На пазар във Варна - 25

• 50 536
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
Намалението в магазина на Чиполино в Двете кули има ли го още и за кои стоки важи?
Благодаря предварително!

# 331
Намалението в магазина на Чиполино в Двете кули има ли го още и за кои стоки важи?
Благодаря предварително!
За всички стоки . Разпродават всичко , важи още  Peace

# 332
  • Варна
о да и аз откога си търся хубав дебел чорапогащник или клин, и навсякъде все едни смотани материи. Ще се радвам да споделите за цветовете и материята на тези от Нептун, след работа и аз мисля да мина. Иначе имаше по Цар Освободител с италиански чорапогащи магазин, в него дали не се намират клинове? Ако може идеи и за други места с памучни или ватирани клинове   bouquet  bouquet  bouquet
Случайно попаднах на едно магазинче на бул.Съборни 30 - има клинове най-различни видове, материи и цветове, за под панталон и вместо панталон. Цените им бяха около 16-18 лв.. Преди имаше още един такъв магазин за ризи и предимно официални дрехи на Червения площад, но там били вече затворили. Също има и ризи с боди, някой беше попитал преди време  Peace

Къде по-точно на Съборни, някакъв ориентир?
В посока от светофара на Пощата към Стоматология, от страната на Стоматология. Има една къща  с двор, и там пише бельо-ала-бала - не там, следват някаква книжарница и други магазини, това магазинче е само врата и прозорец  - има табелка - 30 номер.  Peace  Надявам се да съм обяснила...

# 333
о да и аз откога си търся хубав дебел чорапогащник или клин, и навсякъде все едни смотани материи. Ще се радвам да споделите за цветовете и материята на тези от Нептун, след работа и аз мисля да мина. Иначе имаше по Цар Освободител с италиански чорапогащи магазин, в него дали не се намират клинове? Ако може идеи и за други места с памучни или ватирани клинове   bouquet  bouquet  bouquet
Случайно попаднах на едно магазинче на бул.Съборни 30 - има клинове най-различни видове, материи и цветове, за под панталон и вместо панталон. Цените им бяха около 16-18 лв.. Преди имаше още един такъв магазин за ризи и предимно официални дрехи на Червения площад, но там били вече затворили. Също има и ризи с боди, някой беше попитал преди време  Peace

Къде по-точно на Съборни, някакъв ориентир?
В посока от светофара на Пощата към Стоматология, от страната на Стоматология. Има една къща  с двор, и там пише бельо-ала-бала - не там, следват някаква книжарница и други магазини, това магазинче е само врата и прозорец  - има табелка - 30 номер.  Peace  Надявам се да съм обяснила...
Благодаря ти,Поли!

# 334
  • Нейде из лудите гори...
От къде мога да купя евтини метални кутии ? Не държа да имат щампи  Peace

# 335
  • Варна
Споделям идея за подарък за колеги става и за близки Simple Smile
Аз си го купих за в къщи, но му се изкефих много  Mr. Green

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/380195_41458298836 … 7_677532643_n.jpg

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/148236_41458300836 … _1321412445_n.jpg

Има го и в сиво и в керемиден свят. Струва 12,99лв в Mr. Bricolage.

# 336
Нали все повече сме тези с умните телфони, та защо са "умни", ако не ни създават повече удобства - аз съм с Андроид и наскоро се натъкнах на много полезно приложение Infobook, има го и като мобилен сайт - www.infobook.bg през всеки телефон можеш да си го отвориш, та там може да се проверяват актуалните промоции в хипермаркетите, както и оферти групово пазаруване, да си извикаш лесно такси, има прогноза за времето, хороскоп, пътна обстановка и много други неща и всичко това по всяко време от телефона си да го видиш Simple Smile Готино са го измислили.

# 337
Момичета, миналата година гледах някъде коледни парти артикули, но не се сещам точно къде . Става въпрос за чорапки например с голям снежен човек играчка пришит за тях и разни такива забавно коледни дреболийки подходящи за подаръчета. Имам чувството, че в Джъмбо ги гледах мин година, днес ще ходя да проверя, но ако се сещате за друго място по в града ще съм много благодарна. Или вратовръзки/папионки - пак коледни. Тази година съм решила такива да са подаръците, по-тематични и по-усмихващи.
 Мира, много са готини тези календари, благодаря , че сподели. И те ще бъдат част от подаръците в торбата на Дядо Коледа   bouquet

# 338
Момичета, миналата година гледах някъде коледни парти артикули, но не се сещам точно къде . Става въпрос за чорапки например с голям снежен човек играчка пришит за тях и разни такива забавно коледни дреболийки подходящи за подаръчета. Имам чувството, че в Джъмбо ги гледах мин година, днес ще ходя да проверя, но ако се сещате за друго място по в града ще съм много благодарна. Или вратовръзки/папионки - пак коледни. Тази година съм решила такива да са подаръците, по-тематични и по-усмихващи.
 Мира, много са готини тези календари, благодаря , че сподели. И те ще бъдат част от подаръците в торбата на Дядо Коледа   bouquet

Миналата седмица ги гледах в Джъмбо  Peace

# 339
Търся машинка за свиване на сърми - някой някъде да е виждал?
Видях в магазин за домашни потреби на пазарчето в ж.к. Младост, което е след Пикадили младост, сигурно има и по други подобни магазини.
Благодаря!

И аз видях вчера струваше 6,50лв, така, че няма да се затрудниш с намирането на машинката  Peace

# 340
  • Варна
Препоръчайте ми марка детска електрическа четка за зъби.

# 341
  • Варна

Миналата година дядо Коледа донесе на дъщеря ми такава четка от ДМ. Имат два вида - на батерии и на ток, нашата е на ток и издържа по седмица-десет дни без зареждане, доволна съм.

# 342
  • Deutschland/HE

дъщеря ми ползва http://www.technomarket.bg/products/09009942/braun-d-2010 вече три години и сме много доволни.

# 343
 offtopic От каква възраст са подходящи електрическите четки?

# 344
  • Варна
Благодаря colibri !

Джиджи-биджи спомняш ли си каква беше цената в ДМ?

На мен ми трябва такава четка, защото я иска логопедът - използва я за масаж на езика, венците.

Общи условия

Активация на акаунт