Лидл ::20::

• 67 386
  • 727
  •   1
Отговори
# 255
С този уред за пуканките се избягва микровълновата, мазнината и солта.
Ние имаме. Малко играчка е употребата му, но пък така поне не изяждаме промишлени количества, а и са винаги топли Simple Smile

# 256
Лютеницата е СТРАХОТНА ! Мерси че споделихте за нея, не я бях забелязвала досега   bouquet

# 257
Здравейте, исках да питам кафето, което беше лятото на промоция с едни ваучери, дали е постоянен продукт в Лидл?  Хареса ми и искам пак да си взема от него.

# 258
  • София
Здравейте, исках да питам кафето, което беше лятото на промоция с едни ваучери, дали е постоянен продукт в Лидл?  Хареса ми и искам пак да си взема от него.
Разтворимото имаш предвид, нали? Да, има го редовно, в 3 разновидности.

# 259
Да, същото, три вида бяха. Супер, мерси   bouquet

# 260
Моля за отзиви за шевната машина.Искам я за коледен подарък и не знам дали си струва.  bouquet

# 261
Аз имам шевната машината, доволна съм, но зависи за какво ще се ползва. Аз я използвам за по-леки нещица, за дънки и др. подобни си имам не- пластмасова. Даже в момента шия едни пердета на нея, доволна съм, но все пак зависи какво търсиш.
За утре съм си харесала някои неща, но до след обяда не знам какво ще остане  Confused

# 262
  • Хасково
Дали наистина това намаление ще важи за цялата страна, ако беше така не би ли трябвало да е обявено официално на сайта newsm78 ? В кой град получихте брошурата?
Връща ли ли сте нещо, което сте закупили с дебитна карта? В чужбина ми връщат парите в картата, обаче тук бях питала веднъж на касата, но не помня какво ми бяха отговорили, май не беше така.

# 263
  • София
А в кой Лидъл ще е разпродажбата?

# 264
  • Stuck in a moment
А някой купувал ли си е от ботушите, които бяха по 33 лв - кафяви и черни? В тукашния магазин е останал един чифт мой номер и се чудя струва ли си.

Аз си взех черните. В първия момент когато ги видях бях малко разочарована от кожата и грубоватия им вид, но ги пробвах в магазина и ми се сториха изключително удобни. Но така или иначе бях отишла в 7 сутринта за тях и си бях наумила да ги имам ... ги взех. Изключително доволна съм! Не пропускат нито капка вода, удобни и стоят много хубаво с дънки  Heart Eyes Въпреки че почти само тях обувам не са мръднали. Накратко - не съжалявам изобщо

П.п. Същата вечер в същия магазин вече нямаше от тях. 

Снощи купих от лютеницата, изглежда добре - по късно ще се пробва

Инка, благодаря за изчерпателния отговор!   bouquet

Аз взех от детските клинчета за момиче, хубаво е и не е твърде тънко (имаше за 9.99 лв). Доволна съм. Изобщо, колкото детски дрехи съм купувала от там, не е имало грешка.
Сега смятам мъжки суетшърт да купим и екологичния препарат за почистване.

Не съм доволна, че преди имаше повече неща на по-ниски цени - например едни сапуни за 35 ст. - тях вече ги няма.

# 265
  • София
Връща ли ли сте нещо, което сте закупили с дебитна карта? В чужбина ми връщат парите в картата, обаче тук бях питала веднъж на касата, но не помня какво ми бяха отговорили, май не беше така.

Връщат в брой. Дори май не поглеждат, че е плащано с карта.

Последна редакция: чт, 06 дек 2012, 01:18 от Тaня67

# 266
Да питам и аз за епилатора,струва ли си?

# 267
Няма значение, всичко връщат в брой във всички магазини, не само в Лидъл...поне моя опит е такъв
Иначе аз днес си купих още две възглавници, и исках да си взема масажора за врат, но беше свършил
Сега се колебая дали да си го поръчам...ако го поръчам и си го купя, а после реша че не го искам, няма проблем да го върна, нали?
И в предвид горното- като сте изкупили масажорите за врат, поне кажете дали са хубави  Crossing Arms

# 268
  • Хасково
Благодаря за отговорите! Просто исках да съм сигурна, че не правят проблем при връщането, заради това, че е платено с карта   bouquet

# 269
За  намеланието би трябвало да е навсякъде. Тук в Бургас снощи в два магазина на входа имаше голяма табела и брошури.

Едит: Предложенията са валидни за нашите магазини в Бургас, Варна, Велико Търново, Габрово, Русе и Пловдив, бул. Освобождение 43.

Последна редакция: чт, 06 дек 2012, 06:24 от pticasprujina

Общи условия

Активация на акаунт