попаднах и на това,момичето пише че е ново,а може и да свали от цената.http://prodavalnik.com/kufarche-za-koketna-dama-i11259543

# 69
  • София
Момичета, помогнете! Трябва да купувам бална рокля за дъщеря ми. А си нямам на идея ,къде във Варна да търся такива рокли.Освен бутика на Джулиа Контогруни:) Ако можете да ме упътите с адреси и ориентири?
бутик Ла Споса-http://lasposa-bg.com/  , виж им адреса

В почти всички магазини за булченски рокли има абитуриентски тоалети Peace Зависи какво търси. Видях абитуриенски рокли и на витрината на бутик в Търговския център на Тракия (до м-н Кенсол, по стълбите нагоре). Марката ми се губи сега. Фирмен магазин е. Ако се сетя марката, ще ти кажа.

п.с. Леопард май  newsm78 Да, на Владислав (близо до Райфайзенбанк).

# 70
Мислех, че не пишете а то сте изписали 5 стр от новата тема ooooh!
Трябва ми специализиран магазин за брашна и смески Grinning, да знаете във Варна дали има такъв?
Вчера купих един хляб от нов магазин за хлебни изделия до Мамс енд ми центра, беше невероятен та реших да се пробвам да си правя в къщи на машината за хляб Peace

# 71
Здравейте,

може ли да ми кажете има ли магазин на Orsey във Варна ?
И освен в София има ли някъде другаде?

# 72
  • Варна
Мислех, че не пишете а то сте изписали 5 стр от новата тема ooooh!
Трябва ми специализиран магазин за брашна и смески Grinning, да знаете във Варна дали има такъв?
Вчера купих един хляб от нов магазин за хлебни изделия до Мамс енд ми центра, беше невероятен та реших да се пробвам да си правя в къщи на машината за хляб Peace

Магазин Здраве за вас, ул. Сава Радулов. Купувам грахамово, типово... има и готови смеси.

# 73
Малко не е съвсем по темата, но е свързано с Варна.
Знаете ли кога ще включат светлините на коледната украса по центъра? Simple Smile

# 74
  • Варна
Малко не е съвсем по темата, но е свързано с Варна.
Знаете ли кога ще включат светлините на коледната украса по центъра? Simple Smile
И аз се присъединявам към въпроса. Видях че вчера и днес украсиха Общината.

Общи условия

Активация на акаунт