Лидл ::20::

• 67 342
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
За коя лютеница по- точно говорите? Може ликче  Praynig

# 286
Явно в големите градове се изчерпва бързо търсената стока. И при нас има още от коледните смеси за мъфини, да не кажа, че има още от смесите за Хеллоуин Laughing Но недостатък е, че някои неща от промоциите изобщо не идват тук- като талиателите през Италианската седмица и правоъгълните тави с подвижен кант от миналата седмица #2gunfire
Днес си купих и сега пия от този чай, който за сега не е с бисквитките. Хареса ми.

# 287
Да, аз снощи я видях тази лютеница, наистина вътре има големи парченца чушки, сега чакам да се опарича и ще си я купя да я пробваме.

# 288
  • До хладилника, който обичам
Явно в големите градове се изчерпва бързо търсената стока.
"Бързо" е много мека дума. Имам чувството, че зареждат с по 5-10 броя от всяко и... за когото стигне.
След две такива неудачни псевдо-промоции, на които обикалям филиали без да мога да купя търсеното нещо, ми писна. Обадих се на горещия им телефон 0800 14141, писах през формата за контакт и издирвам имейла на регионалния им офис за Европа, за да се оплача от това обслужване.

Това да се брои за запис Mr. Green

# 289
  • Бургас
тези чайчета и аз много ги уважавам  Grinning

да питам пак няколко неща:

в лидл има ли лактацид?
от някакъв техен дезодорант против изпотяване доволни има ли?
и на каква цена бяха подаръчните торбички с дядо коледа?

# 290
И аз съм абсолютно съгласна с постинга на Бу, дори някои промоционални стоки свършват още на първия ден на брошурите, говоря специално за топеното сирене за мазане, при нас нямаше такова нито във вторник, нито в сряда, може би поради това ще ходих до магазина след работа.Явно като са видяли , че е по 1.19 лв са решили да се запасят със сиренце като за последно.

Като стана дума за чайчета, къде изчезна този на гранули...Как може такова нещо, детето само такъв пиеше.

Няма Лактацид, но си има тяхна марка интимен гел, аз само такъв ползвам.Против изпотяване има дезодоранти и под формата на рол он и на спрей, има ли сме и двата вида, не лично аз де, но не са лоши, на Сиен са всичките продукти за които говоря.

# 291
  • До хладилника, който обичам
Нормално е хората да купуват по много, като е на промоция, работа на магазина е да осигури да има достатъчно стока в рамките на промоцията Crossing Arms иначе що за промоция е?! "За когото стигне" ли?! Ако е така, да си я пускат тихо и локално промоционалната стока, не да я рекламират в брошури.
Ядосана съм много. Първо търсих фъстъчено масло, после портокалови озахарени кори, после не знам какво беше вече, все няма. Хем е обявено, хем го няма. Е! Не може така.
И на това отгоре ги промотират като "тематични" стоки. Значи, фъстъчено масло ядем веднъж в годината и пак веднъж в годината печивата ни имат озахарени корички, тематично?

# 292
  • София
За коя лютеница по- точно говорите? Може ликче  Praynig

Не можах да я намеря в сайта. Ето я:

inka, aз я купих за 3.29 лв. и не беше промоционална цената. Вярвам че ще е постоянен асортимент, че ни е много любима.

# 293
  • Варна
Някой да има впечатления от тримера за тяло: http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_20485.htm?
Благодаря Simple Smile

# 294
В миналата събота бях за пилешки филенца. Във фризера бяха останали няколко. на касата хора зад мен споделиха с касиера, че няма, а са искали да си вземат. Тя каза, че има, но трябва да ги изкарат. Може би количества има, като за начало, но не знаят как ще е с търсенето.
Аз днес ходих да търся парфюма, обаче кой да види, че става въпрос за някакъв нов...ужасен е...Исках стария им дамски аромат...
Взех си някакви меки амаретини и хлебчета.
Някой беше писал за някакви 50% намаления? За определен магазин ли става дума?

# 295
Milena, за толкова я взех и аз. Не знам откъде съчиних че е на промоция това, май тук прочетох и не съм разбрала Embarassed
А това с недостига на стоките на едни места и залежаването им на други - мисля че зависи  от управителите на съответния магазин. Мисля че ангажимента да преценят количествата е техен. Наистина е неприятно!

# 296
  • София
старите ги имаше и двата миналата седмица на халите, днес въобще не погледнах, мен и те ми бяха гадни...

# 297
Последно лютеницата не  е на промоция и не е била? newsm78

# 298
Момичета , кои рибни пръчки бяха по-хубави, тези , които са 10 бройки или другите с 15 -те ?

# 299
  • Варна
Момичета , кои рибни пръчки бяха по-хубави, тези , които са 10 бройки или другите с 15 -те ?

аз купувам от сините кутии, 15 броя, с цяло филе вътре. по-скъпи са, но другите доколкото видях са от мляно месо, а каквито и хапки от мляно месо да съм купувала, без значение риба или пиле, не ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт