Лидл ::20::

• 67 234
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
Вчера намерих едно от любимите си вина в Лидл.... Tokaji..... имаше няколко вида и днес ще мина да си взема и от другите. Не са в някаква промоция, но ме е страх да не зачезнат Simple Smile

Взех и цвекло на шайби в буркан - по-кисело е отколкото ми се искаше, но пък е вкусно.

Загледах консервите с месо (пуешко и свинско) ... бях им се наточила, но ще се въздържа. Огледах 10  сигурно и на всичките имаше тръгнала ръжда по капака... или не точно ръжда ... но нещо беше тръгнало точно където ще се отвори консервата... не съм сигурна дали ме разбрахте.... Но за мен това си е риск. Не ми се занимава  Crossing Arms

Имаше и свинско в буркан, 400гр за 4лв. Някой пробвал ли е него? Там поне виждам какво да очаквам.

# 436
Момичета, за тази играчка имате ли мнение, става ли за дете на 1 г.  И по-важното дали сте я мяркали тия дни или е изчерпана?

# 437
Миналата година подарих такава на племенника ми /беше точно на 1.3 години/, систъра каза, че много си е играл. Но все пак зависи дали детето обича да седне и да се занимава с това.

# 438
  • София
има ли сме подобна, голяма любов беше, всъщност още я ползва, от едната страна нашата е със сметало, което влиза сега в доста добра употреба, става идеално за 1 годишно.
Обаче не съм ходила тези дни до лидл...не знам има ли, но ако има си заслужават, а и цената е добра.

# 439
  • вече Пловдив
Момичета, за тази играчка имате ли мнение, става ли за дете на 1 г.  И по-важното дали сте я мяркали тия дни или е изчерпана?
Имаше поне 3 в Лидл до гарата в Стара Загора. Можеш да поръчаш да ти донесат в Сф, ако искаш.  Peace Мнение за играчката не мога да дам...

# 440
Може ли мнение за новите превръзки Софтино, които са в опаковка от 20 бр, доволни ли сте от тях?Днес взех от зелените неароматизирани, но още не съм ги отворила.Ако съм доволна пак ще си купя от тях.

Аз съм си купувала от тези, които са по 10бр. - доволна съм.  Peace Общо взето превръзка като всички останали.   Laughing

# 441
Здравейте,
В четвъртък ще има месомелачка Силвъркрест.  някой да я има ли я и дали е доволен? Благодаря ви!  bouquet

Според мен е изключително немощна Laughing 250 вата, предлагам ти веднага алтернатива Кроун 1200 вата, аз лично ползвам един друг модел на Кроун, също 1200 вата, доволна съм, да не говорим, че има приставка за домати и за наденици.
http://zora.bg/crown/cmg-1285/21297

# 442
Здравейте,
В четвъртък ще има месомелачка Силвъркрест.  някой да я има ли я и дали е доволен? Благодаря ви!  bouquet

Според мен е изключително немощна Laughing 250 вата, предлагам ти веднага алтернатива Кроун 1200 вата, аз лично ползвам един друг модел на Кроун, също 1200 вата, доволна съм, да не говорим, че има приставка за домати и за наденици.
http://zora.bg/crown/cmg-1285/21297
Благодаря ти!  bouquet
Аз затова и попитах,тъй като ми се видя слаба.Миксера ми е с по-голяма мощност  Laughing
Ще се възползвам от препоръката ти Simple Smile

# 443
Не е баш като всички останали, защото на мен от по-евтините ми се е случвало да има дефектни и да не може да се залепят по бельото, говоря за тези дето ги продават по магазините по 1 и нещо за 10 бр.Специално от тези Лидлските съм купувала доста навремето, но и цената им беше друга - 79 ст, после лека полека ги вдигнаха и сега са 1.19 лв.

# 444
Не е баш като всички останали, защото на мен от по-евтините ми се е случвало да има дефектни и да не може да се залепят по бельото, говоря за тези дето ги продават по магазините по 1 и нещо за 10 бр.Специално от тези Лидлските съм купувала доста навремето, но и цената им беше друга - 79 ст, после лека полека ги вдигнаха и сега са 1.19 лв.

За щастие не съм попадала на дефектни превръзки.  Grinning Ползвала съм Bella, Паломита, от тези с лайка(не се сещам в момента за името), Always, Либрес.
От softino 10бр., с три капки, има една пеперудка на опаковката, съм доволна. Peace

# 445

От softino 10бр., с три капки, има една пеперудка на опаковката, съм доволна. Peace

Аз пък точно от тях  - не съм. Много са малки и лепилото им не държи въобще. Има и едни лилави - същия боклук. Добре, че ще ходя до Турция тия дни, че да си купя свястни превръзки.

# 446
Онези с лайката май бяха натурела (все ми идва да кажа нутела- големи реклами, а и на мен не ми лепят...

# 447
  • Бургас
Имаше питане по-напред за бебешките чувалчета (май), та да кажа, че обявените размери са все пак на самите чувалчета, а не на децата, за които са предназначени. Взехме чувалче 90см и толкова си е дълго самото то Peace Един плюс и за чорапите тип пантофи за големи - малко са грозновати, но пък много са топлички и наистина изобщо не се хлъзгат нито на ламината, нито на гранитогреса Peace

# 448
Много благодаря, ще я търся да я купя тази играчка   bouquet

# 449
  • о`майна лунна нощ е
Момичета, преди няколко страници коментирахте, че лидълски батерии са доста издръжливи. Моля да ми кажете това за обикновените ли се отнася или за презареждаемите и ако е възможно, да ми кажете марката им или мога ли да ги объркам с друг продукт от магазина.
Благодаря ви предварително!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт