Лидл ::20::

• 67 389
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
  • София
от хрян се прави горчицата...та това е вкуса, сирене с малко горчица все едно.

# 226
  • Пловдив
Веднъж взех по грешка. На мен не ми хареса, но мъжът ми го одобри и си го изяде сам. То аз и към горчицата съм леко предубедена. Не че не я използвам за маринати и дресинги, но иначе не ми харесва.

# 227
Да е размекнато, но не разтопено. Успех! Аз днес маправих моите.  Simple Smile

Благодаря ти   bouquet
Аз моите още няма да ги правя, защото ще ги изядат. Намират даже и скритите неща  Crazy

# 228
  • София
от хрян се прави горчицата...та това е вкуса, сирене с малко горчица все едно.
Не, точно. Горчицата се прави от синап. Понякога се добавя хрян за още лютивина.  Peace

Относно топеното сирене с хрян, не съм го опитвала, но би трябвало да е пикантно.

# 229
  • София
ок, въпреки всичко, всички  неща за мазане с  хрян имат вкус на нещо с малко горчица в него.... Simple Smile

# 230
  • Stuck in a moment
Да похваля новата едросмляна лютеница с патладжан. Бях доста скептична, след като видях надписа Чира, нали някой се оплака от цвеклото им, но се оказа много сполучлива. Последните 2 години само от едросмляната на Блу маунтин взимахме, но и тази не й отстъпва. Като домашна е!

Взех от тази едросмляна лютеница, за да видя как е, сега е на прмоция. За нашия вкус е твърде солена и прилича на салатата боб с лютеница, която продават по витрините на хранителните магазини. Но си я ядем, вярно е, че има едри парченца чушка.

Днешната покупка ми е фигурален чорапогащник с малки резерви, понеже отзад нямат таблица с размери. Попитах на касата, ако не съм преценила размера дали мога да го върна и казаха - да. Оказа се успешна покупка обаче. Само имайте предвид, че са доста стегнати, поне сивите.

Купих на детето вълшебна книжка с химикалка,която издава звук при верен отговор, но не работи. Нея ще трябва да я връщам и не разбрах къде е проблема.

# 231
Купих на детето вълшебна книжка с химикалка,която издава звук при верен отговор, но не работи. Нея ще трябва да я връщам и не разбрах къде е проблема.

Да е някоя батерийка?  newsm78

# 232
  • Stuck in a moment

Да е някоя батерийка?  newsm78

Най-вероятно е това. Издърпва се една пластмасова лентичка от капака с батериите и тогава би трябвало да работи вече. Търсих по инструкциите - никъде не пише нищо. Ще ходя на място Simple Smile

# 233
момичета искам да ви попитам за епилатора ,който ще бъде намален на 27лв от четвъртък- някоя ползвала ли го е? заслужава ли си? мерси предварително  Hug

# 234
  • Stuck in a moment
Всичко е наред с книжката с вълшебна химикалка, аз не съм разбрала как точно се работи с нея. Като отзив добавям, че детето много я хареса и му е интересно да си играе.
Вече за втори път при проблеми с продукт попадам на една и съща зам. управителка, която е много мила и съм с много добри впечатления. Дано повечето им служители са такива.  Peace

А някой купувал ли си е от ботушите, които бяха по 33 лв - кафяви и черни? В тукашния магазин е останал един чифт мой номер и се чудя струва ли си.

# 235
  • Viena
А някой има ли идея колко бонбона има в кутия? http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-05442E18-91BC921D/lidl_bg/hs … l/index_20539.htm

# 236
  • гр.Варна
Embarassed Дами, кравето масло в готовите смеси, на стайна температура ли се прибавя, или трябва да го разтопя до течност. Не ми се смейте много  Sad

Да е размекнато, но не разтопено. Успех! Аз днес маправих моите.  Simple Smile

И аз направих моите коледни сладки - зелени елхички , но останаха само две (от общо 15) Дали някъде във Варна има още смес за сладки   chef

# 237
И аз ще се пробвам да се добера до седалката за шиатсу масаж, обаче как мислите - нали, това че е купена от намаление няма да се окаже проблем при евентуално връщане?ще я купувам за подарък, а получаващите са малко предубедени  Tired

# 238
  • Столицата на "Второто българско царство"
Здравейте,бих искала да помоля за отзиви за тостера,който ще е с 43% намаление от четвъртък(от 39лв.- на 22лв) 
Скрит текст:

Машината за пуканки -33% (29,99лв. - на 19,99лв)
Скрит текст:

И консервата Чили кон карне - 50%( 3,99лв. -на 1,99лв).
Скрит текст:
Мисля в четвъртък да се възползвам от кухненската хартия XXL за 2,99лв. и ножчето за стъклокерамика!
Предварително благодаря!

# 239
А някой купувал ли си е от ботушите, които бяха по 33 лв - кафяви и черни? В тукашния магазин е останал един чифт мой номер и се чудя струва ли си.

Аз си взех черните. В първия момент когато ги видях бях малко разочарована от кожата и грубоватия им вид, но ги пробвах в магазина и ми се сториха изключително удобни. Но така или иначе бях отишла в 7 сутринта за тях и си бях наумила да ги имам ... ги взех. Изключително доволна съм! Не пропускат нито капка вода, удобни и стоят много хубаво с дънки  Heart Eyes Въпреки че почти само тях обувам не са мръднали. Накратко - не съжалявам изобщо

П.п. Същата вечер в същия магазин вече нямаше от тях. 

Снощи купих от лютеницата, изглежда добре - по късно ще се пробва

Общи условия

Активация на акаунт