На пазар във Варна - 25

• 50 333
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте, търся детски ботушки  21-22 номер, до около 30-35 лева. Имате ли някакви предложения къде има? Благодаря!

Преди месец имаше намалени детски ботушки в Humanic в Гранд Мол  Peace Не всички модели, но определено имаше хубавки за 40 лева  Peace

# 571
  • Варна
Някой има ли телефона на парфюмерия Scent? Ако не го намеря ще се разходя до там, но все пак да питам. Весели празници!

# 572
Търся си дълго яке с качулка ,модерно на сносна цена (50-60лв) около Колхозен пазар  ми е удобно или Пазар Чаталджа.

# 573
  • Варна
Здравейте,
имате ли представа къде мога да поръчам да ми приготвят новогодишна пита, но да е вкусна и да има сиренце.
Благодаря   bouquet

# 574
  • Варна
Здравейте,
имате ли представа къде мога да поръчам да ми приготвят новогодишна пита, но да е вкусна и да има сиренце.
Благодаря   bouquet
На пазар Чаталджа-"Болярски баници"/закуските/ и до тях "Лагард''/поне така пишеше ,че приемат поръчки за пити/

# 575
  • Варна
Търся си дълго яке с качулка ,модерно на сносна цена (50-60лв) около Колхозен пазар  ми е удобно или Пазар Чаталджа.
Фиола-Пикадили/малкото/на Чаталджа на 2 ет.

# 576
princess_des , ходих точно там преди Коледа ,но не ми харесаха.

# 577
Фиола-Пикадили/малкото/на Чаталджа на 2 ет.
Вчера видях якета в едно магазинче точно след Пицария Шрек /пазарчето с цветята на Чаталджа/ цените обаче бяха около 70лв Peace

# 578
  • Варна
Здравейте,
Благодаря   bouquet
На пазар Чаталджа-"Болярски баници"/закуските/ и до тях "Лагард''/поне така пишеше ,че приемат поръчки за пити/
Ходих днес, но момчето нищо не знаеше. Каза, че са приемали поръчки за Коледа, но за НГ не бил информиран.
Други предложения?

# 579
  • ride my bike...
Поръчвала съм пити в "стефани' - имат фурни на Патриарха, Нептун.
Но сега дали приемат поръчки и как ще работят по празниците - не мога да ти кажа.

# 580
  • Варна
Здравейте,
Благодаря   bouquet
Ходих днес, но момчето нищо не знаеше. Каза, че са приемали поръчки за Коледа, но за НГ не бил информиран.
Други предложения?
Пити с късмети продават в Пикадили-Център, намират се при пакетирания хляб.

# 581
Къде има парфюми на Lolita Lempicka, търся  L да го тествам? В Бюти зоните в Мол Варна и Гранд Мол няма, някакви идеи?

# 582
  • Варна
Мисля, че съм го виждала в Лили. Преди го имаше и в Бюти зоната, но щом вече го няма там, може да са го изтеглили и от другите магазини. Виж и в Клео до съда, там имат доста голямо разнообразие.

# 583
  • София
Здравейте,
Благодаря   bouquet
Други предложения?

Днес поръчах пита точно от "Чаталджа" за 10лв  Peace

# 584
  • Нейде из лудите гори...
Обувки Sorel  и Kamik май няма във Варна..
А north Face дали продават някъде?  newsm78

На ъгъла между ул. "Хан Аспарух" и ул."Преслав" има един спортен магазин. Днес видях , че има реклама на the North Face, но беше затворен и не видях какво точно предлагат! Като цяло се изненадах Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт