Лидл ::20::

• 67 145
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
  • София

Оф, стига де. Тамън си мислех да ходя за масло. Ще взема още в 7 да отида и ако го няма какво мога да направя?

Можеш да подадаш оплакване в КЗП

# 676
  • София
Спокойно, все ще оставят 2-3 кашончета за ранобудните.  Wink Обаче поспаланите като мен хич не трябва и да се надяват да намерят нещо по обяд, дори празни кашони.  Laughing

# 677
  • на Земята
Да купувам българско ли? Само от Лидл и само стоки от чужбина. Че аз откак пазарувам в Лидл си отядох на вкусни салами, а преди се мъчех с тричави български подобия на колбас.
Сподели моля,кои салами визираш.Малкия много обича,но вече не знам какво да взимам,а в ЛИДЛ са много видове!Благодаря!

# 678
Момичета , разгледах много полезната тема , която се отворили . Досега не съм пазарувала от Лидл , но ще се позова на вашия опит с продуктите . Сега сравнявам панталните за сноуборд в българския и в немския ЛиДл . ДАли има разлика в предлаганите артикули от тоя тип , например в българските мазагини да предлагат по - некачествени неща ?

# 679
Сподели моля,кои салами визираш.Малкия много обича,но вече не знам какво да взимам,а в ЛИДЛ са много видове!Благодаря!
Е, то е въпрос на вкус, а и на малкия едва ли ще му допаднат по-пикантните колбаси.
Например харесвам немския лионски салам с чушки (чушките са сладки, а не лютиви) голямата щафета (800 г). Има един лионски, правен в Румъния - цял килограм около 3 лева, който ми е съмнителен за тази цена какво ще е.
Традиционният немски салам голяма щафета (600 г) също е хубав, макар че на някои им се струва солен.
Миналата седмица взех за първи път чешки колбас (380 г) намален с 30% заради срок на годност; днес ядох сандвич с него и ми хареса.
Мортаделата с чушки се харесва вкъщи.
Но фаворит ми е деликатесният краковски колбас - постен, смес от свинско и птиче месо. Много ми е вкусен, а и семейството го одобрява.

# 680
  • София
Все очаквах, че може и да има допълнителна брошура с някоя и друга промоция заради откриването на новия Лидл на Вагона, а до сега - нищо. Има ли шатра навън или не сте забелязали? Нали утре е денят? 

# 681
  • София
Все очаквах, че може и да има допълнителна брошура с някоя и друга промоция заради откриването на новия Лидл на Вагона, а до сега - нищо. Има ли шатра навън или не сте забелязали? Нали утре е денят? 

Много вероятно е да има намаления на място, както беше при откриването на този в центъра. Тогава всички плодове и зеленчуци бяха с 30% намаление, а месото и марка Пилос - с 15 %.

# 682
  • София-Лагера
Чешкия колбас в нас е на почит.
Отдавна не бях яла такъв салам. Heart Eyes

# 683
  • софия

Много вероятно е да има намаления на място, както беше при откриването на този в центъра. Тогава всички плодове и зеленчуци бяха с 30% намаление, а месото и марка Пилос - с 15 %.
На майка са й пуснали. По нейни думи:-30% печива, -30% плодове и зеленчуци,-15% свинско месо. И това било. До 26.12.

# 684
  • София
Скрит текст:
Спам, не спам онази вечер бях в Пени и като оставим,че е по-разнообразно, ами ми се стори и по-евтино newsm78.Някой има ли такива впечатления.Ама как съм си се скрила тука...
July kакво правим  тука по това време ooooh!  Мен ме боли зъб и чакам аналгина да ми подейства...

smihesorry Подейства ли ти аналгинът? Какво каза зъбарят?   newsm47
Скрит текст:
Пени ми е далече и съм ходила само 1-2 пъти в него, та нямам поглед върху нещата там.

Последна редакция: ср, 19 дек 2012, 22:26 от july1993

# 685
Относно "Пени" - много по-голямо разнообразие и по-евтино,а промоциите не свършват
след час.От там пазарувам определени неща,но немската витрина е на почит.

# 686

На майка са й пуснали. По нейни думи:-30% печива, -30% плодове и зеленчуци,-15% свинско месо. И това било. До 26.12.

Кой трамвай минаваше покрай Рамстор?

# 687
трамвай 10 и 8

# 688
  • София
Спомням си, че като открива в О.К. имаше добри оферти - на утрешното такова ще има ли нещо интересно от нехранителните?! Може би ще минавам в района към обяд  Peace

С този пирограф ще може ли да направя "диапозитив" за печат? Колко дълбоки канали може да направи?

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-53A6407F-22F00D83/lidl_bg/hs … l/index_20881.htm

# 689
  • софия
Ще мина преди работа и ще напазарувам доста от Вълшебната коледа. Шоколадовите кремчета са у-н-и-к-а-л-н-и. Миналата година свършиха доста бързо. Много ми допадат и сладоледените фигурки, но нямам място във фризера. И рибни рилети набелязах. И френска паста за мазане.

Общи условия

Активация на акаунт