На пазар във Варна - 25

• 50 376
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
Реа, точно вчера си мислех, че е време пак да взема, да се заредя за коледните вечери Wink

Ох, аз имам още от тогава  Joy

# 226
  • Варна
Да знаете магазин за ръчно правени бижута? Но да не са много скъпи и да имат красива визия.
Искам да направя подарък на приятелка.
На ул."Поп Харитон", близо до колхозния пазар има едно магазинче с такива бижута. Имат страница във ФБ и он-лайн магазин, потърси ги - магазинът се казва "Фемоа".
Също на ул."27-ми юли" в м-н "Бохо шик" има красиви нещица, но са по-скъпи от Фемоа, просто са друг стил и клас, поне според мен.

# 227
Момичета, помагайте  Praynig Praynig от къде мога да купя Такъв или подобен инструмент за точки ?

Последна редакция: нд, 09 дек 2012, 22:02 от клюкарка :)

# 228
Благодаря за идеята от къде да взема хубава пъстърва, от Пикадили ни хареса

Сега с друг въпрос : миналата и по-миналата година в моловете демонстрираха едни колички с въртящи се по оста си гуми.  Детето беше малко и не му взехме, сега обаче иска кола с дистанционно и се чудим къде може да ги има. В Хиполенд и Той таун ги няма, или  аз не успях да обясня какво търся Crazy
http://www.toy.store.bg/p83930/preobryshtashta-se-kola-s-distanc … o-upravlenie.html ето тук има подобна.От другите и аз скоро не съм виждала.

# 229
Да знаете магазин за ръчно правени бижута? Но да не са много скъпи и да имат красива визия.
http://www.facebook.com/pages/EARRING-Val/121238984571676?ref=ts&fref=ts виж тук,може и по твоя идея да изработи момичето,много са ефектни

# 230
  • Варна
Търся мъжки пуловер, но малко по-елегантен и качествен като материя. Идеи?
Ако момичето, което търсеше риза-боди още търси, видях такива бели, от някаква намачкана материя в Аутлет магазина на Чаталджа 20 (кръстовището на Г.Колев и Чаталджа). Бяха около 30лв.

# 231
Идеи за мъжките дрехи -Крис (адвокатската градинка и срещу спирка Явор), в мол Варна - на първия етаж магазините за мъжка мода - Франт и до него магазина също.

# 232

Днес има изложение на ръчно правени неща в mams&mе центъра. Имаше много хубави неща. Но мисля само до днес е.

# 233
  • Варна

Аз много харесвам Massimo Dutti - страхотно качество, но са скъпи !

http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/d … 2B%26%2BCardigans

# 234
  • Варна
Ако момичето, което търсеше риза-боди още търси, видях такива бели, от някаква намачкана материя в Аутлет магазина на Чаталджа 20 (кръстовището на Г.Колев и Чаталджа). Бяха около 30лв.

Качествени и елегантни пуловери има и в Денил, но и те не са от евтините. Евентуално може да се провери в аутлета им до Гъбата.

# 235
Някой да ме упъти, къде мога да намеря стягащо бельо във Варна. И да е на по-нормална цена.

# 236
  • Варна
Благодаря. Аз търся нещо в този ценови диапазон (150лв) така че ме устройва, но може ли адресите на Денил и Масимо Дюти.
Благодаря и на Nadina за включването - и нейните предложения ще преслушам bouquet

# 237
Момичета, аз продължавам да търся спортна торба за екипа по физическо на моя син.Навсякъде са или малки  или маркови, или с герои и съответно скъпи.Виждали ли сте някъде по обикновени до към 10 лв.?
  Здравейте,такава торба,тип"мешка" купувах миналата седмица за моя син точно за същия повод,да си слага екипа за тренировките.10лв. е, от много плътните платове,те са по здрави,с по дебели връзки.Магазинчето от което я купих е на кръстовището на ул.Бенковска с ул. Пискюлиев,точно до самия светофар,златарските магазини се падат на отсрещния ъгъл.
Деси, благодаря ти, на-после купих мешка за физическото на малкия благодарение на инфото, което ми даде!

# 238
Някой да ме упъти, къде мога да намеря стягащо бельо във Варна. И да е на по-нормална цена.

Провери в магазините "Само здрав". Знам два - единият е на Генерал Колев, другият на Владислав Peace

# 239
Момичета, аз продължавам да търся спортна торба за екипа по физическо на моя син.Навсякъде са или малки  или маркови, или с герои и съответно скъпи.Виждали ли сте някъде по обикновени до към 10 лв.?
  Здравейте,такава торба,тип"мешка" купувах миналата седмица за моя син точно за същия повод,да си слага екипа за тренировките.10лв. е, от много плътните платове,те са по здрави,с по дебели връзки.Магазинчето от което я купих е на кръстовището на ул.Бенковска с ул. Пискюлиев,точно до самия светофар,златарските магазини се падат на отсрещния ъгъл.
Деси, благодаря ти, на-после купих мешка за физическото на малкия благодарение на инфото, което ми даде!
Радвам се че съм успяла да ви помогна.Хубава вечер ти желая. Hug

Общи условия

Активация на акаунт