Екзотични почивки

• 116 526
  • 767
  •   1
Отговори
# 270
Зависи от условията на билетите, напълно е възможно да е така с отказа. Ако има вероятност да се откажете - застраховка. Струва ми се че 350 лв е скъпичка застраховка, но не знам стоят нещата в България

# 271
Сега ми предложиха от фирмата 190 лв застраховка. Моля се само да сме здрави и всичко да е наред, обаче всичко се случва, това е по-приемливо.

# 272
  • Sofia
Asinka ,  phile,  zon  , благодаря!
Все още съм на етап "избор на хотел" , набелязала съм си няколко , като гледам оферти основно в Tui и DerTour . Може би ще поискам и оферта от Луфтханса и тогава ще реша окончателно кой да бъде . Тогава ще се ровя по - подробно за менюта , но Асинка ме ориентира достатъчно и предполагам, че ще платя ол инклузив.

# 273
Леле, тия застрахователи то големи мошеници. Отмяна на пътуване изплащат само при ново заболяване с прогресиращ характер на застрахования или негов близък или смърт. Че то ако всичко ми е наред с мен и моите близки и нямам притеснения как ще се сетя въобще да се застраховам. То не може да искаш да лапаш а да не поемаш никакви рискове.

# 274
Здравейте, как мислите тия които са били в Шри Ланка, за 8 нощувки, 4 от които само със закуска, 4 със закуска и вечеря, колко горе долу пари ни трябват за 2-ма /алкохол 1 бутилка вино на вечер, 3 4 бири на ден Smile , айде малко повече Smile

# 275
Не е много "екзотично", но все пак си заслужава:
          - Лисабон, Португалия - спокоен, със стари и величествени сгради (ако си избереш това, бих ти препоръчала да посетиш и Сеговия - до нея има влак (не разпадащи се като българските)и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО виж акведукта!
          - Мадрид, Испания - имперски град с много интересни за посещения места (там трябва да посетиш океанариума - място с различни морски животни)
          И на двете места има интересни музеи, цените в никакъв случай НЕ са високи и си приготви зарядното на камерата. Препоръчвам около 10 дни и най-добре организирай си го сама. Пробвай се и ще видиш, че въобще НЕ е трудно! Когато си с група си е пълно прецакване: за 2 дена посещаваш 20 музея и си с някакви претенциозни идиоти!
      П.П. И около двата града има места, които си заслужава да се видят!

# 276
          - Лисабон, Португалия - спокоен, със стари и величествени сгради (ако си избереш това, бих ти препоръчала да посетиш и Сеговия - до нея има влак (не разпадащи се като българските)и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО виж акведукта!
          - Мадрид, Испания - имперски град с много интересни за посещения места (там трябва да посетиш океанариума - място с различни морски животни)    
Мина, разменила си двата града  Simple Smile Peace

# 277
Shantal, имай предвид, че в All Inc често не влизат коктейли, както и консумация след 00.00. Аз съм била и на all inc и на HB и смея да твърдя, че HB е най-добрия вариант Peace

# 278
  • Sofia
Shantal, имай предвид, че в All Inc често не влизат коктейли, както и консумация след 00.00. Аз съм била и на all inc и на HB и смея да твърдя, че HB е най-добрия вариант Peace

Ние сме с дете и от тази гледна точка предпочитам да не е НВ.

# 279
Помагайте. Трябва да организирам пътуване с цел плаж за средата на май. Знам,че е късно за повечето типични екзотични места, но няма как да изместя дори с половин месец. На повечето места, които се сещам сезона свършва април. Мислех за Филипини, много мечтана дестинация, но с дете ми се струва малко сложно. Другото, което ми мина през акъла е карибски басейн. Та въпроса ми е сещате ли се екзотично местенце, на което може да се хване хубаво време по това време на годината. ? Някой бил ли е през май в Куба или Мексико?

# 280
  • София
Помагайте. Трябва да организирам пътуване с цел плаж за средата на май. Знам,че е късно за повечето типични екзотични места, но няма как да изместя дори с половин месец. На повечето места, които се сещам сезона свършва април. Мислех за Филипини, много мечтана дестинация, но с дете ми се струва малко сложно. Другото, което ми мина през акъла е карибски басейн. Та въпроса ми е сещате ли се екзотично местенце, на което може да се хване хубаво време по това време на годината. ? Някой бил ли е през май в Куба или Мексико?

Тенерифе. Не е толково екзотично, но е много приятно, близко е и има забавления за деца. Миналата година бях през март. Океанът беше студен, но плажът на басейна беше перфектен. А средата на май вече там си е сезон. Ако се интересуваш, мога да дам линк към блога ми за Тенерифе. Peace

# 281

Сейшелите - през този период времето там е хубаво. Иначе от карибския басейн - едни познати миналата година също проучваха къде на Карибите има малка вероятност да вали през Май и накрая избраха и ходиха в Аруба, където времето е било също перфектно.  Simple Smile

# 282
Дъсти уинд, за Филипините правили ли сте някаква калкулация за бюджет? И мен също ме интересува тая дистинация.
А иначе като гледам цените на туроператорите нашата за Шри Ланка, 8 нощувки с почивка и обиколен тур за 1600 евро на човек ми се струва нормална цена. Е, ако сами си го организирахме, щеше да е по-евтино сигурно.

# 283
Има голямо намаление за Филипините-Манила с турците от София, при 12-13 дневен престой там. Идва по 418 евро.

От Мадрид до Манила за 18-19-20 юни до 29 юни излиза само 265евро.

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 10:27 от Alexslav

# 284
Alexslav, гледах инфо за това намаление тук http://www.fly4free.com/hot-deal-cheap-flights-to-philippines-fr … rope-for-249-eur/ , но когато избера съответни дати намаление няма. Може би са свършили местата на тази цена или аз бъркам нещо. Гледах полет от Рим и Милано Tired
гала правили сме да, но нали знаеш, че калкулацията е колкото искаш да дадеш. Може хотел за 1000 $, може и за 10000$ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт