На пазар във Варна - 25

• 50 463
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
А аз да попитам,някой знае ли магазин където се продават изделия от мед.стомана,да е горе долу добре зареден,освен тия в Мол-а,ако знаете споделете моля. Simple Smile

# 196
Момичета, аз продължавам да търся спортна торба за екипа по физическо на моя син.Навсякъде са или малки  или маркови, или с герои и съответно скъпи.Виждали ли сте някъде по обикновени до към 10 лв.?
  Здравейте,такава торба,тип"мешка" купувах миналата седмица за моя син точно за същия повод,да си слага екипа за тренировките.10лв. е, от много плътните платове,те са по здрави,с по дебели връзки.Магазинчето от което я купих е на кръстовището на ул.Бенковска с ул. Пискюлиев,точно до самия светофар,златарските магазини се падат на отсрещния ъгъл.

Благодаря ти! Голяма ли е т.е събира ли анцунг , тениска и гуменки?

# 197
Момичета, аз продължавам да търся спортна торба за екипа по физическо на моя син.Навсякъде са или малки  или маркови, или с герои и съответно скъпи.Виждали ли сте някъде по обикновени до към 10 лв.?
 Здравейте,такава торба,тип"мешка" купувах миналата седмица за моя син точно за същия повод,да си слага екипа за тренировките.10лв. е, от много плътните платове,те са по здрави,с по дебели връзки.Магазинчето от което я купих е на кръстовището на ул.Бенковска с ул. Пискюлиев,точно до самия светофар,златарските магазини се падат на отсрещния ъгъл.

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 13:56 от desislava79

# 198
Да събира ги без проблем,ако искаш мога да я измеря, за да видиш размерите и да прецениш.

# 199
Да събира ги без проблем,ако искаш мога да я измеря, за да видиш размерите и да прецениш.

Благодаря ти, няма нужда   bouquet Щом се събират още днес ще мина след работа !

# 200
  • ride my bike...
Aз пък търся "врабчета" - като малките жълти великденски пиленца, ама да не са пилета. Виждала съм и едни дето могат да минат за врабчета.
Търсих по магазините за 1 лв., но само новогодишни украси има.

# 201
  • Варна
Момичета, трябва ми СПЕШНО нотаруис, който да работи в събота.

В нета нищо не открих.

Моля, помагайте !

# 202
  • Варна
Знам със сигурност, че в почивните дни има дежурен нотариус в града - мисля, че трябва да пише кой е в сайта на камарата на нотариусите или нещо такова. Намерих само това. Дано да успееш да се свържеш и да ти дадат информация.  Peace

# 203
Знам със сигурност, че в почивните дни има дежурен нотариус в града - мисля, че трябва да пише кой е в сайта на камарата на нотариусите или нещо такова. Намерих само това. Дано да успееш да се свържеш и да ти дадат информация.  Peace

Да и аз знам, че се въртят да дежурят. Ето какво открих: http://www.rnk-varna.org/n/index.php?option=com_content&view … =57&Itemid=59

# 204
  • Варна

Да и аз знам, че се въртят да дежурят. Ето какво открих: http://www.rnk-varna.org/n/index.php?option=com_content&view … =57&Itemid=59

МНОГО, много Благодаря !  bouquet

# 205
  • Варна
Nadina , missNoir благодаря! Купихме от Пикадили. Изглежда много добре. В Практикер бяха доста зле, онзи ден ходих в Метро, но тогава не ми трябваше елха.

# 206
Момичета, аз бих искала да попитам за магазин за официално облекло? Не бална рокля, но не и строго официални костюми.  Нещо за коледното парти  Mr. GreenНещо като Дика (магазина е затворен и не зная дали е преместен или не), Кенсол, Капаска, Аристон С. Знаете ли за някои друг подобен магазин??

# 207
  • Варна
Момичета, аз бих искала да попитам за магазин за официално облекло? Не бална рокля, но не и строго официални костюми.  Нещо за коледното парти  Mr. GreenНещо като Дика (магазина е затворен и не зная дали е преместен или не), Кенсол, Капаска, Аристон С. Знаете ли за някои друг подобен магазин??
Да не се приема за реклама  Grinning http://www.facebook.com/pages/Vintage-House-Varna-Bulgaria/33199 … ef=ts&fref=ts Аз си купих много хубава червена рокля оттам, елегантна, не много официална.

# 208
Страхотни изглеждат нещата! Мерси много! Ще мина да погледна на живо Simple Smile

# 209
Здравейте момичета, някой да знае откъде във Варна мога да купя батут (трамплин), нещо такова:
http://outlet.sportdepot.bg/bg/product/kettler_tramplin_120sm_-5 … EMCVCRCZwYWdlPTE=
 с диаметър 120-140 см, което да видя на живо и да не е много скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт