На пазар във Варна - 25

• 50 406
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
Някой да ме упъти, къде мога да намеря стягащо бельо във Варна. И да е на по-нормална цена.
Не знам дали търсите точно това,http://www.ozo.bg/offer_4594 но в момента е на промоция,даже мисля утре и аз да си поръчам.

# 241
# 242
  • Варна
Благодаря. Аз търся нещо в този ценови диапазон (150лв) така че ме устройва, но може ли адресите на Денил и Масимо Дюти.
Благодаря и на Nadina за включването - и нейните предложения ще преслушам bouquet

Масимо Дюти е в Гранд Мол, ниво 0, до Зара.

# 243
  • Варна
А относно Денил - единият е в една от уличките зад Севастопол, Братя Миладинови мисля, на ъгъла срещу училището. Аутлетът им е за Гъбата, като се спускаш от главната по уличката на бившите Бизар и Коко бонго се пада на десния ъгъл. Дано обясних добре, ако не - пак ще пробвам.

# 244
  • ride my bike...
От къде мога да купя филц?
Гледах сайтовете на Слънчоглед и Грета'сарт. Има ли някъде другате, че ми трябва в по-голямо голямо количество?

# 245
  • Варна
Филц-Джъмбо, само формат А4, 5 различни цвята, 2 лева.

# 246
  • ride my bike...
Супер, а имаш ли представа колко е плътен 1 мм, 2 мм?

# 247

пак да попитам

# 248
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

И пак да отговоря... Елитис  Peace

# 249
От къде мога да купя филц?
Гледах сайтовете на Слънчоглед и Грета'сарт. Има ли някъде другате, че ми трябва в по-голямо голямо количество?

Намерих това: http://yourhandsmade.blogspot.com/2011/01/blog-post.html

клюкарка Simple Smile, гледала ли си в някой по голям магазин за козметика?

# 250
pantera666 , да, сега видях отговора ти на 12та страница.... Благодаря, само там не бях проверила   bouquet  bouquet

Реа, гледах в ДМ и Лили, но нямаше ( обиколих и всички малки парфюмерии на около)

# 251
  • Варна
Някой да ме упъти, къде мога да намеря стягащо бельо във Варна. И да е на по-нормална цена.

Провери в магазините "Само здрав". Знам два - единият е на Генерал Колев, другият на Владислав Peace
Да, от там си взех колан - малко отпуснат - точно като бельо. Принципно в магазините за бельо понякога има по нещо - виждала съм в един магазин над дупката на Шипка. А иначе ако искаш по-стегнато - един доста як колан си взех аз - в магазини за санитарни материали - има един такъв на ул.Пирин - към началото до Цар Освободител е /не знам как се казва/ Peace

# 252
  • Варна
Благодаря. Аз търся нещо в този ценови диапазон (150лв) така че ме устройва, но може ли адресите на Денил и Масимо Дюти.
Благодаря и на Nadina за включването - и нейните предложения ще преслушам bouquet

Масимо Дюти е в Гранд Мол, ниво 0, до Зара.

Хубави неща има и в Андрюс - МОЛ Варна, приземен етаж - напред и наляво от входа Simple Smile

# 253
  • ride my bike...
Във Варна продават ли се някъдe обувки на Sorel или Kamik_

# 254
  • Варна

На ген. Столипин, до едно офисче на Еконт има малко магазинче за консумативи за маникюр, виждала съм минавайки боички разни и лакове, но скоро в един фризьорски салон маникюристката разправяше, че й свършвали някои материали и трябва да се разходи до там. Но дали и инструменти, защо не...

Общи условия

Активация на акаунт