Екзотични почивки

• 116 468
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
Циндил, при нас в Етихад Simple Smile

# 631
  • София
Това е мечта някаква. Ама си имате отделно помещения за дечурлигата ли? Ох, ах... Размечтах се Crazy

# 632
Мерси  за  отговорите  ще  видим как  е,  дано  свикне  бързо,че  при мен  всички пъти  беше  кошмар дори  разлика  от  6  часа   Laughing Laughing

# 633
Това е мечта някаква. Ама си имате отделно помещения за дечурлигата ли? Ох, ах... Размечтах се Crazy
Не чак, въпреки че тук се среща родителите да са в бизнеса, а децата в економи с бавачката.
Услугата е тази: https://www.etihad.com/en-us/experience-etihad/family-travel/onboard/

# 634
Интересно. От линка не личи, това безплатно ли е?

# 635
Между другото се сещам за едни родители, дето се отдадоха на сън за 3 часа полет, а детето (на 3-4 май беше) го оставиха да се забавлява абсолютно самостоятелно както намери за добре, явно с идеята че в самолета няма къде да изчезне...

# 636
Да, мисля че е безплатно, моя приятелка беше изненадана като й отмъкнаха дъщерята да рисува Simple Smile но не е на всички полети и тип самолети.

За децата на дълъг път нещо важно за мен: винаги са повече или по-малко неадекватни спрямо обичайното им състояние. Поне моите. Задават тъпи въпроси, склонни са да се мотаят и да не проявяват видим интерес към същественото, а примерно помнят какво са яли  и т.н. Винаги ми е трудно да се съглася с внезапната им безмозъчност Simple Smile

# 637
Пътувала съм с 8 часов полет с едногодишно бебе. Но лети от малък, така че е свикнал. Обикаляхме из самолета. Стюардесите се заиграваха с него и му подариха плюшена играчка Simple Smile На часовата разлика се климатизира от раз. Но то си зависи от детето. Най -големия проблем за мен представлява нахранването, ако детето е злоядо. Иначе не бих казала, че има друго за какво да се притесняваш

# 638
  • Sofia
Дъщеря ми няма никакъв проблем нито с дългите полети, нито с часовата разлика, но откакто се е родила е като куфар, навсякъде с нас Simple Smile Ние също се аклиматизираме сравнително бързо.

# 639
Привет! Записвам се да ви следя и да чета отзиви за самостоятелно организирани екскурзии до Сейшелите.
Катарците връщат директния полет Doha-Mahe от декември тази година. Живот и здраве, и дано няма промени, и ще го изпробваме напролет.  Embarassed

# 640
  • София
Нашето пътуване предстои скоро. турците промениха часовете и се получи 7 часа престой на летището в Истанбул. Заради това си купихме нова количка, която да става за ръчен багаж, иначе нямахме намерение да носим такава. Ако нещо те интересува после мога да отговарям на въпроси Simple Smile
Ако някой е бил там с бебе ще ми е полезно да каже има ли там нашите бебшки храни /ХИП примерно/, или да нося всичко? В голямо чудене съм какво да правя с неговата храна. Наясно съм, че и там деца виреят, обаче като е свикнал с едни храни не знам дали е добра идея там да променям режима.

# 641
Синът ми е на 6, пътуваме редовно и си носим храна (вкл и за нас, че въобше не долюбвам самолетната такава). Проблеми никъде съм нямала.
Единственно гледат за течности. ITA регулира течности, но не и храни.

# 642
  • София
Не, имах предвид, ако има някой ходил с малко бебе на Сейшелите да сподели наблюдения върху техните магазини и дали мога да намеря същите продукти като тези тук. Вероятно обаче няма да поема никакъв риск и ще помъкна половин куфар  с храни и млека.

# 643
За Сейшелите не знам, но аз  от 6-я месец до 2- та година на малката носех пюрета и каши в Тайланд. Там нямаше пюре, само два вида вносни някакви - ябълка и царевица. Ние ходим за два месеца, носех по 60 пюрета Crazy Одтелно каши и др. Целия куфар беше с храна. И добре, че носех иначе не знам как щях да се оправям. Затова те съветвам да си вземеш  Peace

# 644
Ние пък винаги наемахме хотели с кухня за да мога да готвя на малкия. Бяха евтини в Тайланд, Малайзия и Шри Ланка. Не ядеше готовите зеленчукови пюрета. И там няма близка на нашата кухня за да му купувам нещо готово. Ако знам, че ще има какво да яде в Сейшелите или Малдивите бих отишла. Но точно в тези две дестинации хотелите с кухня предполагам са цяло състояние, и супермаркети по островите едва ли има, така че ми се струва мисия невъзможна да отидем там. Суха храна още не може да яде. Трябва да му е сготвена зеленчукова водниста манджа по наш стил Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт