Екзотични почивки

• 116 359
  • 767
  •   1
Отговори
# 30
Е да от София е сложно . Иначе от Истанбул има директни полети примерно до Куала Лумпур или Сингапур и оттам вече възможности много - Air Asia , Tiger Airways , Cebu Pacific ... Трето прекачване може да се наложи в Манила или друг голям град до островите .
И аз не съм срещала чартъри до Филипините.

# 31
Е да от София е сложно . Иначе от Истанбул има директни полети примерно до Куала Лумпур или Сингапур и оттам вече възможности много - Air Asia , Tiger Airways , Cebu Pacific ... Трето прекачване може да се наложи в Манила или друг голям град до островите .
И аз не съм срещала чартъри до Филипините.
Да и от Манила също ще ни трябва вътрешен полет, а след това и лодка Confused Confused Изобщо пътят става безкраен.

# 32
А какво да кажем за Палау и подобни ? Simple Smile
Много от най-хубавите места са труднодостъпни.

Моята мечта е за едно корабно пътешествие из тази част на света. Не ме блазнят  Сейшели, Малдиви , Бали ...  искам Борнео, Папуа-Нова Гвинея , Палау , Френска Полинезия , Баунти , Антарктида ...

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 23:38 от mallkata

# 33
И на мен Палау ми е  Heart Eyes Heart Eyes, но Микронезия не е лесно достъпна или поне не от България. Ако можеше да взимаме отпуск по месец-два, с удоволствие бих наела един катамаран и бих обиколила всички симпатични малки и не толкова малки острови- Фиджи, Винету, ПапуаНГ и тн и тн.

# 34
И на мен Палау ми е  Heart Eyes Heart Eyes, но Микронезия не е лесно достъпна или поне не от България. Ако можеше да взимаме отпуск по месец-два, с удоволствие бих наела един катамаран и бих обиколила всички симпатични малки и не толкова малки острови- Фиджи, Винету, ПапуаНГ и тн и тн.

Винету - всъщност е Вануату:)
Палау е доста по достъпна дестинация от преди 6-7год., когато летеше една компания и нямаше гсм покритие на о-ва, истински Рай:)
Всяка една от дестинациите е достъпна, но зависи на каква цена.
Най-трудна / скъпа може би е ПапуаНГ, защото до там лети точно една компания Close

# 35
Ето какво получих по мейла преди малко ако някой още не е направил плановете за НГ
  bouquet
Уважаеми клиенти и пътешественици,

Изпращаме Ви супер специалната ни оферта за Нова година 2013 на о-в Бали и Куала Лумпур - LAST MINUTE -5% отстъпка !

Последни 6 места!
Краен срок- утре, 13.12.2012.-до 10.00ч!!!

О-в Бали и Куала Лумпур
---------------------------------------------------------------
29.12.-09.01.2013
12 дни
last minute -5% отстъпка

• Бали: хотел 5* Ayodya resort , разположен в най-хубавия курорт на острова
• Куала Лумпур: хотел 5* Renaissance, на 10 минути пеша от кулите Петронас
• Включен панорамен сити тур на Куала Лумпур
цена 1565 евро -5%

И за да не е реклама няма да поствам името на фирмата  Wink
ако някой се заинтересува да ми пусне ЛС

# 36
Pinko уточни само дали летищните такси са включени. Те не са малка сума сьщо и предполагам са написани отделно.

# 37
mi6i ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:

■Летищни такси — около € 380/ 744 лв към м.Септември 2012
■Новогодишна галавечеря — 180 евро ( не е задължителна)
■Допълнителните екскурзии
■Виза за Индонезия — 25 USD (плаща се и  се издава на място при пристигане).
■Такса за излитане от о.Бали - около 20 USD(заплаща се на място).
■Трансфер и 1 нощувка в Истанбул на отиване — около € 120/ 235 лв

# 38
  • София - Бургас
Дори и да беше със вкл. лет. такси пак е безумно скъпо. Ако сам закупиш билетите  и букнеш хотела, излиза 3 пъти по - евтино, или поне два пъти...Това е безумна цена за о-в Бали!

# 39
3 пъти по-евтино на Нова Година-едва ли, но с едно съм съгласна цената е надута Peace

# 40
И аз съм фен на самоорганизираните пътувания, но пък чак 3 пъти  newsm78. Моля ви ако намерите билети до бали за 500 евро ми пишете на лични. Пък и 12 дни в 5 звезди хотел не са без пари

# 41
Самоорганизираните пътувания за мен дават много повече свобода и гъвкавост.
Цената не винаги е драстично по-ниска , но и не това е целта.

В някой случаи наистина има много изгодни ласт минит ( рядко у нас)  и други оферти - в момента гледам полет Испания-Лима(Перу)-Испания за 299 евро ...
Постоянно има подобни предложения Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 дек 2012, 22:07 от mallkata

# 42
И аз съм фен на самоорганизираните пътувания, но пък чак 3 пъти  newsm78. Моля ви ако намерите билети до бали за 500 евро ми пишете на лични. Пък и 12 дни в 5 звезди хотел не са без пари
По офертата, аз разбрах, че е общо 12 дни, а не 12 нощувки. От тях вадим 2 на отиване и връщане и стават реални 10 нощувки.

# 43
Предполагам това е пътуването и всъщност от 12 дни има само 9 нощувки -  7 са в Бали и 2 в Куала Лумпур :

http://www.travelgate-bg.com/02/950-55-06/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0% … ew.html?oid=89527

Като гледам не е никаква промоция , а това си е нормалната цена ... нищо ново под слънцето на родния туристически бизнес  Laughing  А моя грешка - то промоцията било 5% отстъпка (тя никога не включва летищните такси и допълните екскурзии) , така , че на 1565 евро получавате отстъпка от около 78 евро. Малко е смешно дори да се рекламира.

Може да се продава и от други агенции , но това ще да е.

Последна редакция: чт, 13 дек 2012, 22:16 от mallkata

# 44
  • София - Бургас
По офертата, аз разбрах, че е общо 12 дни, а не 12 нощувки. От тях вадим 2 на отиване и връщане и стават реални 10 нощувки.

Моля ти се, нощувки, дати няма значение...Важното е все някой да е контра!!! Проверили, непроверили се изказват...Е, моята организация излиза точно 3 пъти по- издогно от агенция /всичко е платено и ще спим в 5* хотели!

Общи условия

Активация на акаунт