Само за Варна :) Първи клас в Климент Охридски

• 1 647
  • 2
  •   1
Отговори
Последна година в градината и вече се замисляме за първи клас  newsm78
Общо взето НИЩО НЕ МИ Е ЯСНО...
Като едно от най-престижните училища във Варна е сочено "Климент Охридски", но нещо сайта не им работи. Дайте някаква информация, моля  Praynig
Едни от хилядите въпроси, които си задавам са:
   Как става приема, по местоживеене ли е?
   Занималнята обща ли е или за конкретния клас?
   Какви допълнителни занимания се предлагат - спорт, музика...?

Всички мнения и насочващи отговори ще са ми в полза  Thinking   Ако има майчета на първолаци там, моля да помагат...

# 1
Големият ми син учи в Климент Охридски, но вече е в 5клас. Приема беше по райони- в момента на попълване на документете те даваха едно листче с картата на Варна и беше ограден до къде им е района. От училището и учителите съм много доволна- поддържа се много добра дисциплина; имат видеонаблюдение и охрана-дори ние родителите не можем да влизаме, само ако е за нещо спешно или родителска среща. От първи до четвърти клас са само на първите два етажа. Базата им е що годе добра. За занималня не мога нищо да кажа защото по- късно я въведоха- доколкото знам това са определени паралелки с целодневни занимания. Като допълнителни занимания в момента вървят разни проекти- като СИП, но общо взето всичко допълнително е платено. Надявам се да съм ти била полезна

# 2
С това райониране явно няма как да стане, но няма да го превръщаме в световен проблем...ще се насочим към училищата в нашия район  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт