Екзотични почивки

• 116 449
  • 767
  •   1
Отговори
# 165
Предлагам Ви една 24 часова разходка  в един съседен на Бали остров- остров Ява Peace.
Не толкова туристически, но за сметка на това с две от най-големите забележителности в световната култура и история- великолепните храмове Прамбанан и Борободур.
Разбира се тази разходка може да направите ако прочетете поредната част от пътеписа в блога ми Simple Smile.
http://rojetravel.blogspot.com/

Roje, засега само хвърлих един поглед върху блога ти, но видях страхотни теми и най-важното - за малко или повече необикновени дестинации. Така че сутрин с кафето ще се наслаждавам на преживяванията и впечатленията ви.  Sunglasses

# 166
  • София
Може да прочетете пета, последна част от моя пътепис "Индия през моите очи".
http://diana-cacaotours.blogspot.com/  Peace

# 167
  • София
Не знам доколко е екзотична, но все е необичайна дестинация за туризъм, затова ще попитам тук. Някой бил ли е в Туркменистан? Ще ходя скоро  там и се интересувам дали има нещо специфично или по - скоро нещо, което на вас много ви е харесало от там и го няма на друго място /става въпрос за ядене, пиене, козметика/, нещо, за което да се оглеждам докато съм там. Обичам да си нося практични сувенири Simple Smile

# 168
Qatar Airways отново имат тридневна промоция от София,
При варианта тръгване от София и връщане в Истанбул има невероятни оферти като Банкок за 420 евро и много други  Wink

# 169
Най-после всичко се уреди! Заминаваме за Сокотра на 24.11. Стискайте палци!!! Laughing

# 170
после непременно подробен разказ!

# 171
  • София - Бургас
dai Boje, vseki da ima vazmojnostta da poseti tezi katcheta i da dobie lichni vpechatlenia... hubavi, losho, toplo, studeno, krasivo ili ne chak tolkova krasivo, ili kakvoto i da e - az lichno da go ysetia, vidia, dokosna...Pojlsvsm i Vas taka...Wink

# 172
dai Boje, vseki da ima vazmojnostta da poseti tezi katcheta i da dobie lichni vpechatlenia... hubavi, losho, toplo, studeno, krasivo ili ne chak tolkova krasivo, ili kakvoto i da e - az lichno da go ysetia, vidia, dokosna...Pojlsvsm i Vas taka...Wink

Липсата на кирилица ме навява на мисълта , че си в някое екзотично кътче по света ... или греша ?  Wink

# 173

Най-после всичко се уреди! Заминаваме за Сокотра на 24.11. Стискайте палци!!! Laughing

newsm10 супер! С голям интерес ще очаквам впечатления. Въпреки ,че не сме от страхливите по отношение на пътуванията, Сокотра малко ни убягна...

# 174
  • София - Бургас

Липсата на кирилица ме навява на мисълта , че си в някое екзотично кътче по света ... или греша ?  Wink
stenk Hug колко хубаво тълкуваш нещата Heart Eyes...уви, липсата на кирилица бе поради факта, че публикувам от мобилния Laughing

# 175
Привет!
Записвам се в темата с предстоящо самоорганизирано пътуване до Бразилия, Аржентина, Парагвай и Уругвай месец юли 18 дни без пътя до там. Имаме вече закупени билети до Рио и обратно, тепърва ще правя логистиката на място - самолетни/автобусни/фериботни билети.

Ще ми бъдат от полза вашите съвети и опит. Прочетох и стари теми за Южна Америка, има добри неща, но темите не са активни.

# 176
Аз мислех да те завлека в другия форум, за да не пиша много тук Simple Smile, пък и току-що един човек приключи едно пътуване подобно на твоето.
Логистиката - от Рио до Игуасу се лети, оттам Асунсион е на 200км и може и с рейс, после летиш до Буенос Айрес, и с кораб към Уругвай. После летиш обратно към Рио. Между другото е удобно хората които посещават Рио и БА да летят към единия град и после да се връщат от другия, така се спестяват малко полети. Ама вие май вече сте взели билети? Освен това, какво точно ще търсите в Парагвай? Доколкото знам, Асунсион е безинтересен, поне според мен (не съм бил).
Паркове - парка Тижука (джунглата в центъра на Рио), двата парка при Игуасу от двете страни на границата. Малки градчета - близо до Рио са Парати или Бузиос, Колония дел Сакраменто в Уругвай срещу БА.

# 177
Аз мислех да те завлека в другия форум, за да не пиша много тук Simple Smile, пък и току-що един човек приключи едно пътуване подобно на твоето.
Логистиката - от Рио до Игуасу се лети, оттам Асунсион е на 200км и може и с рейс, после летиш до Буенос Айрес, и с кораб към Уругвай. После летиш обратно към Рио. Между другото е удобно хората които посещават Рио и БА да летят към единия град и после да се връщат от другия, така се спестяват малко полети. Ама вие май вече сте взели билети? Освен това, какво точно ще търсите в Парагвай? Доколкото знам, Асунсион е безинтересен, поне според мен (не съм бил).
Паркове - парка Тижука (джунглата в центъра на Рио), двата парка при Игуасу от двете страни на границата. Малки градчета - близо до Рио са Парати или Бузиос, Колония дел Сакраменто в Уругвай срещу БА.
Благодаря за отговора  Simple Smile Вчера започнах да чета в другия форум, има доста полезна информация, ще си направя регистрация там.
За вътрешни полети ще трябва тепърва да правя резервации в зависимост от програмата. Мъжа ми е чел в Интернат за опция за закупуване на самолетни билети между отделните градове /еднопосочни/, наистина е удобно и спестява време /правили сме го в други държави/.

В Парагвай, Асунсион - за спорта, на картата изглежда на около 200км от водопадите Игуасу, но прочетох в Интернет, че се пътува с автобус 6 часа, но това няма да ни откаже, от Асунсион ще търсим полет към Буенос Айрес или Монтевидео, и  от там обратно в Рио. Ще го мислим и измислим  Simple Smile

# 178
Привет и от мен. Върнахме се от Сокотра, ама още ми е лудница, тия дни ще гледам да намеря време да разкажа!

# 179
  • София
Привет и от мен. Върнахме се от Сокотра, ама още ми е лудница, тия дни ще гледам да намеря време да разкажа!

Не знам за другите, но аз чакам и проверявам за разказа ти от Сокотра.
Моля те намери време, че това е много мечтана дестинация от нас.

Общи условия

Активация на акаунт