На пазар във Варна - 25

• 49 728
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
  • ВАРНА
Търся да си закупя микровълнова печка , някой може ли да препоръча магазин ? И също така някой ако знае къде правят ремонти на фотоапарати (самсунг)също ще съм много благодарна  bouquet

Ремонт на фотоапарати - до Окръжна болница,тръгваш от Цар Освободител по Генерал Колев посока Майчин Дом,мисля че втората или третата пресечка вдясно като завиеш,почти веднага от лявата страна на уличката си има надпис ремонт на фотоапарати,не помня кой точно Генерал се водеше улицата там  Rolling Eyes

За микровълнова - Техномаркет,Технополис  Peace

# 661
  • Варна
Информационният център в Община Варна в колко часа започва работа?  newsm78

Работа с клиенти - от 8.30 до 16.30  часа всеки делничен ден , в петък работят до обяд

Преди време им бях чест посетител та дори съм си направила снимка на работното им време  Crazy Crazy Crazy

Успех и късмет   Peace

Благодаря! Трябва да си сменям личната карта, но преди това адреса, затова ще се наложи първо да посетя въпросният информационен център.

В тази връзка, скоро някой да си е сменял личната карта, има ли опашки (интересува ме РПУ-то в КАТ).

# 662
Някой знае ли място/магазин във Варна, където изкупуват компютри и други подобни техники? И химическо чистене в района на Колхозен пазар  Mr. Green - благодаря предварително   bouquet

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 13:22 от Moringa

# 663
В DNG изкопуват компютри.Мажът ми на скоро продаде там стария комп.на детето и монитора.

# 664
Някъде във Варна мога ли да намеря ето тези масла за тяло на Касиопея? http://www.casyopea.com/index.php?m=320&category=206&pc=201&lang=1

# 665
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте. Във Варна продават ли апрески Demar ???
И на къде ще ме насочите, където да има апрески 20 номер, по възможност да не са "made in china"?  newsm78

# 666
  • ride my bike...
Demar продават в едно алуминиево магазинче от другата страна на образцов дом - където са стълбите за подлеза.

# 667
Къде се намира "образцов дом"?

# 668
Къде се намира "образцов дом"?

На Кръстовището между Владислав и Бенковска.
Има Била там.
Вече не е точно Образцов дом Wink, сетих се за едни други години.

# 669
здравейте! по хубав повод се налага да си купя мазило против стрии за кожата на корема, вече съм в 4-ти месец и започвам да се притеснявам че закъснявам. Мисля да заложа на някакво масло или олио , но къде във Варна да отида че да има по-богато разнообразие от такива продукти?

# 670
  • ride my bike...
Много приятен повод  Wink
Аз лично до края на бременността съм се мазала със зехтин.
За други продукти - не мога да помогна.

# 671
В DNG изкопуват компютри.Мажът ми на скоро продаде там стария комп.на детето и монитора.

bouquet - благодаря, ако стане ще почерпя по един виртуален бонбон  Simple Smile

# 672
здравейте! по хубав повод се налага да си купя мазило против стрии за кожата на корема, вече съм в 4-ти месец и започвам да се притеснявам че закъснявам. Мисля да заложа на някакво масло или олио , но къде във Варна да отида че да има по-богато разнообразие от такива продукти?
Честито! С каквото и да се мажеш главния фактор дали ще имаш стрии или не е кожата ти. Аз използвах Кокона и Майка - масажен крем против стрии, струва около 7-8 лева. Във Варна съм го купувала от една аптека на бул. Васил Левски, точно където започва Добровник.
Ефект при мен имаше - нямам ни една черта  Peace

# 673
досега никога не съм имала стрии , затова и чак сега ще си купувам, вече усещам че се разпъва кожата. По скоро търся разнообразие от масла на Икаров, по моловете в аптеките дали има?  newsm78

# 674

Попитай и в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=695309.0  Peace

Общи условия

Активация на акаунт