Лидл ::20::

• 67 337
  • 727
  •   1
Отговори
# 300
  • София
да, по-скъпите в сините кутии са хубавите.

# 301
ЕЕееее, нищо не е останало, току що се връщам от Люлинския, нито ръкавички, нито долнище за ски /нашия номер/.
Взех стъргалка за котлони, лимонения ликьор, детско поло /намалено е, но материята май не е много добра/ и момичешки ръкавички /ама все едно са момчешки, че иначе ще ме бият/
Исках да взема от течността за чистачки, ако някой я е ползвал моля за отзив.
Да не забравя, преди седмица взех моцарела за пица, вече няколко пици направих, много е добра.

# 302
Явно в големите градове се изчерпва бързо търсената стока.
"Бързо" е много мека дума. Имам чувството, че зареждат с по 5-10 броя от всяко и... за когото стигне.
След две такива неудачни псевдо-промоции, на които обикалям филиали без да мога да купя търсеното нещо, ми писна. Обадих се на горещия им телефон 0800 14141, писах през формата за контакт и издирвам имейла на регионалния им офис за Европа, за да се оплача от това обслужване.

Това да се брои за запис Mr. Green

Заповядай: kontakt@lidl.de

# 303
  • Варна
Исках да взема от течността за чистачки, ако някой я е ползвал моля за отзив.
от 2-3 зими ползвам само нея. ако говорим за едно и също нещо - бяла туба със синя течност за 10 лева  Peace

# 304
Да, да за тази течност става въпрос. Благодаря ти за бързия отговор, ще купя още утре сутрин Simple Smile

# 305

Някой беше писал за някакви 50% намаления? За определен магазин ли става дума?
Да, само в определени градове, предполагам, където е имало останали. И в 8:30 сутринта повечето неща бяха изчерпани. Обиколих 3 магазина в Бургас.

# 306
Помолих баща ми да мине през Лидл за да ми купи гофретник, но ...хм вътре плочите не са като показаните на снимката, според книжката е за 8бр гофрети с различни форми, но размера им е буквално кукленски - може би гофретата ще е с размер 2см. х 2см  Rolling Eyes, по скоро ще станат вафлени кори   Thinking. Аз не виждам и как би се разляла сместа в тези малки плочки, по рецепта се прави тесто твърдо и се слагат топчета от тестото, не смея и да го ползвам, че после как ще го върна?
Сещам се че имаше добри отзиви в темата, моля за мнение от закупилите споменатото нещо, ще стане ли да се ползва или да ходя да го връщам о време  Laughing.

П.п Намерих снимка на .....гофретника.

# 307
Последно лютеницата не  е на промоция и не е била? newsm78
Лютеницата не е на промоция и не е била !
Цъфс,и аз сутринта тествах парфюма ,много е силен,още е на ръката ми -
прилича на един от соц.времето "мажи ноар" - не ми хареса,както и останалите.
Някой купил ли е от шараните ? Вчера в 8.30 имаше 5 бр. и казаха,че това е цялото
количество и повече няма да има,а рекламата течеше с пълна сила по тв за "ваната с шарана".
Те ни взеха за големи шарани ! /Повече от 50 бр.не е имало/

# 308
Последно лютеницата не  е на промоция и не е била? newsm78
Ами ние взехме на Чира рученица,домашна,не от едросмляната и беше на промоция,беше на 2.99лв.Само да отбележа,че пак си е като едросмляна,парчетата зеленчук са си едри. Laughing
И аз да похваля корите на сач.Страхотна баница стана с тях. Laughing
Пробвах и бутер тестото,не е лошо.

# 309
  • София
Някой купил ли е от шараните ? Вчера в 8.30 имаше 5 бр. и казаха,че това е цялото
количество и повече няма да има,а рекламата течеше с пълна сила по тв за "ваната с шарана".
Те ни взеха за големи шарани ! /Повече от 50 бр.не е имало/

Taка се случи, че и вчера около 17 часа бях в новия Лидл, и днес също. Шарани имаше в изобилие. Все пак вчера имаше чакащи хора и чух, че ще заредят  в 17 часа и наистина след малко видях да ги носят. Явно съм улучила момента. Но и днес все още имаше. И работеха 6 каси.  Wink  За момента ми е много добро впечатлението от магазина. Дано и в бъдеще да е добре зареден и с учтив персонал.

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 14:49 от Тaня67

# 310
  • Stuck in a moment
Някой купи ли от мъжките суичъри на промоция, хубави ли са? Материята плътна ли е?

# 311
Таня,вчера купих лютеницата от "Резбарска" - 3.29 лв.Хубава е.
Оставам с впечатлението ,че само в новия магазин на Халите е на промо.

# 312
Някой купи ли от мъжките суичъри на промоция, хубави ли са? Материята плътна ли е?

Не са много плътни, ама една група бабета ги разграби точно за 5 мин.

# 313
  • София

Накара ме да се замисля. Сигурно е била 3,49.  newsm78  Следващият път ще погледна пак. Не беше със специален етикет, а за стотинките съм сигурна, че са 49. Дори ще си поправя горния пост, за да не заблудя някого.

# 314
  • София

Накара ме да се замисля. Сигурно е била 3,49.  newsm78  Следващият път ще погледна пак. Не беше със специален етикет, а за стотинките съм сигурна, че са 49. Дори ще си поправя горния пост, за да не заблудя някого.
На "Сливница" е 3.29 и не е на промоция.

Общи условия

Активация на акаунт