Лидл ::20::

• 67 392
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
В тази машина за пуканки какво се слага- от пуканките за микровълнова, или друго?

# 241
  • София
би трябвало зрънца да се слагат.

# 242
  • София
В тази машина за пуканки какво се слага- от пуканките за микровълнова, или друго?
Майка ми има такава машина, не е от Лидл, но е на същия принцип. Слага се обикновена царевица за пуканки, купена от пазара. Вкусът на пуканките малко се различава от тези за микровълнова, но то е защото не се слага мазнина и е възможно на някого да се сторят постнички. На мен ми харесват, въпрос на вкус е  Peace а и стават много бързо и лесно.

# 243
Интересно...тогава може би и аз ще я потърся , ние доста хапваме пуканки
Благодаря ви

# 244
# 245
  • София
Лост - даже ако не ти се  рони царевица, продават в пакети и буркани, направо на зърна за пуканки.
На мен ми харесват, ние на тенджера си правим понякога.

# 246
Мда, интересно, най-вече щом се избягва мазнината на готовите пакети, която не знам каква е точно, но май не е много много полезна...това, което не ми харесва е, че сме с малка кухня, и всички електроуреди вече са я задръстили...хлебопекарна, миксер, микровълнова, сокоизстисквачки, тостери, скари и какво ли не...само машина за пуканки липсва  Crazy

# 247
  • София
здравейте Hug тези Детски ски панталони дали са хубави http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-3D845FF6-742FF45E/lidl_bg/hs … l/index_20602.htm   bouquet

# 248
  • София
за пързалки идеални бяха миналата година. За качване на ски не знам...
единствен минус, като са по-дълги им се разръфва ръба, но то  всъкност почти на всички така става ако се влачат по земята.

# 249
Ехо - имаше някой от Търново, който продаваше ботуши (от ЛИДЛ)- май детски бяха- Има ли го още предложението (нямам време да ровя из цялата тема)?

# 250
  • гр.София
Аз си правя пуканките в микровълновата от царевица в пластмасова купа с капак, стават си супер, някои ми беше казал в плик от брашно пак става, но най-лесно е в пластмасова кутия с капак  Peace

# 251
  • София
за пързалки идеални бяха миналата година. За качване на ски не знам...
единствен минус, като са по-дълги им се разръфва ръба, но то  всъкност почти на всички така става ако се влачат по земята.
Angel_Dust това означава ли че не може да се подгънат навътре или навън евентуално ако са по дългички  newsm78. Досега не съм купувала точно ски панталон, че имаше една грейка комплект, но вече е малка и се оглеждам за ски панталон.

# 252
  • София
може да подгънеш, навън 1 път.
(аз обаче си ги сравнявам с предните, които имаше, носи 3 зими подред и не се скъсаха и мм по ръба, въпреки, че и те са се влачили и т.н.)

Последна редакция: ср, 05 дек 2012, 10:34 от Angel_Dust

# 253
bebebe, имам по-прост тостер на същата марка и работи безотказно.Супер е!Съмнявам се този да е различен.Simple Smile

# 254
  • Сливен
А знаете ли в кои магазини ще бъде тази разпродажба, по точно в кои градове, че явно ще е нещо локално

Общи условия

Активация на акаунт